אהלן כולם

actress22

New member
אהלן כולם

לא יודעת אם מישהו זוכר, אבל הייתי כאן פעם, ואז נעלמתי (אפילו לא זוכרת אם בכינוי הזה או בכינוי אחר), יצאתי מהרווקות (זוגיות שהסתברה כעבודה בעיניים לצערי). שלושה חודשים עברו כבר מאז הפרידה, ומקווה למצוא שוב את האהבה האמיתית כמו שחשבתי שהייתה לי. בינתיים חשבתי לחזור לכאן, לשתף, לתמוך, לפרוק ולהקשיב. אז מקבלים חדשים ישנים?

daniel771

New member
ברוכה הבאה...

מעוניינת לשתף אותנו, במה שעברת או לא עברת?

actress22

New member
חשבתי שהוא היה אחר

אבל הסתבר שהוא לא היה אחר. לפניו יצאתי עם מישהו שנה ומשהו וזה נגמר כי הבנתי שזה כבר לא מתאים. הוא ניסה לחזור כמה פעמים ואני לא רציתי. הייתי לבד יותר משנה, התחברתי שוב לעצמי, ידעתי מה אני רוצה ואיך אני רוצה, או יותר נכון מה אני לא רוצה ואיך אני לא רוצה. ואז הוא הגיע פתאום, שלח הודעה באתר הכרויות, עניתי, התכתבנו, עברנו לטלפון, נפגשנו, אחרי כמה ימים "הבין שהוא אוהב", אמר את זה, האמנתי לו, נסחפתי אחריו, הכל היה מדהים. סיפר שעד עכשיו היה לא הייתה אף אחת שהוא היה איתה תקופה ארוכה ואיתי זה יהיה אחרת, האמנתי לו. ואז, אחרי חודשיים וחצי, הוא בא להגיד שהוא רוצה להיפרד, לא רואה את זה מתקדם, לא רואה שיש לזה עתיד. נפגעתי ממנו מאוד, בעיקר שיומיים קודם צלצל בלילה, אמר שהתגעגע לקול שלי, שרצה לשמוע אותי, אז צלצל באחת בלילה, כשכבר ישנתי. הייתי בהלם מוחלט בפרידה הזו, הכי לא צפויה מבחינתי, למרות שמבחינתו זה כנראה היה לו ברור מההתחלה שזה יהיה ככה, כנראה שהיה לו ברור שגם איתי זו תהיה תקופה קצרה, כנראה שהוא לא ממש מסוגל ליותר. הכי כואב לי זה שהאמנתי לכל מילה שיצאה לו מהפה, הוקסמתי ממנו וכנראה שמזה כל כך נפגעתי. ועכשיו, עכשיו הכי חסרה האהבה האמיתית ואני מקווה שאני אמצא אותה והיא תבוא, אני מקווה שהפעם היא לא תהיה שקרית, שהפעם היא תהיה כנה ואמיתית, מחכה לה שתבוא. זהו, ככה זה היה, בתמצות, כי החודשיים וחצי שהייתי איתו היו מאוד עמוסים רגשית, ורק לטובה לצערי, "הדבר הרע שכדאי לזכור מקשר" היה רק האופן שבו הוא נפרד ממני, אין לי דברים רעים לזכור ודברים רעים להגיד עליו....לצערי, כי אם היו זה היה אולי יותר קל...... תודה על ההקשבה......

daniel771

New member
אין דבר הכל עובר...

אל תקחי ללב, בסוף תמצאי את המתאים לך. קבלי
חיבוקי

חמודה,

תשמעי, שנתיים אני הייתי עם האחד שלי וכמעט 8 חודש אנחנו לא ביחד. במשך כל התקופה הזאת, לא אמרתי עליו דבר רע אחד. יותר מזה.. אם מישהו רק היה מעיז לדבר עליו רע לידי ישר היתי תוקפת אותו ומעמידה אותו במקום! יש לי דברים רעים לאמר עליו אבל אני לא רוצה, אחרי הכל היה בניינו דבר נפלא.. מה שאני אומרת לך, גם אם היה לך מה לאמר עליו רע, זה לא היה עוזר להתגבר. יודעת מה עוזר להתגבר? להעלים דברים שקשורים אליו, לא ליצור איתו שום קשר והכי חשוב לא לנעול את הלב..

actress22

New member
תודה על קבלת הפנים

שמחה לראות שעוד יש אנשים נחמדים בעולם הזה...... לצערי השבת עוד מעט נגמרת ושבוע חדש מתחיל, מקווה שיעבור במהרה והשבת הבאה תגיע מהר..... ושוב תודה על קבלת הפנים.

למעלה