אהלן, לחצו כאן :)

אהלן, לחצו כאן :)

נאמ.. מה נשמע? אני חדשה כאן. ובכן, קראתי את עת התאומים, מן הסתם אהבתי [ליתר דיוק התאהבתי], אבל מסיבה מסוימת אף אחד בסביבתי לא יכול להסביר לי את הסדר המדויק של כל הספרים של רומח הדרקון, ואת כל העניין שמאחוריהם. ויום אחד גלשתי להנאתי בתפוז הזה, וגיליתי קהילה "רומח הדרקון". הדבר הראשון שעשיתי - מיהרתי להציץ בתמונותיהם של גדילן קוץ רגל (כי תמיד רציתי לדעת איך היצור הזה אמור להראות), ושל רייסט כי.. אני מציירת אותו. אני מרגישה מאוד מטומטמת כשאני כותבת את ההודעה הזאת, אבל מאוד הייתי רוצה לקבל הסבר כללי על הספרים (וכל מה שקשור בהם), ועל הסדר של כ-ל הספרים. תודה רבה! אני :)

ברוכה הבאה!!

אני לא יודעת את הסדר בדיוק אבל: קודם כל יש את רשומות רומח הדרקון שזה: דרקונים של דמדומי הסתיו דרקונים של ליל החורף דרקונים של שחר האביב אח"כ יש את אגדות רומח הדרקון: עת התאומים מלחמת התאומים מבחן התאומים ואחרי זה יש את דרקונים של להבת הקיץ..... אני לא יודעת בדיוק עוד איזה ספרים תורגמו..... אני מקווה שעזרתי... אם לא יש פה המון אנשים שיודעית הרבה יותר ממני... את גם תמיד יכולה לגלוש לאתר הישראלי הרשמי של רומח הדרקון ולבדוק שם...

Miss Pigmelion

New member
המפ...ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif../images/Emo122.gif

אם תשימי לב למעלה למעלה בפורום יש קישור לרשימת הספרים. לפי דעתי זה מנוסח שם די טוב. אין לי את התמונה של הקנדר עם החוטיני שמראה על הרשימה, חפיף...
בעקרון, הספרים שתורגמו לעברית הם הרשומות, האגדות, סדרת רייסטלין, דרקונים של להבת קיץ, שישיית המפגשים והכרך הראשון בנשמות. יש עוד יותר מ100 ספרים שלא תורגמו לעברית שעוסקים בעולם של רומח הדרקון. הם לא יספרו על מעללי החבורה אלא לדוגמא על תקופה מסוימת בעולם או אומה מסוימת. יש בפורום קישורים לכל מיני אתרים של הרומח עם תמונות ומידע...כדאי להכנס

python 4

New member
ברוכה הבאה!

רק תיקון קטן להודעה שמעלי - הרבה מהספרים שלא תורגמו מספרים על מעללי החבורה, למשל סדרת ה- preludes שמתארת את קורותיהם בחמשת השנים שלפני רשומות ו- dragons of a new age שמתרחש בין דשל"ק לנשמות.

Moondust

New member
.........../images/Emo41.gif

רואה את השורה האדומה למעלה? כן כן, גלגלי את העכבר, רואה את השורה הזו, בצבע של האיש העומד ברמזור? רואה מה כתוב עליה? ס-ד-ר ה-ק-ר-י-א-ה צריכה תרגום לאנגלית? יפנית? סוואהילית? רק תגידי. ואני בטוחה שיש קנדר מסוים בחוטיני שישמח לספר לך מה סדר הקריאה. אבל אל תגלי לאף אחד! כי כמו שזאלוס היה אומר: "זה סוד גדול מאוד!" נמאס שאנשים שואלים את זה. תעיפו מבט לפני שפוצחים בסדרת שאלות מיותרות. זה באמת לא דורש הרבה מאמץ. ראית מה סדר הקריאה? שרפת קלוריה!

סרינה99

New member
../images/Emo3.gifחחחח מסכנים כל החדשים התמימים

שרק רצו לוודא שהם לא מתחילים את הסידרה מהסוף ופתאום כולם צועקים עליהם ומבלבלים כל מיני דברים מוזרים על קנדרים בחוטיני הייתי שמחה לעזור אבל אני לא זוכרת את הסדר של הספרים של הרשומות והאגדות...דאמ סופרים שקראו לספרים שלהם בשמות כל כך דומים

סליחה על העויינות...

פשוט נמאס לי שאנשים שואלים במקום לפתוח את העיניים! אני אומר לכם! אם זה היה במקום אחר ולא בארץ, זה לא היה ככה

midnight dragon

New member
ברוכה הבאה לפורום!!! ../images/Emo6.gif

ואני מצטערת שכולם צועקים דברים.. אל תיקחי את זה אישי

python 4

New member
../images/Emo9.gif

אל תיבהלי מאיתנו - יש פה אנשים שמאושרים לגמרי בחיים עד לרגע שזה מגיע למישהו שנכנס לפורום לשאול שאלה תמימה בלי לשים לב לשורה שכתובה בפונט קטן באמצע מסך מלא טקסט.

למעלה