אהלן לכולם, מה קורה? מישהו מכיר את הסינטי של ימאה החדש MM6????
Y Yaron Livne New member 24/10/07 #2 כן, אני חושב לקנות אותו אני בסך הכל צריך בעקרון מקלדת וצלילים טובים וחור לפדל אקספרשיון, כך שחשבתי בהתחלה לקנות מקלדת שליטה ולהוריד איכשהו צלילים למחשב, אבל משום מה נראה לי שעדיף כבר ללכת על סינטיסייזר, אז MM6 נראה לי פתרון טוב..
כן, אני חושב לקנות אותו אני בסך הכל צריך בעקרון מקלדת וצלילים טובים וחור לפדל אקספרשיון, כך שחשבתי בהתחלה לקנות מקלדת שליטה ולהוריד איכשהו צלילים למחשב, אבל משום מה נראה לי שעדיף כבר ללכת על סינטיסייזר, אז MM6 נראה לי פתרון טוב..
י יוב יוב New member 25/10/07 #3 אולי גם אני. הוא במחיר ממש נמוך האמת שאני ישתמש בו (אם אקנה) כמקלדת שניה בחזרות / הופעות...
י יוב יוב New member 27/10/07 #5 שלוש ומשהו משהו כזה. נגנתי עליו מעט לאחרונה והיה ממש נחמד. אבל אני צריך לבדוקו יותר לעומק
Y Yaron Livne New member 27/10/07 #6 כן, הם לא ברורים ביותר מדי דברים, האם כל הצלילים הם באיכות של מוטיף.. וכולי...
י יוב יוב New member 27/10/07 #7 נגנתי עליו ממש מעט והצלילים שלו הרבה יותר טובים מהרולנד ג'ונו D של רולנד שהוא ישן יותר והם באותר ערך פחות או יותר
נגנתי עליו ממש מעט והצלילים שלו הרבה יותר טובים מהרולנד ג'ונו D של רולנד שהוא ישן יותר והם באותר ערך פחות או יותר