אהלן לכולם!

NaZaReTh ViRuS

New member
אהלן לכולם!

אני עולה השנה ליא' ויש לי בגרות בתאטרון,ואני צריך למצוא מונולוג,אני יודע שזה נפוץ בפורום הזה אבל אני צריך מונולוג קומי!,אשמח אם תוכלו לעזור לי ולהמליץ לי על מונולוגים!

mini shaham

New member
רעיון למונולוג

עשיתי אותו במופע מונולוגים של סדנת הנוער של בית צבי... המונולוג הוא של תוגתי, מתוך המחזה "קרום" של חנוך לוין. מונולוג קומי של אחד חולה בגוף ובראש שמציג את ההתלבטות הנצחית שלו אם לעשות התעמלות בבוקר או בערב. יש לי את המונולוג על המחשב, אם אתה רוצה צור איתי קשר באיסיקיו או משו 235332782

R O O L Y

New member
מנצלש"ת...

מישהו יודע מתי יש עוד בחינות לסנדת הנוער של בית צבי? פשוט כל פעם שאני מתקשרת אומרים לי: "אנחנו לא יודעים אבל עוד שבוע נדע..." אני מתקשרת כל שבוע ואומרים לי אותו הדבר...מישהו יודע בוודאות? + מה צריך להכין? תודה

Envenom

New member
עוד רעיונות?

גם אני עולה לי"א ויש לי בגרות
למרות שחשבתי יותר לכיוון של דיאלוג קומי. בן ובת, רצוי.. משהו שלא יהיה מסובך מדי להבין מה מצחיק, אבל מתחכם כזה. אה, ומונולוג קומי יש את "שר בממשלה" של חנוך לוין מתוך "נשר על גג פח אדום", זה נמצא ב"מה אכפת לציפור". עשיתי אותו שנה שעברה, הוא נורא נחמד

תעלה את המונולוג לפה

בצירוף המערכה והתמונה שבה הוא מופיע וההוצאה. לאיסיקיו:165114385 ואני אצרף אותו למאמרים.

mini shaham

New member
אני?

הקטע הוא שיש לי את המונולוג בתור תמונה לא בתור טקסט

mini shaham

New member
אוקי נראה אם הצלחתי לכווץ

בהתחלה זה היה יותר מ250 ק"ב עכשיו זה פחות ונראה לי שזה עדין קריא..

אז ככה.....

מונולוג קומי - ממליץ על "חמץ" יש קטע שאחד מספר על הליל סדר שלו בבית "אריק כולם עם אריק הלוואי והייתי אריק..." מונולוג טוב.... דיאלוג - אני עשיתי את אישה בעל בית והבוחנת מאוד התלהבה לקחנו גם קטעים מצחקים וגם את העצובים שבסוף חיברנו ויצא כמו הצגה שלמה קטנה של 10 דקות מאוד עבד
קיבלנו 100
בהתחלה היינו צריכים לעשות את כלה וצייד הפרפרים אבל לא התלהבנו כל אחד וטעמו האישי...... מקווה שעזרתי

R O O L Y

New member
באשה בעל בית יש גם מונולוגים נכון?

של נאוה...? בדיוק חשבתי לקחת את זה...

Envenom

New member
|מספיק משועמם|

קרום: אני מכיר כבר בעל-פה את כל השיקולים לכאן ולכאן. תוגתי: תן לי פעם אחרונה להשמיע לך את השיקולים, ואחרי זה תיתן לי תשובה סופית ואחרונה. זה לא סוד שהצרה עם הבריאות שלי היא שעד היום אני מתלבט אם לעשות התעמלות בבוקר או בערב. אם בבוקר, לפני יום העבודה קיים חשש שההתעמלות מעייפת ואני אהיה עייף בעבודה; ואם בלילה, לפני השינה, קיימת אפשרות שההתעמלות מרעננת, ואז יהיה לי קשה להירדם; ובצהריים זה לא בא בחשבון, כי אני לא איש פשרות, אצלי זה בתחילת היום או בסוף היום. כרוכות בזה גם בעיות אחרות, כמו בעיית הרחצה למשל. אם אני מחליט להתעמל בבוקר, אני עושה אחרי זה מקלחת, ואז, אחרי יום העבודה מה יהיה, אני שוב אתקלח? זה לא ריאלי, בייחוד לא בחורף. ואם להתעמל בלילה, לפני השינה, כמובן שאין אז טעם להתקלח בבוקר, אבל אז צפה שוב השאלה, אולי המים מרעננים ויותר כדאי לי בבוקר? חמש-עשרה שנה אני מתחבט בבעיה, ובכל פעם שאני מחליט משהו, אני נתקל במאמר בעיתון שמוכיח את ההיפך. למה לא עושים אחת ולתמיד קונגרס רפואי בינלאומי על הבעיה הזאת ומחליטים סופית? רבותי הדוקטורים, אתם הורגים אותנו. עכשיו תגיד לי את התשובה הסופית שלך, בתנאי שלקחת את כל השיקולים בחשבון. קרום: בבוקר.

למעלה