תשובה...
המלצתי לך היא לעבוד על מטרות "קטנות" יותר בדרך לחמישה כדורים- 1. בשלב הראשון קבע לעצמך שאתה צריך לזרוק את כל החמישה באלכסונים(Cascade), כמו שלושה כדורים, אבבבבללללללללל....... אל תנסה לתפוס אותם! פשוט חשוב על לזרוק אותם כמה שיותר מדוייק באלכסון (כמו שלושה כדורים), כל פעם כדור אחר (בהתחלה יש לך ביד אחת שלושה כדורים ובשניה שניים) אני ממליץ לך להתאמן מעל מיטה(רצוי גבוהה ככל האפשר)- כך לא תצטרך להתכופף בכל פעם שתרצה להרים את הכדורים (החלק הכי מרגיז באימונים לדעתי) 2. בשלב השני נסה לעשות "מעגל תפיסות" אחד- כלומר, לזרוק את כל חמשת הכדורים ולתפוס את כולם אחרי הזריקה (בסוף ה"סיבוב" האחד הזה יהיו לך שני כדורים ביד שהיו לה שלושה בהתחלה וביד שהיו לה שני כדורים, יהיו כעת שלושה) 3. למעשה כעת המטרה היא להמשיך את ה"מעגל" הזה של לזרוק באלכסונים, כמה שיותר פעמים (כמו בשלושה כדורים) - נסה כל פעם "לדחוף" עוד זריקה של כדור אחד (גם פה , אם אתה רוצה, אתה יכול בהתחלה פשוט לזרוק את הזריקה הנוספת בלי לתפוס את הכדור ביד השניה) 4. כאמור, המלצתי היא לעבוד ב"מנות קטנות", כל פעם נסה להוסיף עוד זריקת כדור באלכסון לכיוון היד השנייה, ורק בשלב השני נסה גם לתפוס את הכדור הזה( כמובן בזמן שאתה זורק כדור אחר מאותה היד שאמורה לקבל את הכדור) אני זוכר שעבדתי על חמישה כדורים, הצלחתי לעשות בהתחלה רק זריקה של הכדורים בלי תפיסה, אחר כך עם תפיסה חלקית של חלק מהכדורים, אחר כך תפיסה של כולם (ועצירה), אחר כך זרקתי שש זריקות וזה אומר שהצלחתי לעשות "סיבוב אחד" ועוד זריקה אחת של כדור, אחר כך שבע זריקות וכן הלאה עד שאתה נמצא במעגל האינסופי של זריקות באלכסון מיד ליד (ממש כמו שלושה כדורים) הרעיון הוא לחשוב במטרות קטנות ולא על זריקה ממושכת של חמישה כדורים- כל פעם חשוב שמטרתך היא לעשות צעד קטן נוסף ולא מאתיים במכה. שוב, התאמן מעל מיטה ולא תצטרף לסבול מכאבי גב! דבר נוסף - זוהי בדיוק הדרך לשבעה כדורים ולמעשה, לכל מספר אי זוגי של כדורים (כך לפחות בהתחלה- למרות שניתן לעשות אלכסונים גם למספר זוגי של כדורים, אבל זה יותר קשה, לדעתי, לביצוע בהתחלה) אגב, אני לא יודע אם אתה עושה ארבעה כדורים, אבל הטכניקה הבסיסית למספר זוגי של כדורים היא לעשות זריקות של חמישים אחוז מכמות הכדורים בכל יד, בנפרד - שני כדורים ביד אחת, בכל יד. כאמור , הדבר נכון גם לשישה, שמונה וכיוב' (שוב, הטכניקה הבסיסית בלבד) שיהיה בהצלחה, איתי א.