אהלן לכל האספנים

sonic_green

New member
אהלן לכל האספנים

רציתי לספר לכם על האוספים שלי: 1. האוסף העיקרי שלי הוא קופסאות גפרורים והוא מונה כ 700 פריטים מכל מיני תקופות 2. אוסף הבולים הישראלי שלי, די מצומצם, אך כולל בתוכו ממצאים מרשימים. 3. אוסף בולים גרמני ואיטלקי - אם יש פה מישהו שמעוניין להחליף ויש לו מספר בולים שיתאימו לי - יש לי כפילויות מרובות וגם המון בולים מארצות אחרות.

ברוך הבא.

שלום גם אני אוספת קופסאות גפרורים, יש לי כפולים להחלפה. אם אתה רוצה להחליף נא שלח לי מסר.

JAMES DEAN

New member
שלום לך סוניק

אני זוכר אותך אתה היית בין הראשונים כאן בפורום (לפני שנה בעירך) עוד אני זוכר שיש לך אתר לגיטרות או משהו כזה וכל הזמן "רבת" עם גיא ועומר, זוכר אותם? בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה וברוך השב אלינו.

dan the man

New member
כמו שהבנתי אתה לא מי שהזמנתי לפורום

ביריד באשדוד מישהו שאסף קופסאות גפרורים טלכרטים ובולים... טוב אם זה אתה אז ברוך הבא אם זה לא אתה אז לא משנה

python 4

New member
ברוך הבא (או השב) לפורום../images/Emo70.gif

אתה יכול לספר על הממצאים המרשימים באוסף הישראלי שלך?

Mercyful God

New member
ברוך הבא !

אני גלעד, אני אוסף בולים אישים מהארץ ומהעולם, גלויות ועטים .

תמיר1991

New member
ברוך השב!

אני תמיר, אספן בולי ישראל וחלל, בן 13 מת"א. אתה מוזמן למפגש שלנו ב- 9.4, פרטים בלוח האירועים. תמיר.

תמיר1991

New member
כל מי שבא למפגש שיכתוב לי במסר.

אגב, מי בעד שכל אחד יביא משהו, כמו במפגש הקודם? אבל השאלה איפה נשים את זה, זה בעיה... תמיר.

תמיר1991

New member
ודבר אחרון -

מי בעד להזמין גם את פורום מטבעות בוואלה? אני ממש בעד. הם ברמה גבוהה מאוד, ונחמדים. תמיר.

האם אתה מתכוון לפורום בוואלה,

שמאז ה-13 במרץ ועד היום נמצא באותו העמוד, עם 40 הודעות בשלושה שבועות, שמתוכן אתה כתבת 4, ואסף מנהל הפורום כתב 10? אני לא רוצה לרדת על אף אחד, אבל לא ממש התרשמתי שהפורום ברמה גבוהה... מכל מקום, אני בעד להזמין כל מי שמתעניין באספנות, כולל חברי פורום וואלה, או כל פורום אחר. לגבי הבאת פריטים - לא מעשי, כי אין מקום להניח, ואין מקום לשבת, ולא בשביל זה אנחנו נפגשים.

תמיר1991

New member
כן, התכוונתי לפורום הזה...

האנשים בו ברמה גבוהה, לא הפורום... ואגב, יחיאל כתב לי מייל, שבו כתב שתיצור עמו קשר דרך פורום וואלה, או משהו כזה. כל המיילים בוואלה נמחקו לי אז אני לא ממש זוכר. בכל אופן כתוב לו מייל (הכתובת במסר). תמיר.

S i r i u s

New member
שלום ../images/Emo107.gif

אני אוספת בולי כלבים, ופסלונים של כלבים וסוסים.

kipod2

New member
שלום

אני תומר מכפר סבא ואני אוסף מטבעות, בולי אישים ישראליים ובולי אולימפיאדה.

למעלה