אהלן...לכולן

greentigerchild

New member
אהלן...לכולן ../images/Emo29.gif

רק שתדעו לכן שאני נורא מתרגשת... נכנסתי רק לקצת זמן וקראתי כמה שיותר שירשורים ... תודה על התגובות, בנות, להודעה האחרונה שלי . לילך...בהמשך ההודעה [רק שלא ארדם עד סופה]. מירבי: עברתי את כל הבדיקות (כולל הפסיכולוגית) ומה שנשאר זה לראות את ההורים...לסגור את כל החלק הרציונלי של ה"כסף" ולאישור וועדה... אח"כ, בעה"ש, לעבודה... אני לא נרדמת ולא רוצה לדבר על זה כל-כך, לכן אני כאן בשעה מאוחרת שכזו, ולאו-דוקא משרשרת... זה נראה לי משהו נורא אינטימי, כמו חבר חדש, הזוג הזה. איך הם ? מה הם עושים ? איפה הם גרים ? כמו בכל "אהבה" חדשה, הזמן יביא תשובה להכל... נראה לי שאני מקשקשת מרוב עייפות ודאגה...[אגב: מעניין מה עובר עליהם?!] בכל מקרה :
מירבי, למה את מתכוונת "אישפוז" לאחר הלידה שלך ? של מי ? סלי ומירב, תחזיקו חזק, עוד מעט ותגיע החסידה..איזה כיף... לילך, יש שני קבצים שאת צריכה להוריד, אז לגבי הראשון- הנה אתר ומשם תורידי [ברצף ובסבלנות] את הקובץ:http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/archive/viewmsg.asp?id=71&msgid=6875507 ללחוץ על "מכאן". בהצלחה. לגבי הקובץ השני שכדאי שיהיה לך...אני עוד עובדת על זה... נתראה בקרוב- מקווה עם הודעות משמחות... אילי.

greentigerchild

New member
לילך - ככה יהיה קצת יותר קל

סליחה שלא הייתי מרוכזת ולא חשבתי על זה מקודם...

לי לך

New member
אילי, תודה

בהצלחה בפגישה, נראה לי כייף לא רגיל אם הפגישה הראשונה מצליחה ולא צריך להתמודד עם אכזבות, עוגמת נפש וציפיות מיותרות. תודה על הקובץ,עכשיו כשאני מנסה לקרוא מסר - לא מופיע error on page אלא done אבל, המסר לא נפתח. טוב, זה בכל זאת קצת התקדמות, לא? לילה טוב. אני חוזרת לישון. הקטנציק העיר אותי להנקה... כן ,עדיין... למרות שהוא בן שנה ושלושה חודשים. לי לך

greentigerchild

New member
../images/Emo86.gif לילך יקרה...

עדיין מחפשת לך את הקובץ החסר הנוסף...אבל נראה לי שהראש במקום אחר. בנושא ההנקה : כל הכבוד ! אני הנקתי עד שלא יכולתי עוד [לא היה סימן לציצי אז שמתי כדורגל...]. הילדה ינקה עד גיל שנה ושמונה בעירך. היא הייתה משחקת עם הילדים של השכנה ו"קופצת" ליניקה קצרה ממני - ושוב למשחק. הקשר שנוצר הוא...מדהים... עד היום היא "מאוהבת" בציצים, ויש לה קשר מיוחד ואינטימי איתם. תעשו חיים.. אילי.

מירבי*

New member
אילי, רק רוצה שתדעי שגם ההורים

כמוך בטח לא נרדמים, וחושבים איך זה יהיה, ומה היא תגיד, ומעניין אם נמצא חן בעיניה..אני זוכרת את כל הלבטים האלה מהפגישה שלנו עם סלי.. מאחלת לך הצלחה גדולה במפגש, לכי אחר ליבך..וזה בהחלט דומה לבליינד דייט.. יום נפלא...

אילת44

New member
לילך אני חייבת להגיד לך../images/Emo24.gif

כל הכבוד לך שאת מיניקה עד גיל כזה ... גם אני מניקה את הבן שלי שהוא בן שנה ו-4 וזה מאוד מעודד לדעת כי חשבתי שהגיע הזמן מזמן להפסיק עם זה... בהצלחה בפגישה

לי לך

New member
הי אילת, אני מנסה לקחת דוגמא

מהגיסה שלי שהמשיכה להניק עד גיל שלוש, רק פעם אחת ביום- לפני השינה. היא מאוד נהנתה והקשר שלה עם בתה(היום בת 13) הוא קשר מיוחד ונדיר. כמובן, תלוי באם שנינו נרצה בזה וכל זמן שנמשיך להנות. תודה על האחולים אך ,לצערי, אין לי פגישה , גם ההורים שנפגשתי איתם נתקו קשר ... אבל אני לא ממהרת, סתם סקרנית לדעת באם יאשרו אותי לפונדקאות. רוצה להיות אחרי האבחונים והועדה... לילה טוב חלומות נעימים לך ולעוללך. לי לך

מירבי*

New member
לי לך את מחכה עד שיהיה לך זוג?

דיברת עם אביבה על עניין הגירושים<?

לי לך

New member
מירבי ,דיברתי עם אביבה לא מפורשות

יש איזשהי תקופת הפשרה מהגירושין, לא ברור בדיוק אורכה והדבר יתברר רק אחרי שאמצא זוג שיגיש אותי לועדה. כן , אני מחפשת זוג, בלי ילדים, שזקוק לפונדקאית. הזוג שנפגשתי איתו הבטיחו להתקשר ולפרט לי הבדיקות על מנת שאתחיל אך הם לא התקשרו, וחבל שהם לא היו גלויים ומספיק אמיתים כי גרמו לי לאכזבה ולאי נוחות. להתראות ושיהיה אצלכם בקרוב "מזל-טוב" לי לך

מירבי*

New member
היי לי לך, יכול להיות שהם קיבלו

רגליים קרות והדבר לא קשור בך במישרין, אולי הם רק גיששו והחליטו שכרגע לא מתאים להם, אל תתאכזבי אני בטוחה שתמצאי זוג שיתאימו לך ושיעריכו אותך נכון. בהצלחה

meirav69

New member
לא החזירו תשובה

הי לי לך, אני במקרה חברה טובה וקרובה של הזוג שלא חזר אליך, דווקא כן חזרו, נשלחה אליך מעטפה ביום שני הזה עם תקציר של החוזה ועוד כל מיני מסמכים אחרים, אני וקורן חברות מהתיכון... ולכן יודעת שכאשר היא מבטיחה היא גם מקיימת, יכול להיות שהדואר יגיע רק מחר, אבל לדעתי הייתי צריכה להתקשר אליה ישירות, אחרי כל מה שהיא עברה ב7 שנים האחרונות ולא אכנס לפרטים נראה לי נכון שהיית צריכה לחייג את המספר שלה ואם לא ענתה כיוון שהיא מחנכת ועוד איזה 10 תפקידים שונים בבית הספר, להשאיר הודעה, שלא תקרא על זה בפורום ותפגע, חבל, אני יודעת שהיא השאירה לך היום הודעה לאחר הקריאה של הודעתך, אולי היית עסוקה אבל מן ההגינות שתתקשרי אליה, היא מצפה לזה, כל כך הרבה אכזבות יש לה בחיים זה לא פייר, בהצלחה לכולנו, מירב

לי לך

New member
הי מירב, לא התכוונתי לפגוע

הפורום כאן הן חברות שלי וסיפרתי להן רגשותי אני אתקשר אליה , היא גם השאירה לי הודעה אבל נפגשתי איתה לפני חודש, הרמתי טלפון ביוזמתי לפני שבועים,היא הבטיחה לחזור אלי בערב ולא חזרה, לא רציתי ללחוץ והבנתי שהיא כרגע לא מעונינת. זה הכל. אשמח לראות שהדברים מסתדרים אחרת יום נעים חייבת להתארגן ולרוץ לעבודה לי לך אילי -שמחה בשבילך ושיהיה לווי צמוד ומועיל מהמכון.זה חשוב אם זה עושה לך טוב...

קרן69

New member
מכיוון שמדברים עליי אז...

שלום לי לך, כמו שסיפרתי לך באותה פגישה אנחנו עברנו כבר מספיק - היתה לי התחושה שהפעם הדברים יהיו אחרת ומכיוון שעלינו לחכות כשנה בגלל שרק עכשיו קיבלת את הגט ובמקרה בשבועיים האחרונים היה עלי עומס אדיר בעבודה ובלימודים לקח לי קצת זמן לארגן את המסמכים ולכתוב את המכתב. בסוף אותה פגישה החלטנו כולנו שאנו מתחילים במסע הזה יחד, אני ויתרתי על מועמדות אחרות שהיו זמינות-יותר במובן שלא צריך להמתין שנה, מפני שחשתי נוח בחברתך והקרנת משהו אחר. אני היום כבר לא יודעת מה לחשוב, את ממשיכה איתנו או לא? בבקשה צרי קשר ואם אפשר אז לא דרך הפורום. סליחה בנות... יום טוב, קרן

meirav69

New member
אני יודעת שלא התכוונת:

לי לך, בגלל שהפורום הוא מקום שבו אפשר להביע את כל הרגשות שלנו ויש לנו הרבה... העלתי על הכתב את מה שאני מרגישה כרגע, אני יודעת שקרן דווקא כן מעוניינת, אבל מי שלא עבר מה שהיא עברה פשוט לא יבין זאת, כל הרבה אכזבות בחיים, למה זה מגיע לי, היא שואלת כל בוקר... לכן, נראה לי שהטלפון שלה קצת התעכב, אולי לא להתכזב שוב, כשהיא סיפרה לי שפגשה אותך אמרתי בצחוק: to good to be true, וזה כנראה גם מה שעבר לה בראש... אני מתארת לי שהרבה בנות פונות אליך ואני מאחלת לאחת מהן, שתגדלי לה עובר מדהים ושעוד אישה תכנס למעגל ההורות, בהצלחה והמון כוחות נפש, מירב

למעלה