אהלן לכולם

אהלן לכולם

מה שלום כולם? אצלי בסדר היה בשבת חג מעלות והיה מוצלח עכשיו אני צריך עזרה תוכלו להביא לי כמה שיותר משימות ל"פצצת זמן"? אתם יודעים איך זה... משימה קלה משימה קשה אני חשבתי על כמה.. אבל אני צריך עוד תודה לכם פורום יקר

מנסה לחשוב...

במד"מים היה ק' גיבוש , והיו בו הרבה משימות (אתה יודע לאיזה ק' אני מתכוונת?) אני צריכה למצוא את המחברת מהקורס ואז אני אכתוב אותם... איזה משימות אתה מחפש? ספורטיביות? של מחשבה?...

כמה רעיונות

איברים על הרצפה- הקבוצה עומדת במעגל. כל פעם אתה אומר להם כמה איברים צריכים להיות על הרצפה ואז הם צריכים להנדס את זה ככה שכמה יעמדו על רגל אחת וכמה יעשו שק קמח ובלגאנים טנק- חבל גדול מסביב לכל חברי הקבוצה, אתה אומר להם ללכת מסלול מסוים והם צריכים להספיק בזמן ולא להרוג אף אחד תוך כדי להשיג כמה חפצים מכמה סוגים (למשל- 5 מאכלים שמתחילים ב-כ'..) שרשרת בגדים עד מרחק כלשהו (קלאסי:) פירמידה אנושית לספור עד 10 כשכל פעם אחד בלבד אומר מספר להמציא מוראל מקורי וחדש לישוב. אני אחשוב על עוד דברים.. שיהיה בכיף

נ ו ם

New member
מדביק נייר עיתון על התקרה

המטרה היא שהשמות של כולם יהיו רשומים עליו בכמה שפחות זמן אבל כל אחד יכול לכתוב רק את השם שלו (הם צריכים לעזור אחד לשני כאילו. אפשר משימות של להביא כלמיני דברים. נגיד יש להם זמן מוגבל להביא לך נס קפה מאיפהשהו (בהנחה שאין איפה שעושים את הפעולה) או גרביים סגולים, או לחם עם חמאת בוטנים.

tuty fruty

New member
אני ירשום כמה משימות

אבל לא ראיתי אם רשמו משהו או לא אז מה שרשמו כבר אל תתיחס. 1. תכין פאזל בבית ותחתוך אות ל4 חתיכות ובאיזור קטן יחסית שהם לא יצטרכו להעלם למלא זמן אבל גם שלא יהיה להם קל מידי ותחביא את 4 החלקים ותן להם בזמן מוקצב לחפש אותו. 2.להכין מדברים מהטבע את השם של הקבוצה/שם של היישוב וכו'. 3. פרמידה אנושית 4. לעמוד לפי קרטריון מסויים(גובה ,תאריך לידה,שמות וכו'...) 5. להמציא שירי מורל למועצה לסניף 6. ללכת למשפחה ביישוב ולבקש מהם משהו

רעיונות...

1.שרשרת כיסאות- כל הקבוצה מסתדרת בעמידה על כיסאות , בטור. על הקבוצה להגיע לקו הסיום , ההתקדמות נעשית ע"י העברת הכיסא האחרון בטור קדימה והתקדמות של כל אחד כיסא אחד קדימה . 2.השטיח המעופף- הקבוצה עומדת על שטיח קטן ומשימתה היא להפוך את השטיח כאשר כולם עומדים עליו . 3. לספור עד 10 כאשר כל חניך אומר מספר , ללא תכנון מי יגיד מה. 4. ציור קבוצתי- לוקחים לורד ומחברים אליו חוטים כמספר החניכים בקבוצה. על הריצפה מונח נייר עיתון , כל חניך תופס חוט וביחד הם צריכים לצייר ציור מסוים , כאשר כל אחד מושך בחוט שלו (מקווה שהייתי מספיק ברורה..) 5. להעביר מישו דרך נייר- לקבוצה יש נייר ומספרים , הם צריכים לגזור את הנייר ככה שמישהו יוכל לעבור דרכו. זתומרת ליצור טבעת גדולה. 6. להמציא מורל לקבוצה. 7. להרכיב את סמל התנועה רק משרוכים אדומים. 8. להשיג את המספרי טלפון של כל השכב"ג ב-5 דקות. 9. לגרום למישהו מקבוצה אחרת לשיר שיר מסויים. 10. כל הקבוצה עומדת בשורה. קושרים כל זוג רגלים (רגל ימין של אחד עם רגל שמאל של אחר..) ככה שיוצא שכולם קשורים בשורה אחד לשני. הם צריכים להגיע לנקודה מסוימת ולחזור. (שוב... מקווה שהייתי מספיק ברורה). 11. מעבר חבל- מותחים חבל בין שני עצים ועל הקבוצה לעבור מעל החבל בלי לגעת בו ובלי להעזר בכסאות או חפצים אחרים. או לחלופין "כוורת" כמו שש תמיד בספורט טבלאי במחנות. 12. שטח סטרילי- תוחמים שטח שאליו אסור להיכנס, במרכז השטח ישנו חפץ כלשהו שאותו צריך להרים/להוציא החוצה רק בעזרת חבל. אפשר להקשות את המשימה ולא לתת להם חבל, ואז הם צריכים לחשוב על דרך אחרת להוציא את החפץ (בגדים , נעליים...). אני אנסה לחשוב על עוד...

s h e e p i t

New member
+ עוד קצת עזרה...

אני צריכה עוד כמה משימות רק שלפעולת א'-ת' חסרות לי כמה אותיות אם תוכלו לעזור... ב' , ג' , ו' ,י' ,נ'. תודה וגיא ... משימות -
להעביר את הכוס עם המים רק בעזרת הפה
2 ידיים - אין לי מושג איך קוראים למשחק אבל הוא הולך ככה : כל ילד שווה 2 פתקים (2 ידיים) נגיד יש בקבוצה 5 ילדים מכינים 10 פתקים עליהם מספרים מ-1-10 את הפתקים שמים בתוך שטח קטן שתוחמים (ככה רושמים ? הילדים עומדים בפינה אחת של החדר וברגע שאתה מזניק אותם הם צריכים לרוץ על המלבן להניח עליו את הידיים ולפי המספרים להתחיל להריץ אותם נגיד הילד הראשון שם את היידים שלו על הפתקים 1 , 4 אז כל פעם שמגיע תורו להגיד את המספר הוא צועק את המספר ומוחא כף עם היד והרצפה ... (משו כזה) הם צריכים לעשות את זה הכי מהר... אתה יכול בפעם הראשונה לתת להם סתם לשבת שכל אחד ידע איזה מספרים הוא ורק בפעם הראשונה להתחיל להריץ את המספרים... זהו ... אם לא הבנת אני אסביר שוב אז תבין
עמודו מנייר - עומדים על כסאות במעגל... כל אחד מקבל את השם של הילד מימינו... מישו מחזיק ביד דף נייר חלק הוא מרים את הדף וברגע שהוא צועק את השם של מישו (שזה בעצם לא השם שלו אלא השם של הילד שהוא קיבל) המישו הזה צריך לקפוץ ולתפוס את הדף (זה מעצבן כי הדף נופל בצורה מעצבנת... בכל אופן בכל פעם שמישו נפסל חותכים את הדף לחצי ממה שהוא - חצי - רבע וכך הלאה...המשחק נגמר שהדף נגמר... המטרה היא לא להפסל... =\ טוב זהו את כל השאר רשמו... בהצלחה מקווה שעזרתי

רותם... חמודה...

לא הבנתי את שתי המשימות את מכירה אותי (מב"ר=קשה הבנה) תוכלי להסביר לי שוב בבקשה ותודה לכולם עזרתם לי בטירוף!

s h e e p i t

New member
וואו אני חמודה... עכשיו שווה להסביר

לך שוב פעם...
המשחק עם היידים - דוגמא : 5 ילדים , 10 פתקים שנמצאים על הרצפה (תחומים בתוך מלבן שתעשה מסלוטייפ) ממוספרים מ-1-10 בלי סדר מסויים... סתם שיהיו מפוזרים במלבן. כל ילד הולך ומניח את 2 הידיים שלו על 2 מספרים. הוא צריך לזכור את השני מספרים האלה... עכשיו הקבוצה מתרחקת טיפה מהמלבן שאתה מזניק אותם כולם רצים הכי מהר מניחים את היידים על הפתקים שהם הניחו מיקודם ברגע שכל הילדים הניחו את 2 היידים הם מתחילים להריץ את המספרים... יעני לספור 1..2..3..4.. עד 10 כאשר כל פעם שהם אומרים את המספר שהיד שלהם מונחת עליו הם מרימים את היד טיפה ועושים מחיאה עם הרצפה... פשוט נותנים מכה... זהו בערך תקציב להם זמן... אנחנו הצלחנו לעשות 8 אנשים (16 פתקים) ב-8 שניות...
עמודו עם נייר - הקבוצה עומדת על כסאות במעגל... כל אחד בקבוצה מקבל את השם של מי שמצד ימין שלו... עכשיו מישו מחזיק דף מרים אותו וברגע שהוא עוזב הוא צועק שם של מישו... (והרי כל אחד קיבל שם של מישו אחר) ואז מי שהוא צעק את השם שלו (שהוא קיבל) צריך לקפוץ מהכסא ולתפוס את הדף לפני שהוא יגיע לרצפה... (זה מבלבל) אם הדף נופל ומגיע לרצפה חוצאים אותו לחצי ממה שהוא דף שלם
חצי דף
רבע דף וכך הלאה... זהו... מקווה שהפעם יותר ברור ואם לא אז אנחנו בבעיה...
בהצלחה ?

חחח

אנחנו לא הצלחנו הצוות הדרכה לעשות את זה עם הגרעינרים בלי כסאות בלי בלבול בשמות... חחחחח טוב אבל אנחנו מנשה עד שחושבים ועד שזזים...

s h e e p i t

New member
חחח... זה בסדר...

גם אצלינו הצוות הדרכה עשו את זה בצורה דיי מוגבלת...

נ ו ם

New member
ב - בלונים.

משהו עם בלונים לא יודעת. ג - גזר. מכירה את המשחק שעומדים במעגל ומעבירים מלפפון מאחורי הגב וצריך לסיים לאכול אותו בלי שזה שבאמצע ימצא אצל מיהו? אז עם גזר.

למעלה