אהלן לכלל החברים

סניפטר

New member
אהלן לכלל החברים

טוב אז אני כרגע נימצא באי קו פנגן (תאילנד) חיי פה כמו משוגע מסיבות ים שינה וזיו....
. האלכוהול פה זורם כמו מים חיים מבקט (בקט = דלי עם קוקטייל). לתאילנדים יש וויסקי בשם SAM SONG שלא תדעו כמה שהוא דופק תראש . עכשיו להישתכר ממנו זה להיות דקה בפוקוס ושעה בלי לדעת מי אתה ומה אתה ואיפו אתה . בעוד יומיים תהיה פה מסיבה ענקית שנקראת :FULL MUN ובינתיים יש כל ערב מסיבות שרק הולכות ומתעצמות . הישראלים פה זה מעצמה רצינית אבל אין על הבריטים (והבריטיות בכלל) כמה שהן שותות (אני מוריד בפניהן תכובע) . אגב הבריטים עושים מה זה בלאגן אבל את מי מאשימים בסוף ? נכון את אחינו הישראלים . טוב חברה אני הולך לישון קצת לקראת המסיבות היום ביייי

night mistress

New member
אאאאאאאאאאההההההההה../images/Emo65.gif

איך אני רוצה גם
יאללה..תן תמונות, שנקנא כמו שצריך

MEIMIS

New member
באמת סניפט....

אני מקווה שאתה מצלם גם ולא רק משתכר!

סניפטר

New member
מצלם כמו חורני

שקיעות זריחות נופים פראיים כל מה שיפה לעיני.

marsala

New member
סניפטי תגיד לבריטים: "ביהייב"...

כמו גיבורנו אוסטין פאוור, מה המצב? קו פנגן זה גן עדן פלוס כמה שיפורים ם הבנתי נכון מהמאסטר מואי (איאגרוף תאילנדי) התילנדי שלי.. יצא לך לראות קרב מואי תאי?? Mosh

MEIMIS

New member
אומנויות לחימה? ../images/Emo12.gif

הא, מוש.. גם אתה מתעניין באומנויות לחימה... וחוץ מזה..
, אל תגיד לישראלים מואי תאי.... הם לא יודעים מה זה...
אבל אם תגיד.. מאי טאי.. הם ידעו בטוח

סניפטר

New member
יש פה הכל מהכל

גם אגרוף תאילנדי גם האבקות בבוץ (נשים/ליידי בוייז).... יצא לי לראות כמה קרבות מאחורי הקשר הישראלי בבנגקוק יש מועדון איגרוף ויש שם חברה תאילנדים חיות אבל מה זה חיות ,ומצד שני יש תבריטים שחושבים שהם יכולים לנצח אותם בקרב איגרוף והכי מצחיק זה לראות כמה שהם טועים ,כי אולי התאילנדים ניראים קטנים ולא מנופחים משרירים אבל בזירה הם תותחים ! אגב לבריטים שלום (נו טוב אולי בלי כמה שיניים). חוץ מזה שיצא לי לשתות וויסקי מיצור ביתי בכמה טעמים , הם מכינים את הוויסקי בתוספת עשבי טיבול (סטייל בנדיקטין) וזה דופק תראש ואני בטוח שזה דופק את מערכת העצבים ! אגב היום באי יש את מסיבת הפול מון הידוע שתתחיל בלילה ותגלוש אל היום ... כולם מחכים בקוצר רוח ויש תאלה שקונים מה שצריך (כימיקלים למיניהם) ויש כמוני שאוגרים אלכוהול ומיצים לבקטים .... טוב חברה שיהיה לכולנו ערב שמח אההההה ועוד משהו יש פה אבסינט (שמיועד לחולי נפש) ולי אין אומץ לנסות.

MEIMIS

New member
סניפט!

יפה לך תצלם! ותצטלם עם השקיעות וכל מה שיפה לעינך.. אל תשכח.. תשלח את הפילים למשפחה שלך בארץ שיפתחו לך, כי זה לא טוב לשמור את הסליל יותר משבוע שבועיים לאחר שצילמת.. בהצלחה עם התמונות! אני בטוח שאתה נהנה.. אבל תהנה יותר

למעלה