אהלן לכולם :]

האגוש

New member
אהלן לכולם :]

אני מדברת בשם אבא שלי
אנחנו רוצים לקנות טרופר שנת 2003, יד שניה, מנוע 3000, דיזל אוטומט. מאחר וזה ה4X4 הראשון שלנו, היינו רוצים לדעת מה לבדוק. הרכב מומלץ? יש בעיות שצריך לקחת בחשבון? דגם מוצלח? תודה לכל העונים

האגוש

New member
אין צורך בהתנפלות.

גם אני כמוך מנהלת פורום, ואני יודעת מה זה מקש חיפוש, וכמה מציק זה כשגולשים לא משתמשים בו. אבל לא מצאנו את מה שחיפשנו בדיוק, וקיווינו לקבל מידע קצת יותר ספציפי.

האגוש

New member
[אנטר מוקדם מדי]

איך אתה מצפה מגולשים שהגיעו זה עתה לפורום, לקבל מידע על מה שהם צריכים? אני לא רואה כאן טאגליינס, קישורים וכו', אז אתה מצפה שנסמוך על מנוע החיפוש המפוקפק של תפוז? תעשה לי טובה. בתור מנהל הייתי מצפה ממך למצוא דרכים לקרב גולשים לפורום שלך, במקום להרחיק אותם.

miki69

New member
היות וכל כך קשה נעזור לך:)

הנה מספר שורות למטה התייחסות לטרופר , הנה רצ"ב ציטוט מלא על טרופר במנוע הדיזל של הטרופר שלא עבר ריקול קיימת סכנה ממשית למעבר סולר לשמן ולסולר למי הקירור. התוצאה היא הרס מנועים. הבעיה הייתה שעם הכרזת הריקול, לא היו במלאי מזרקים לכולם ולכן הרבה מנועים נהרסו עוד לפני שהוחלפו להם המזרקים. לרוב הלקחוחת שהלך להם המנוע לפני הריקול החליף היצרן את המנוע לחדש מהקופסא על חשבונו, לחלק רק החליפו ראש מנוע (סולר במי קירור דופק את הראש) טרופר דיזל שעבר ריקול, הוא רכב אמין, ומומלץ. אני נוסע על אחד כזה ומבסוט עד הגג. לגבי 7 מקומות בטרופר, שים לב שאם אתה פותח את שורת המושבים השלישית, היא לא ממש נוחה לאנשים מבוגרים, המזגן בקושי מקרר את החלק הזה של האוטו (אלא אם כן יש לך מזגן אחורי) ולא יהיה לך מקום אפילו לצידנית במה שנשאר מתא המטען סבורני כי למרות טענותייך אנו בהחלט פתוחים לחברים חדשים , והיינו מצפים ממנהל עמית לפחות לטרוח ולהסתכל טיפ טיפה בפורום לפני ששואל ,וברור לפני שמטיח האשמות . אבל, אנו כאן הצנועים נמשיך בדרכינו .

האגוש

New member
תודה.

ואני הייתי מצפה ממנהל עמית לא להתנפל על ההודעה הראשונה, זה לא כזה מזמין. במיוחד אם חיפשתי כבר בפורום, ושוב, לא מצאתי את מה שחיפשתי. שוב תודה על העזרה.

miki69

New member
בכל מקרה

דעי לך , טרופר שעבר ריקול זה רכב מצויין עדיין נמכר נמוך מהמחירון דבר שהופך אותו לכדאי , לא עבר החלפת מנוע אני ,והדגש על אני לא הייתי נוגע בו

מיקי

איך יודעים אם הוא עבר ריקול????? אני ראיתי לא מזמן טרופר שהבנאדם אמר לי מנוע דיזל 3000 יש אמרתי לו תודה אבל לא נראה לי אז הוא שאל למה ואמרתי לו ששמעתי שהמנועים הנ"ל יש להם בעיה ולא כידאי להתעסק איתם אז הוא אמר לי שזה מוזר כי רק עתה החליפו לו את המזרקים בחברה ולא אמרו לו כלום על שום בעיה. אז איך באמת נידע שהמנוע עבר ריקול!!!!

יש פיתרון אחד קל ופשוט מאוד!

קוראים לו טיוטה לאנד קרוזר, או מיצובישי פאג`רו, הנושא של הטרופר נלעס כבר פה בפורום! ובכל דף של הפורום השאלה הזאת עולה, דעתי האישית היא כמו שמיקי אמר לא הייתי מתקרב לאוטו הזה, בסכום של בין מאה ומעט הייתי בוחר פאג`רו, או לאנד קרוזר.. שיהיה בהצלחה..

denver101

New member
זה נעשה במסגרת האחריות יצרן אז ברור שזה

מופיע בחברה במחשב שלהם מה שנקרה הספר רכב פשוט נכנסים לאחד מהמוסכים שמטפלים ברכבים האלה אומרים שרוצים לקנות את הרכב הזה ולפי זה מוצאים עליו פירוט (מיותר לציין שבאים לבדוק את זה מגיעים עם המוכר)

מקלידים את מס' הרכב באתר החברה ויודעים מייד

האם הרכב עבר ריקול או לא. אם הוא לא עבר, ניתן לגשת לכל מוסך מורשה UMI (אני ממליץ על זה בהוד השרון) לקבוע תור להחלפץ המזרקים. (ההחלפה נעשית על המקום) לא משלמים שקל על זה ומקבלים מזרקים חדשים ורכב חזק יותר. הנה האתר: http://umi.co.il/site/mainpage.asp?pi=63 אני נוסע באופן קבוע עם חברה שכמעט כולם נוסעים על טרופרים (6 כלי רכב). אנחנו נוסעים יחד כבר כמעט שנתיים ואף אחד עדיין לא חזר על גרר משום טיול או בכלל. התקלות היחדיות שהיו אצלנו עד היום היו דווקא במיצובישי פאג'רו שהתחמם בעליה ברמת הגולן.

miki69

New member
תגיד סמי

אתה מחליף על חשבונם את השמנים?? אני מתכוון לאחר החלפת המזרקים?

אם הרכב טופל במוסכים מורשים

הם עושים הכל על חשבונם, אם לא הם ידרשו ממך לעשות טיפול קטן במעמד החלפת המזרקים.

denver101

New member
מעניין כי חבר שלי שם מנוע חדש על חשבונם ובכל

זאת הוא שילם בסביבות ה3 אלף על חשבונו

denver101

New member
מעניין כי חבר שלי שם מנוע חדש על חשבונם ובכל

זאת הוא שילם בסביבות ה3 אלף על חשבונו

אבל לא דיברתי על מנוע....

הריקול זה כולה החלפת מזרקים, לא החלפת מנוע. כשמשהוא דומה קרה בציר האחרוי של טויוטה לנד קרוזר ובדגמי היאריס , אף אחד לא עשה מזה כזה סיפור והמחירון של הרכב לא צנח כל כך. אמנם היצרן בחר לצאת משוק ה SUV ואין ממשיך דרך לטרופר (חבל מאוד) מה שמשפיע על מחיר המחירון, אך אין ספק שגם ליבואן יש חלק בצניחת המחיר של טרופר. מה שקרה הוא שהיבואן הלך ונתן מחירון לבעלי האיסוזו בטרייד אין לכל רכב אחר מהמותגים שלו במחיר מלא. התוצאה הייתה שהיבואן נתקע עם סטוק משומש שאותו הוא בחר להעיף מהר במחירי מבצע שגררו את כל המחירון של הרכב הזה נמוך נמוך. ומי סובל מזה? בדיוק הלקוחות של UMI. מי מרוויח? מי שקונה טרופר משומש במחירי בדיחה. אני כבר צופה מגמה דומה לפאג'רו 2007. בניגוד ליבואן טויוטה, כלמוטור כבר התחילו עם ההנחות המפליגות לציי רכב ובעוד שלוש שנים תהיה הצפה של פאג'רו משומשים בשוק, ומי נדפק? מי שמשלם מחיר מלא של כ 300 אלף על רכב כזה חדש ופרטי.

miki69

New member
סמי אתה לא עונה על שאלה פשוטה

למי שהחליפו מזרקים עושים החלפת שמן כל 5000 ק"מ על חשבון החברה , נכון או לא?? אני דווקא אהבתי את הקטע המשעשע על ההסבר על צניחת מחירי הטרופר. בינינו אבל בשקט אתה חושב שזה משכנע מישהוא כאן שאינו בעל טרופר??? שלא יהיו אי הבנות טרופר שהוחלף מנוע מרמות מחירים שאפשר להוציאו זה אחלה דיל ואחלה רכב עכשיו תענה לי על שאלתי הפשוטה בבקשה

לא משכנע אף אחד, לא מעניין אותי

מבחינתי שאנשים יסעו בדיליג'אנס. בכל אופן בטרופר מחליפים שמן כל 10000 ק"מ ללא קשר אם עבר החלפת מזרקים או אם לאו. מי שמחליף שמן כל 5000 ק"מ עושה את זה על דעת עצמו. אצלי הרכב נסע 196 אלף ק"מ על המנוע המקורי לפני החלפת המזרקים, ומאז עשה עוד כ 10000 ק"מ על אותו מנוע ולא עושה סימנים שנמאס לו. במחיר שאני קניתי את הרכב הזה אני יכול לקנות עוד מנוע למחסן ועדיין יצא לי יותר זול מפאג'רו או טויוטה שמבחינתי אין להם שום יתרון על האיסוזו.

noki4

New member
איבדתי אותכם, מחליפים מנוע או רק מזרקים?

ואגב סמי , מה היתה הבעיה בציר האחורי של טויוטה? כי היה לי משהו מוזר, קראו לשני חברים שלי להחליף ולי לא קראו למרות שאצלי אותו דגם מנוע ושילדה ולמרות ששאלי את טויוטה ואת משרד הרשוי 20 פעם הם אמרו לי ששלי לא צריך, היה לי מאד מוזר, אבל זה מה שיש, והאמת אני לא מרגיש בשום בעיה אבל סתם מתוך סקרנות רציתי לדעת איזו בעיה היתה.

למעלה