אהלן לכולם!

eyalyossef

New member
אהלן לכולם!

אני מבין שהמשחק vampire the masquerade לא מוכר כל כך. אז החלטתי לפנק אותכם עם כמה קישורים שאולי יענינו אתכם. קודם כל זה הקישור לאתר הרישימי של של vampire the masquerade http://www.white-wolf.com/Games/Pages/VampireHome.html אוקי... אני שם פה גם את הדף דמות. שהוא הדף דמות הכללי (לכל clan יש דף משלו בעיקרון ואתם יכולים למצא אותם באתר) http://www.white-wolf.com/Images/CharacterSheets/vampire_new.pdf אני שם פה גם כתבה שמשהי כתבה על המשחק. http://www.roleplay.org.il/reading/vtmintro.html לאלו שבינכם שמעונינים בעוד אנפורמציה אז תפנו אלי. :) יום טוב לכולם. ותזכרו... "עדיף 12 תינוקות על עץ אחד מתינוק אחד על 12 עצים"

Serpent Axis

New member
אני לא מנסה לדבר בשם כולם

אבל רוב שחקני התפקידים יודעים שיש משחק תפקידים בשם Vampire (בין אם מדובר בVampire: The Masquerade או ההמשך שלו Vampire: The Requiem) ויודעים שמדובר במשחק אימה.

JuffoWup

New member
די נפוץ, אבל יוזמה ברוכה

דבר איתי על Fading Suns... אחחח... אלו היו ימים...

Serpent Axis

New member
../images/Emo32.gif שלל נוכחי

רכשתי לאחרונה שני ספרים:
את המהדורה האחרונה של Laws of the Night, מסדרת Mind's Eye Theater (סדרת הלאר"פ של White Wolf, יש לה גם ממשיכה בעולם האפלה החדש). הספר יצא ב1999, בערך שנה פלוס אחרי מהדורת הרוויזיה של ספר הליבה השולחני, שמתי לב לכמה הבדלים בינו לבין ספר הליבה של Vampire: The Masquerade, לאו דווקא במובן השלילי. מעניין גם שבחרו לשים תמונות של מודלים אמיתיים במקום האיורים מספרי המשחק שמיועדים למשחק שולחני או לפעמים לשלב (רואים מודל אמיתי אבל הרקע שהוא נמצא בו הוא איור, למשל). במיוחד בפרק הדן בשבטים, כל עמוד מתהדר במודל. הבעיה היא שלפעמים זה נראה מתאים (כמו בעמוד של שבט ברוחה, גנגרל, טוריאדור או אסמיית) ולפעמים זה נראה קצת לא קולע (הנוספרטו נראית קצת לא-נוספרטו - הפנים שלה והגוף שלה רגילים לחלוטין, עם איפור מאוד לא אמין, למשל ולא הצלחתי לראות שינויים דומים אצל הז'ימיסי, שנראית כמו אישה רגילה לגמרי רק עם קעקוע של האורובורוס על בטנה). מצד שני, מעניין לראות את זה. עוד משהו מעניין זה לראות את הדמויות המוצגות בסיפור הפתיחה חוזרות ומופיעות בסיפורים הקצרים (עמוד כל אחד) המשמשים מעברים (ביחד עם תמונה של השחקנים, כמו התמונות + סיפור שמשמשים מעברים בספרי Vampire) בין הפרקים השונים. עוד לא סיימתי לקרוא את כולם וגם לא את מערכת החוקים של המשחק - שנראית פשוטה אף יותר משל השולחני.
קניתי גם ספר קצת יותר ישן (1994) בשם The Book of Props, גם מסדרת Mind's Eye Theater שעוסק בהכנות של תפאורה, תחפושות וחפצים וגם מציע שיטות ששחקנים (במובן התיאטרלי והסינמטי) משתמשים בהן כדי להיכנס לדמות ועוד כל מני דברים שהם לאו דווקא מועילים רק ללאר"פרים (הכנות של אביזרים שונים יכולות גם להועיל למנחה של משחק שולחני, למשל). גם הספר הזה במיוחד מציג תמונות לרוב במקום איורים, כשהאיורים בספר הם כמעט באופן אקסקלוסיבי הדגמות של הכנת אביזרים. יש שם גם דברים שלא כל כך אהבתי, כמו תמונות של "איש זאב"\"גנגרל" שהאיפור שלו נראה קצת מגוחך, כמו תחפושת פורים של ילד בחטיבה שלהורים שלו היה קצת יותר מדי כסף לבזבז אבל בחרו לבזבז אותו על שטויות. באמת, המנחה יכל לעבוד איתו על "מאפיינים חייתיים" שלא נראים כל כך דביליים על אדם מבוגר (בספר השבט של הגנגרל, למשל, מציעים מאפיינים חייתיים שהם יותר התנהגותיים ומחשבתיים מאשר פיזיים - כנראה שגם לWhite Wolf נמאס ממצעד של גנגרל שהבעיה היחידה שלהם בחיים זה קצת פרווה על הגב). הספר גם מציע כל מני שיטות לשימוש באיפור ודברים דומים שאני לאו דווקא אשתמש בהם, אבל כן מאוד מעניינים אותי (אני מאוד מתעניין בכל מה שקשור לשינויים בהופעה החיצונית ודרכים שמאפשרות לאדם להיראות שונה לחלוטין מאוד מסקרנות אותי, כמו גם מניפולציות של מיתרי הקול כמו ונטרילוקוויזם).

Serpent Axis

New member
נ.ב - היעדרות קצרה

אני לא אהיה כאן עד רביעי בערב בשביל להשיב על תגובות או לענות למסרים וכו'.

למעלה