אהלן לכולם

pocahontas2

New member
אהלן לכולם../images/Emo24.gif

מחפשת אולי מישהו פה יוכל לעזור לי עם הפריסה הבאה באושו הפריסה עצמה היא פריסה לתיאור מצב בין שני אנשים, שאין להם כרגע קשר רומנטי אלא חברים בלבד. השאלה הייתה על הקשר ביניהם: מה א' תורם לקשר, ומי הוא - הקמצן מה ב' תורם לקשר ומי הוא - רגילות תערובת האנרגיות בקשר - האוהבים תובנה - אומץ לפי הבנתי: א' מביאה איזושהי סגירות, נצמדת לדברים ישנים שכבר לא משרתים אותה, ומסרבת להפתח לעולם. אולי גם קצת רכושנית כלפיי ב' ואוליצריכה לשחרר את האחיזה שלה במשהו. ב' לוקח את הקשר צעד אחר צעד, לא מסבך את העיניינים, רואה את כל התהליך ונותן לדברים פשוט לקרות כמו שהם. האוהבים כמייצג את האנרגיות של שניהם ביחד, יכול להעיד שהקשר ביניהם הוא עמוק, ונותן לשניהם להיות שלמים. האומץ כקלף תובנה יכול להראות שהקשר הזה נועד להיות מאתגר לשניהם. קשה להם עם הקשר, אבל הוא מוביל אותם לאתגרים, שבעזרתם יוכלו לממש את הפוטנציאל של קלף האוהבים. אז....אשמח לשמוע תגובות ממומחי אושו תודה

אהלנים פוקימותק../images/Emo23.gif

לא יודעת אם אפשר לקרוא לי "מומחית"... אבל הדברים שכתבת פשוט קולעים מבחינתי ולכן לא חושבת שיש לי מה להוסיף. חשבתי להמתין ולקרוא תגובות של חברים אלא ש...
יופי של פריסה אגב, ואם היו שואלים אותי האם ללכת על קשר כזה, התשובה היתה כן, משום שבעיני יש פה פוטנציאל מקסים לקשר עמוק.

לא מומחית אושו

אבל בכל זאת - נראה שזה יכול להיות קשר נהדר אם א' תקבל את מה שב' מביא איתו, הוא יכול ללמד אותי על שלווה ותחושת בטחון, איך החיים זזים בלי להיות חרדתי, את האוהבים אני רואה במקרה הזה כמדבר על איזון, חושבת ששניהם יכולים לאזן זה את זה, הוא כאמור ילמד אותה שלווה והיא אולי תלמד אותו קצת על תזזיתיות שיכולה להיות נחמדה כשהיא מנותבת למקומות הנכונים ולא לחששות/פחדים/חרדות. אחלה קשר בעיניי, רומנטי או חברי.

מה פרויד היה אומר?

היה אומר, שיגיד, הוא כבר מת :) (הכוונה שלי ל"הוא יכול ללמד אותי..." הכוונה להוא יכול ללמד אותה)

pocahontas2

New member
../images/Emo23.gifתודה רבה יקירותיי../images/Emo24.gif

על התגובות המקסימות והתובנות החדשות זה גם מה שאני חשבתי על הקשר....

למעלה