אהלן לכולם

העכביש2

New member
אהלן לכולם

קודם כל סחטיין על הפורום הזה. זה בהחלט נססרי. (ד"ש לצפניה) ב. בואו נגיד ומישהו (מישהי) פעיל בפורום שנה נגיד, ופיתאום הוא במערכת יחסים אז..... הוא כבר לא יכול להיות פעיל בפורום? (סתם מחשבה שעלתה לי...ושאף אחד לא יגיד לי לשמור את המחשבות שלי לעצמי)!!! תודה

אהלן גם לך ספיידרמן השני.

א. רווקי/ות הפורום אינם נמנעים/ות ממערכות יחסים (זה לא פורום א-סקסואליים), למיטב התרשמותי הדלה. ב. טוב, במקרה ואין מערכות יחסים - אכן בעיה סבוכה, אבל לא כדאי לדפוק את הראש בקיר. ג. אם כבר החלטת לדפוק את הראש בקיר, אתה רשמית שרוט. ושרוטים בהחלט מוזמנים להיות חלק מהפורום הזה (וכמובן שרוטות - ע"ע tali10 המקורית). ד. "להיות פעיל בפורום הזה שנה"(!): נראה לי שכדאי לי כבר מעכשיו להירשם באתר תמיכת נפגעי חרדה (סתאאם, נאמר בצחוק: נראה לי שיש כאן אנשים עם ראש טוב, חלקם נחשדים בנחמדות יתרה). ה. אני מנסה להסביר לעצמי את המושג "פעיל". אם כתבתי שטויות ברצף ושלחתי, האם זה "פעיל" או שמא מישהו טרח נגיד להתייחס לשטויות שכתבתי ומגיב ורק אז אני במצב "פעיל"?ובכלל המילה "פעיל" עושה לי בלבלה בבטן. זה אולי זמן לסיגריה. ו. אם שמת לב גם אני לא שמרתי את המחשבות שלי לעצמי. חבל. לא נורא. תתגברו. ז. ברוך הבא! וזה הסעיף החשוב. שים אותו בקלפי.(אף אחד לא בירך אותי בברוכה הבאה. כנראה שאני לא מספיק מגניבה...? לא פרסמתי את תמונתי המדהימה? לא עניתי על כל השאלונים? הלוווו?).

יוווו

תודה! אני עוד עלולה להישאר פה (אזהרה מראש לבעלי לב חלש, יש להצטייד בכדורים המתאימים ולחצן מצוקה). היה לי יום טוב. מקווה ללילה טוב. ולחיים טובים. ולהכיר אנשים טובים.

Barvazoom

New member
כל עוד יש אספקה סדירה של

"אנטיטלי" וצריכים לקחת במינונים גבוהים תוך כדי תופעות לוואי של שיהוקים מסוג ALF אז אני אשמח שתשארי!! :]

הצעה

אני מכירה כמה גברים שהיו מתים לאספקה סדירה של "אנטיטלי", נראה לי שאם תפתחי עוסק מורשה בתחום הרווח יהיה אדיר. ולגבי השיהוקים, תשמחי שאין לך תופעת לוואי של נפיחות מפתח אחר לגמרי (נא להתייחס למשפט זה כשלב מתקדם של חירפון לשעת ערב, עם הנפגעים, סליחה). :)

Barvazoom

New member
../images/Emo6.gif

נפיחות מפתח אחר... המממ... פרטי, הסבירי ותני דוגמאות לחיזוק טענתך? :]

הייתי מפרטת בכיף, אבל אני חייבת

לעוף. רק אציין, שנפגעי הטראומה מבלים כעת בבי"ח פסיאטרי סגור ומבלים את זמנם הפנוי בצפייה בסרטי פורנו איטלקיים וגלישה בפורומים של תפוז. :)

ברוך הבא ../images/Emo140.gif

גם אנשים "תפוסים" יכולים לכתוב. הרי תמיד יש את הסיכוי שהם יחזרו להיות רווקים

zoomex

New member
גם סוס קשור אוכל עשב..

כי .. הדשא של השכן , ירוק יותר

למעלה