אהלן לכולם

אהלן לכולם

אני חדש ישן ...מאז הפעם האחרונה שנהגתי לבקר פה עברתי כבר מהבית של ההורים שלי כמו שרבים פה יעצו לי.
ועכשיו אחרי חודשיים וקצת שאני גר בירושלים עיר הקוטג עם שתי השותפות והשותף הכי מקסימים בעולם ועם אחלה עבודה.
ובמיוחד המון חופש ליסוע בשבת ולחזור בלי מבטים מאף אחד ובכלל חיים חופשיים ונטולי כבדות ולחץ דתי.
עם סעודה מפסקת בערב יום כיפור שממנו הפסקנו לצום עד צאת הצום

בקיצור אני מאושר!!!
בקיצור פרקתי...ונחזור לפה קצת(פורום מדהים!)

motii011

New member
מצא את ההבדלים

תמיד לפני שעושים שינויים הכל מלא בחששות כבדים
שמח בשבילך

oliver123

New member
איזה כיף

טוב לשמוע שאתה מסתדר, מקווה שגם זה יילך גם אצלי.
אני חדשה בפורום מבחינת כתיבה, אבל גולשת סמויה, לא מעט זמן...מאוד אוהבת את הפורום.
לחלוטין זה מקום נסתר עבורי, בו אני פוגשת אנשים כמוני.
אם אני כבר כותבת , אשמח להתייעץ, גם אני אט אט מתחילה לצאת בשאלה, יחד עם זאת עדיין חשוב לי מאוד לעשות שירות לאומי
אני מתלבטת לאן לפנות רוב המקומות, מציעים בעיקר שירות לאומי לדתיים, זה דבר שכרגע אני פחות מתחברת אליו, אבל כמובן ששירות לאומי זה שירות לאומי.
יחד עם זאת הייתי שמחה לעשות זאת במקום שהוא לאו דווקא מתקשר אך ורק למגזר הדתי.
שמתי מחברה חילונית שגם עשתה שירות לאומי, שיש עמותה שקוראים לה שלומית, שהיא מציעה שירות לאומי גם למגזר החילוני, האם מישהו מכיר? יכול להמליץ?
האם יש הבדל בין שירות לאומי חילוני, לשירות לאומי דתי?
מקווה שהשאלות שלי לא נשמעות מביכות מדי...

לא יודעת אם זה מותר או לא, אבל זו העמותה
http://shlomit.org.il/web/
כמובן שאם לא, אז אשמח אם תמחקו את הקישור.

eyal1214

New member
שלום אוליבר

אני לא יוצא בשאלה אלה חילוני, וכתבתי פה כמה פעמים, אני סבור שעם את לא חושבת שתישארי דתיה [הבסיס הכונה שמירת שבת שזה מה שהבצא שואל וכשרות ודברים כאלה] מן הראוי שתעשי צבא כמו כולם שלא תגידי אחרי זה למה חרדים לא עשו צבא, שירות לאומי זה למגזר הדתי לאומי, שירות לאומי חילוני זה לאנשים שקיבלו פטור מהצבא עם זה בעיות רפואיות\נפשיות וכדומה זה אכן עמותת שולמית, אני הולך לא מעט לפאבים ורואים יוצאים ויוצאות בשלה חלקם טועמים יצאנו בשאלה אחרי גיל של צבא והכל יכול להיות, תבדקו את מה שאני אומר לכם מגיל העשה דיברתי עם אנשים ותראו ראיון עם שרה איינפלד היא אכלה בשר וחלב בסתר, מגיל קטן רואים מי ישאר דתי ומי לא, מי לפחות מאמין ומי לא, ועם מישהו יושע שהוא לא יהיה דתי שישרת בצבא ולא יגיד אחרי זה חרדים לא משרתים, גם ללכת למועדון גם להצהיר שדתיים וגם לא לשרת זה לא ראוי,חלק יגידו מי אני שיטיף נכון אז גם לאותם חברה אין זכות לבקר אחרים

למעלה