אהלן לכולם!

p i n k M o o n

New member
אהלן לכולם!

אני חדשה בפורום, קוראים לי לירן. באתי רק כדי לשאול שאלה.. לפני כחצי שנה או יותר סבי נפטר. הייתי ממש קשורה אליו ואהבתי אותו הייתי ממש מתוסכלת אז החלטתי שאני ינסה להעלות אותו, בלי שום סיאנס. הייתי בחדרי וקראתי לו בקול, אני לא ממש זוכרת מה אמרתי אבל אמרתי את שמו, ואמרתי לו לבוא. פתאום המחשב שלי נכבא, אחת מהבובות שהייתה על מדף גבוהה נפלה ויש לי אקווריום בחדר שיש בו נורה והיא היבהבה. זה נורא הפחיד אותו אז אמרתי לו ללכת. יכול להיות שזה צירוף מקרים, יכול להיות שזה לא. השאלה שלי אם זה אפשרי לקרוא לרוחות לעולמנו בלי לוח סיאנס וכל זה...אלא רק עם מילים?

Dark faith

New member
שמעי...

העולם הזה הוא אינו מדע, ומכאן שבחיים אין עובדות מה כן אפשרי ומה לא אפשרי, והאם בכלל זה קיים. אני יכולה רק להגיד לך במה אני מאמינה, אני מאמינה שכן! ואפשרי לקרוא לרוחות ללא סיאנס...אני חושבת שיש מקרים שהקרובים לנו לאחר מותם רוצים להישאר מבחירה או לא מבחירה, על מנת לוודאות שאנחנו בסדר, מעין רוחות שומרות זמניות כאלה...ואולי סבך רצה לאמר לך במעין דרך עקיפין שכזאת שהוא עדיין איתך, והוא שומר עלייך...ואין לך מה לדאוג...

זאת גם דעתי.

.. כמה שזה נכון.. אני חושבת שבכל העניינים האלה של רוחות ובכלל כל עולם המיסטיקה הכוונה חשובה הרבה יותר מהדברים והסמלים החיצוניים. לוח סיאנס לא ייתן לך כלום אם את לא תדעי להשתמש בו או שתשתמשי בו סתם ככה בלי להתרכז במה שאת עושה. ובקשר למה ששאלת אם זה הרוח של סבא שלך- זה דווקא נשמע הגיוני. זה ייתכן בהחלט שזה הוא מנסה לתת לך להבין שהוא אומנם לא כאן בגוף הפיזי אבל הוא בהחלט נמצא בסביבה ויודע מה את מרגישה. נראה לי ככה.

היי לירן

את חייבת להבין שאין לו דרך להעביר לך מסרים שאת רוצה לשמוע. הוא קיים, והוא איתך (תמיד בדרכו שלו). בקשת מסר וקיבלת לאחר שנבהלת בקשת ממנו ללכת. זה נפלא, קרה לך נס ואת לא בטוחה בו. לא קרה שום דבר רע, אז אל תחפשי אישורים למה שקרה בניכם. ראי ערוץ 10 בשעה 15.30 בכל יום יש תוכנית שממש מסבירה את התקשורת הזאת. ושיהיה לך בהצלחה וכל טוב מיקי.

למעלה