+ עוד קצת עזרה...
אני צריכה עוד כמה משימות רק שלפעולת א'-ת' חסרות לי כמה אותיות אם תוכלו לעזור... ב' , ג' , ו' ,י' ,נ'. תודה וגיא ... משימות -
להעביר את הכוס עם המים רק בעזרת הפה
2 ידיים - אין לי מושג איך קוראים למשחק אבל הוא הולך ככה : כל ילד שווה 2 פתקים (2 ידיים) נגיד יש בקבוצה 5 ילדים מכינים 10 פתקים עליהם מספרים מ-1-10 את הפתקים שמים בתוך שטח קטן שתוחמים (ככה רושמים ? הילדים עומדים בפינה אחת של החדר וברגע שאתה מזניק אותם הם צריכים לרוץ על המלבן להניח עליו את הידיים ולפי המספרים להתחיל להריץ אותם נגיד הילד הראשון שם את היידים שלו על הפתקים 1 , 4 אז כל פעם שמגיע תורו להגיד את המספר הוא צועק את המספר ומוחא כף עם היד והרצפה ... (משו כזה) הם צריכים לעשות את זה הכי מהר... אתה יכול בפעם הראשונה לתת להם סתם לשבת שכל אחד ידע איזה מספרים הוא ורק בפעם הראשונה להתחיל להריץ את המספרים... זהו ... אם לא הבנת אני אסביר שוב אז תבין
עמודו מנייר - עומדים על כסאות במעגל... כל אחד מקבל את השם של הילד מימינו... מישו מחזיק ביד דף נייר חלק הוא מרים את הדף וברגע שהוא צועק את השם של מישו (שזה בעצם לא השם שלו אלא השם של הילד שהוא קיבל) המישו הזה צריך לקפוץ ולתפוס את הדף (זה מעצבן כי הדף נופל בצורה מעצבנת... בכל אופן בכל פעם שמישו נפסל חותכים את הדף לחצי ממה שהוא - חצי - רבע וכך הלאה...המשחק נגמר שהדף נגמר... המטרה היא לא להפסל... =\ טוב זהו את כל השאר רשמו... בהצלחה מקווה שעזרתי