אהלן לכולם!

HowIWish

New member
אהלן לכולם! ../images/Emo11.gif

הי! אני מאוד מקווה שאתם זוכרים אותי, כי לא שכחתי אתכם (אף לא לרגע)! פשוט עברנו דירה ועד שחיברו את האינטרנט... טוב תקשיבו! היו לי לא אחת, לא שתיים, לא שלוש, כן... 4!! חלומות צלולים בזמן הזה! תאמינו או לא! אם אתם רוצים פירוט, רק תגידו, נראה לי מיותר שאני אתאר מה קרה אם לאף אחד לא אכפת
וואי איך התגעגתי! דרך אגב, מעכשיו אני מחליפה את השם שלי ל- Pimpernel, אלא אם כן זה תפוס או משהו, לא בדקתי. זה הניק ניים שלי בעצם, פשוט אמרתי לעצמי שעד שאני לא אחלום צלול אני לא מחליפה. אז זהו, שהגיע הזמן להחליף
תחלמו צלול! (כי זה ממש ממש מדהים... בחיי...) נ.ב - קיין! מה אני רואה פה?!
איך ולמה ומזל טוב אתה מנהל פורום? תתחדש!

BlueLight

New member
אם את יכולה בבקשה תפרטי

מה חלמת. אני נורא אוהב לקרוא חצלולים של אחרים.... איזה כיף לך, 4 חצלולים!!!! הלוואי שהחצלול הראשון שלי כבר יגיע....

Pimpernel

New member
הוא עוד יגיע

תאמין לי אני יודעת מה אתה מרגיש! רק עד לפני שבועיים גם לי לא היה חצלול אף פעם... אבל זה השתנה! שווה לחכות!!!!!!!

fcfighter

New member
שיט! חשבתי שנפטרנו ממך...

סתם בצחוק!
ברוכה השבה... נ.ב, קיין היה מנהל הרבה לפני שהגעת...

Pimpernel

New member
הפירוט...

(דרך אגב, *סניף* אני כל כך נרגשת *סניף* מכך שאכפת לכם *סניף סניף*. סתם סתם
) אוקי, החלום הראשון, *פותחת את היומן חלומות* הוא די מוזר בהתחלה. כעקרון זה כאילו היה MILD שלא הלך טוב אבל למי אכפת כל עוד זה היה חצלול. קיצר, התעוררתי במקרה בערך ב4-5 בבוקר, ונזכרתי בחלום שחלמתי (שעכשיו אני לא זוכרת אותו אבל לא משנה), ופשוט נכנסתי לתוך חלום, אחר לגמרי. הכל היה חשוך אבל ידעתי שאני כבר בתוך חלום (ולא סתם עוצמת עיניים). אמרתי"פארק!" וציפיתי להיות באיזשהו פארק, אבל לא קרה כלום. אמרתי עוד פעם, לא קרה כלום, התחלתי להתעצבן. ואז פתאום הופיע לידי מן מחשב מוזר, והקלדתי ´park´. ישר הייתי במקום ירוק, אבל זה היה כאילו אני מסתכלת על הכל מלמעלה. הייתה שם איזושהיא חתונה מפגרת משום מה (אל תשאלו אותי!) אז כתבתי במחשב ´יער´ (הפעם בעברית). הגעתי ליער, והיה שם חדר. נכנסתי ישר לתוך שיעור תנ"ך, ושאלו אותי שאלות (נראה לי בגלל שהיה לי מבחן בתנ"ך אותו יום). באמת התעצבנתי, מה זה צריך להיות?! זה החלום שלי! רציתי לבדוק עד כמה התת מודע שלי מדויק, אז כתבתי במחשב ´מקום מוצל, עם עצים, עם נחל ובו מים מתוקים´. זה עבד, באמת היה שם נחל. טעמתי את המים ולהפתעתי הרבה ממש הרגשתי את המים!! זה היה רטוב והכל!!! הייתי בשוק, והם אפילו היו מתוקים
פתאום הגיעה קייטנה לשם והילדים אמרו לי שהגיע הזמן למשהו מעניין ושלא כדאי לבזבז את החלום (איזה חמודים!), אז מייד הופיע מישהו שאני די מחבבת (טוב די הרבה
) והוא אפילו לא שאל שאלות! התחלנו להתנשק (טוב זה החלום שלי מה אתם רוצים?!) אבל אז אמא שלי התעוררה (נגיד ב5 וחצי) והדליקה את האור, והתעוררתי
בחלום כאילו הרגשתי שאני מתעוררת והתחלתי מהר לשפשף ידיים, ואחרי שנייה מצאתי את עצמי משפשפת ידיים במיטה
מוזר בהחלט. טוב ועכשיו החלומות האחרים לא היו כאלו ארוכים
השני, לא יודעת, פשוט בתחילת החלום ידעתי איכשהו שאני חולמת, אז ניסיתי לחפש את זה שאני מחבבת בחלום, אבל פתאום התעוררתי. זה היה מוזר. החלום השלישי היה מיד אחר כך. השלישי, דיברתי עם איזה מישהו שבחיים לא פגשתי במחשב, אבל אז הייתי צריכה ללכת לאכול. פתאום אני רואה שהוא בבית שלי, יושב ליד השולחן! אמרתי מה לעזאזל אתה עושה פה?! ואז, אה נו בטח, זה חלום!! ואז, כמובן, אמא שלי... נכון, הדליקה את האור. היא תמיד מתעוררת מוקדם וזה מעצבן אותי! והרביעי, רובו היה חלום רגיל. הייתי בחופשת סקי והחלקתי להנאתי, אני לא אספר בדיוק מה קרה אבל שהגעתי לסוף של המדרון חזרתי למלון. שאלתי במקרה איזו פקידה שם איזה יום היום, והיא אמרה לי יום שלישי (דרך אגב זה היה יום שבת). בחופשות סקי בקלאב מד תמיד החופשה מתחילה ביום ראשון ומסתיימת ביום ראשון אחרי שבוע. הייתי נורא מופתעת שעברו כבר יומיים בלי ששמתי לב, וניסיתי להיזכר מה עשיתי ביום שני. אחרי שלא הצלחתי, פתאום קלטתי - זה חלום!!! הלכתי מייד לחדר שלי, והוא היה נורא נורא מואר. הבנתי שכבר יש אור בחוץ. זה הפריע לראות, ממש סינוור אותי! הלכתי לחדר השני, במחשבה שהוא חשוך, שנכנסתי הוא באמת היה חשוך אבל אחרי כמה שניות גם הוא הפך להיות מואר. ניסיתי לפקוד ´חושך!´ אבל לא קרה כלום. אז נתתי לעצמי להתעורר
(היה 9 בבוקר) וואוו זאת הודעה ארוכה
...זהו.

fcfighter

New member
מגניב...

ממש העלת לי את החשק להשקיע בחלומות צלולים, חיזקת לי את המוטיבציה... אני מקווה שיהיו לך עוד כאלה, שתוכלי לשתף אותנו
וחוץ מזה נראה לי שאני יודע את הסיבה לכך שחיצללת כ"כ הרבה, וכבר ציינתי בעבר שמקומות חדשים (כמו הדירה החדשה שעברת אליה) גורמים לנו לבדוק שוב ושוב אם אנחנו בחלום, זה גורם לנו ממש להשקיע בכל בדיקת מציאות... (תגיד לי אם אני צודק?)

Pimpernel

New member
צודק, צודק!

וגם פיתחתי שיטה חדשה לבדיקת מציאות - במקום סתם להסתכל על השעון, אני שואלת את עצמי את השאלות הבאות ועונה כמה שיותר בהרחבה: מי אני? מה אני? מה אני עושה פה \ איפה אני? מה עשיתי מקודם \ אתמול \ בשבוע שעבר? ורק אז מסתכלת על השעון
היום שהתקלחתי הסטתי את הזרם ושכנעתי את עצמי לגמרי שהמים קפואים כדי לבדוק אם הם באמת יהפכו להיות קפואים (כלומר אני חולמת). זה היה ממש מצחיק כי אחר כך לא רציתי לשטוף את עצמי כי פחדתי שזה יהיה קר!

Snow Girl

New member
שמתי לב.....

שכל פעם כשמנסים להיזכר "מה עשיתי מקודם?" או "איך הגעתי לפה" בשנייה הזאת מבינים שחולמים... לפחות אצלי. פעמיים כבר קרה לי שכשניסיתי להיזכר איך הגעתי למקום כלשהו אני מבינה שהלכתי לישון ושאני בעצם חולמת באותו רגע...

KEiN

New member
יפה יפה ../images/Emo70.gif

אמא שלך הזאתי... שתיי סטירות באופן מיידי

למעלה