אהלן לכולם

itayav1

New member
אהלן לכולם

שלום לכולם. אני ממש לא בטוח שמשהו זוכר, אבל אני איתי (בעברי הייתי קוסם וג'גלר) , ג'יגלתי עוד בימי שנקין האבודים.... ואפילו המצאתי שתי טכניקות לשלושה כדורים : Itay's mess ו- Itay's revenge רציתי להעזר בעצתכם: 1. היכן ניתן לקנות (חנות? )באזור ת"א-רמת גן כדורי ג'גלינג (רכים) מקצועיים במחיר סביר (7 כדורים) ? 2. היכן ומתי נפגשים באזור המרכז לג'גל בצוותא ? (הפגישה היחידה שאני מעודכן לגביה היא הכנס השנתי) בתודה ובברכה, איתי א.

Segev Shilton

New member
שלום איתי

כדורים אפשר לקנות בכמה מקומות: אצל אורי יורמן (הוא תופר כדורים) הכדורים ברמה מאוד מאוד גבוהה ומאוד נוחים 051827729 - אורי יש את בויום שמוכר (הטלפון בלוחות) ויש את קוסמוס - חנות הג'גלינג (הטלפון בלוחות) לגבי המפגשים : יש מפגש ביפו בקרקס פלורנטין ברחוב ד"ר ארליך 37 כל יום ראשון משעה 9 בערב ויש מפגש בפרדס חנה ביום שלישי , משעה 9 בערב מקווה שעזרתי, שגב

itayav1

New member
אז ככה...

עזרת מאוד. אני אצור קשר עם האנשים שציינת. אין איזו פעילות בסופי השבוע ? אני זוכר ימים שהיינו הולכים לים או שנקין והינו מג'נגלים לנו בהנאה בסופי השבוע... אני מתגעגע לאלללללללההההה. סתם שאלה- ראיתי כאן הודעה של בחור בשם אמיר, האם זהו "אמיר- החיים מסביב לכדור " ? (כך היה על כרטיס הביקור שלו לפני כמה שנים) אם כן, אשמח לדעת מה איתו ועם אנשים נוספים שהיו מג'גלים איתנו דאז, כמו גיא לב, אורי (היה לו מופע עם עוד שניים עם בגדי ים שעשו אקרובטיקה) ועוד. וואלה, אני חייב להתעדכן במה שהולך ולשוב ולבצע 7 כדורים.... תודה על העזרה, איתי א.

Uri Yurman

New member
נסיון לעדכן אותך קצת

אורי ושני חבריו הם "קפטיין זוקיני" והם עדיין חיים ובועטים. לפחות נכון ללפני שנה. היה להם אחלה סיבוב באירופה. גיא לב - כמובן שהוא קיים. בוא לכנס הג'אגלינג בעוד שבוע בסחנה, ותפגוש אותו. 7 כדורים זה כיף - בהצלחה!

Aiyegbeni

New member
תיקון לגבי קפטן זוקיני

לפני שנתיים הם הפכו לצמד (אורי וייס ואבנר הוכפלד), כאשר איתן אולמן, הנגן, עבר לקריירת מוסיקה.

itayav1

New member
"אז ככה" מספר 2...

איזה מדהים הבחור הזה (אורי וויס).... אני לא בטוח שהוא זוכר אותי, אבל בטוח שפגישה קרובה תהיה דבר רצוי. אני לא בטוח שאוכל להגיע לכנס, אבל אשמח מאוד לדעת על מפגשים שמקיימים אנשים מהמרכז מלבד המפגשים ב"קרקס" ( אני עובד בדיוק בימי המפגשים) אולי בסוף השבוע או משהו ? אולי באזור שנקין או מקום אחר במרכז ? אולי ניתן לארגן איזה מפגש באזור המרכז, ללא קשר לכנס. אני, בכל אופן, אשמח מאוד לראות את הנעשה ולהתעדכן שכן אני לא מג'נגל (חוץ מ"מדי פעם" לעצמי) איזה שבע שנים!!!!!!!! (יאללללה שלי) בכל מקרה, אני שמח שקיים פורום כזה וכיף להתעדכן מחדש. אגב, אם משהו מדבר עם אורי וויס, בבקשה מסרו לו דרישת שלום חמה ממני, איתי אביגדור(ניתן להזכיר לו שהייתי קוסם בעברי והתמחתי בעיקר בתרגילים מטורפים בשלושה כדורים ובלאנס) בתודה ובברכה, איתי א.

הי איתי איפה נעלמת????

שנים שלא שמעתי עליך אני אמיר צור עבדתי בגאג בשנקין היינו נפגשים במפגשי גאגלינג אנחנו מכירים גם ממועדון הקמאסוטרה ועוד ועוד קוסם ולהטוטן דגול אתה מה שלומך גבר גבר עדין גורם לשטרות לרחף??? בכול מקרה טוב לשמוע שאתה עדיין חי צור קשר עם בא לך אמיר

itayav1

New member
אהלן איש יקר !!!!!!!!

יו אח שלי מאיפה צצת!?!?! אני בסדר, עזבתי את הקסמים לגמרי (ולכן כבר לא מרחף שטרות כמה שנים טובות), אבל עדיין עוסק בדברים יצירתיים וחוזר לג'גל בכיף. אשמח לפגוש אותך בהקדם , והאמת, אני צריך שמשהו ידחוף אותי קדימה לעניינים. תגיד, עדיין זוכרים/עושים את Itay's mass ו- Itay's revenge ?? אני מתגעגע לימים שהיינו משתגעים שם עד שלא היה כוח לזוז... וואלה, מה הולך היום בגי'נגולים? אנשים עדיין נפגשים ? מה הלהיט היום ? עדיין מנסים לעשות 7 כדורים או שחוזרים ל"מקורות" (שלושה כדורים)? וואלה גבר, אני אשמח לראותך, תגיד איפה אני יכול לפגוש אותך ואני אופיע למקום בשמחה. בברכה, איתי א.

היי חברי פורום יקרים! יש לי שאלה...

אני יודע לג'אגלנג עם 3 כדורים מצויין...אני כבר למעלה משנתיים עושה ג'אגלינג. השאלה שלי היא כזו..איך אני יכול להתאמן עם 5 כדורים ושבעה? אני ניסיתי פעם 5 וזה ממש קשה...צריכים להיות ממש מהירים כדי לתפוס את הכדורים וזה כמעט כל פעם נופל לי..והתאמנתי מלא עלזה לא כמו על 3 כדורים. מה עושים? למישהו יש טכניקות? שיטות בשבילי? וגם למי שיש כף יד קטנה זה יותר קשה..מה אני עושה?

itayav1

New member
תשובה...

המלצתי לך היא לעבוד על מטרות "קטנות" יותר בדרך לחמישה כדורים- 1. בשלב הראשון קבע לעצמך שאתה צריך לזרוק את כל החמישה באלכסונים(Cascade), כמו שלושה כדורים, אבבבבללללללללל....... אל תנסה לתפוס אותם! פשוט חשוב על לזרוק אותם כמה שיותר מדוייק באלכסון (כמו שלושה כדורים), כל פעם כדור אחר (בהתחלה יש לך ביד אחת שלושה כדורים ובשניה שניים) אני ממליץ לך להתאמן מעל מיטה(רצוי גבוהה ככל האפשר)- כך לא תצטרך להתכופף בכל פעם שתרצה להרים את הכדורים (החלק הכי מרגיז באימונים לדעתי) 2. בשלב השני נסה לעשות "מעגל תפיסות" אחד- כלומר, לזרוק את כל חמשת הכדורים ולתפוס את כולם אחרי הזריקה (בסוף ה"סיבוב" האחד הזה יהיו לך שני כדורים ביד שהיו לה שלושה בהתחלה וביד שהיו לה שני כדורים, יהיו כעת שלושה) 3. למעשה כעת המטרה היא להמשיך את ה"מעגל" הזה של לזרוק באלכסונים, כמה שיותר פעמים (כמו בשלושה כדורים) - נסה כל פעם "לדחוף" עוד זריקה של כדור אחד (גם פה , אם אתה רוצה, אתה יכול בהתחלה פשוט לזרוק את הזריקה הנוספת בלי לתפוס את הכדור ביד השניה) 4. כאמור, המלצתי היא לעבוד ב"מנות קטנות", כל פעם נסה להוסיף עוד זריקת כדור באלכסון לכיוון היד השנייה, ורק בשלב השני נסה גם לתפוס את הכדור הזה( כמובן בזמן שאתה זורק כדור אחר מאותה היד שאמורה לקבל את הכדור) אני זוכר שעבדתי על חמישה כדורים, הצלחתי לעשות בהתחלה רק זריקה של הכדורים בלי תפיסה, אחר כך עם תפיסה חלקית של חלק מהכדורים, אחר כך תפיסה של כולם (ועצירה), אחר כך זרקתי שש זריקות וזה אומר שהצלחתי לעשות "סיבוב אחד" ועוד זריקה אחת של כדור, אחר כך שבע זריקות וכן הלאה עד שאתה נמצא במעגל האינסופי של זריקות באלכסון מיד ליד (ממש כמו שלושה כדורים) הרעיון הוא לחשוב במטרות קטנות ולא על זריקה ממושכת של חמישה כדורים- כל פעם חשוב שמטרתך היא לעשות צעד קטן נוסף ולא מאתיים במכה. שוב, התאמן מעל מיטה ולא תצטרף לסבול מכאבי גב! דבר נוסף - זוהי בדיוק הדרך לשבעה כדורים ולמעשה, לכל מספר אי זוגי של כדורים (כך לפחות בהתחלה- למרות שניתן לעשות אלכסונים גם למספר זוגי של כדורים, אבל זה יותר קשה, לדעתי, לביצוע בהתחלה) אגב, אני לא יודע אם אתה עושה ארבעה כדורים, אבל הטכניקה הבסיסית למספר זוגי של כדורים היא לעשות זריקות של חמישים אחוז מכמות הכדורים בכל יד, בנפרד - שני כדורים ביד אחת, בכל יד. כאמור , הדבר נכון גם לשישה, שמונה וכיוב' (שוב, הטכניקה הבסיסית בלבד) שיהיה בהצלחה, איתי א.

תמירK

New member
ארגון מפגש לאימון משותף בת"א

מבחינתי אחת לשבוע ועל בסיס עונתי קרי בחודשי הקייץ עדיף על כלום, והכל לפי התנאים בשטח:). (אור יום,רוח וטמפרטורה). הינה הצעה למפגש כאמור. כל יום ד' 6.30 בבוקר.ככה בטוח שעוברים ושבים לא יפריעו לריכוז:). משך האימון תלוי במשתתפים בעקרון כשעה. המקום: גן עדית וולפסון בת"א.(בין רחוב הטיסים לרחוב השלום). התארגנות בפועל תתאפשר לפי התגובות להצעה, ולפי שהמפגש הקרוב כבר בשבוע הבא ביום רביעי ה 14 באפריל 2004. אם כן תגובות יש לשלוח לי במסרים (כולל אי-מייל ומספר טלפון!). יאל'ה ביי, תמיר

תמירK

New member
ארגון מפגש לאימון משותף בת"א

מבחינתי אחת לשבוע ועל בסיס עונתי קרי בחודשי הקייץ עדיף על כלום, והכל לפי התנאים בשטח:). (אור יום,רוח וטמפרטורה). הינה הצעה למפגש כאמור. כל יום ד' 6.30 בבוקר.ככה בטוח שעוברים ושבים לא יפריעו לריכוז:). משך האימון תלוי במשתתפים בעקרון כשעה. המקום: גן עדית וולפסון בת"א.(בין רחוב הטיסים לרחוב השלום). התארגנות בפועל תתאפשר לפי התגובות להצעה, ולפי שהמפגש הקרוב כבר בשבוע הבא ביום רביעי ה 14 באפריל 2004. אם כן תגובות יש לשלוח לי במסרים (כולל אי-מייל ומספר טלפון!). יאל'ה ביי, תמיר

למעלה