אהלן,לכולם.

ברלה1

New member
אהלן,לכולם.

פעם,עד לפני התחלת יוני,הייתי מגיע לפורום כמעט כל ערב.הפורום היה עדיין בחיתוליו,והיה מנוהל בידי אדם איכפתי שנתן הרגשה ושם לו למטרה,כך נראה היה,להתגבש,להכיר אחד את השני,ובמזגו הנוח הצליח להביא מריבות וויכוחים לסופם, עוד בטרם גדלו למימדים גדולים.יצא לי להתכתב עימו כפעמיים,והרושם שהותיר היה של אדם עניני,וכזה שמדבר איתך "בגובה העיניים".בתחילת דרכו של הפורום,היתה בינינו חברה,אשר לא הסכימה להכפיש את אגף-השיקום,והחזיקה בדעתה, כי כל צרכיה נענו,להבדיל, כנראה,מהחברים האחרים,אשר כתבו על מסכת ההתעללויות, שעברו, וחוו בדרכם להשתקם.והדבר גרם לתסיסה, ואולי טיפונת קנאה,וכולם כמעט,פרט לבודדים ירדו עליה,ןאף חלקם רצה שהיא תעזוב. מני הידוע כ-smile to live ,לא נתן לכך יד,וכשהרוחות סערו סביבה,ואף שקלה לעזוב,הוא חיזק את ידה,וגרם לה לרצות להישאר,הוא ועוד חבר. הקדמתי לספר לכם כל זאת,בגלל שהצצתי בעמוד הקודם שכאן בפורום,שבו מתוארת מלחמת האחים הזו,והשינוי שחל בו,בפורום,כיצד התגלגלו הדברים לידי כך שבו חבר מקלל ומטיח עלבונות כלפי האחר,גרמו לי לתחושה של חבל,חבל על הפורום אשר הפך לפופולארי מיד כמעט עם הפעלתו,וניכנס למומלצים מבין הפורומים האחרים.וכפי שכבר נאמר כאן "אם לא ניהיה תלוים זה בזה,נהיה תלוים זה ליד זה.

שלום גם לך ברלה אז ככה...

האמת שאני לא מכיר אותך אבל לא נורא.חבל שאתה לא כאן איתנו כי כולנו משפחה אחת מאד מלוכדת,ומגובשת.אתה תמיד מוזמן לחזור. אבל עם כל הכבוד למני וזה שהוא הקים את הפורום לא נותן לו זכות לעשות מה שבא לו כי הפורום הזה לא רכוש פרטי שלו. הוא של כולנו וכל אחד רשאי ויכול לכתוב בו כל מה שעולה על דעתו.נכון הדברים כאן קצת יצאו מפרופורציות.וכולנו כולל אני התנצלנו.וזה שמני קר לב ולא מעוניין לסלוח זאת בעייה אישית שלו. ושיבושם לו הוא לא מעניין אותנו בכלל מבחינתנו הוא בכלל לא קיים. ושוב אני אומר הפורום הזה שלנו ובשבילנו.ואף אחד לא יגיד לנו מה לכתוב ומתיי למי שלא נאה לקרוא שלא יהיה כאן אנחנו לא מכריחים אף אחד להיות איתנו כאן.ומי שכאן אז שיהיה אחד מהמשפחה. לטוב ולרע כי כולנו באותה סירה כאן ואין אחד שונה.כולנו יחד. לטוב ולרע.מה לעשות עברנו את הגבול אבל אני יכול לומר לך בהסכמת כולם כאן שלא אנחנו התחלנו במלחמה.אנחנו נגררנו אחרייה. ונכון זה לא בוגר אבל מה לעשות הכל יצא משליטה.והיום הכל מאחורינו. אז כמו שאמרתי אתה מוזמן לחזור ולכתוב כאן בכייף מכל הלב. ואם לא בא לך אז לא. שתהייה לך שנה טובה ומתוקה והמון בריאות... וכמובן חג שמח...אורן...

אורן הי

אני חושבת שצריך להפסיק את הדיון על מה שכתב ברלה. כי דיונים מסוג כזה תמיד מביאים להתלהטות הרוחות. ראיתי את ההודעה שלו כבר בבוקר.וכתבתי פעמיים ולבסוף מחקתי. ברלה-חבל שאתה חושב כך,חבל שאתה חושב "שחבל על הפורום" כי לא חבל. אנחנו כאן משפחה מלוכדת מאוד,עם קשיים משותפים כל אחד,והאמן לי שטוב לנו במשפחה שלנו.

ברק 188

New member
למה איילב?

ברל´ה ברל´ה צא החוצה אתה חדש פה? או ישן בלבוש חדש?

ברק,מה אתה לא מכיר את אייל????

אייל הוא משלנו,כבר כמה חודשים
ודרך אגב-אייל עושה עבודות ויטארז יפות!!!!!!!!!!! אייל געגעתי אלייך.

גם אתם יכולים לחפש את שם המשתמש

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/archive/Viewmsg.asp?id=388&msgid=3767529&place=480 ההודעה הראשונה של ברל´ה בפורום.

ברק 188

New member
סליחה-ברלה חזור הביתה!

שנה-טובה ומתוקה.(הביתה זה פורום זה)

ברק 188

New member
מוכר ויקר.

מכיר וראיתי את העבדות של אייל בקבצים ששלך לנו,את לא הבנת התכונתי לברלה שבנתיים הגיב ושלח לנו את ההודעה הראשונה שלו בפורום זה תחת השם סתם נמאס או משהו כזה,ענת המשך נעים וחג שמח.

למעלה