אהלן כולם...

Human38

New member
אהלן כולם...

עשיתי טסט ביום שני,עכשיו הטופס לא חזר והמורה שלי טוען שזה סימן חיובי אבל עוד לא מוכן להגיד שעברתי..עכשיו בגלל העיצומים המעפנים האלה אני מחכה ומחכה לטלפון המיוחל.מישו יודע מתי זה אמור להגמר כל הבלגאן במשרד הרישוי? ועוד שאלה,במידה והטופס לא חזר(זה שעשה איתי טסט נכשל והטופס שלו כבר חזר) מה הסיכוי שבכל זאת משו יצוץ וחס וחלילה אנלא אעבור? תודה :)

Krishi

New member
לרוב אם הטופס לא חוזר סימן שעברת

אבל אי אפשר להתחייב ב-100%.... אז מותר לך לשמוח... אבל לא יותר מדי

pop girl 20

New member
היי, בוקר טוב..

תראה, שנינו באותו מצב, היה לי טסט ברביעי, חמישי על הבוקר המורה שלי התקשר להגיד לי שהטופס לא חזר, אבל לא התחייב באופן רישמי, וכמו אצלך,, הטופס של הנבחן שהיה איתי כן חזר, ככה שאין יותר מידי אופציות, אז גם ככה כל השבת אני על קוצים, למעשה עד עכשיו, אני מחכה שיהיו לו הרישיונות ביד ואז הוא יעדכן אותי.. אני מאוד מקווה שזה הסוף מבחינתי ומבחינתך.. תבוא לעדכן מה נסגר, כי זה מה שאני מתכוונת לעשות. צ'או :)))

pop girl 20

New member
טוב, אז עכשו זה רישמי...

גם אני חדשה על הכביש,זהו, זה ניגמררררררר. עכשיו אני אחרי כל הטלפונים/הודעות.. אני עדיין לא מעכלת את זה.. אבא אמר שהיום הולכים לביטוח, עוד ימיים אני אקדל את השלט מהמורה שלי וזהו, יוצאים לדרך. אנשים, אל תתיאשו, זה בסוף כן ניגמר.

aviGODFATHER

New member
99% שעברת...

אם הטופס של זה שנבחן איתך חזר, ושלך לא חזר זה אומר שעברת ב-99%.

gold ayelet

New member
אל תהייה עצוב! 99% שעברת! תתחיל

לחגוג!! הסיכוי היחיד שנכשלת זה או שהמזכירה לא שמה לב לטופס או הטסטר לא שלח.. והסיכוי שזה ייקרה ממש אפסי! גם לי היה ככה... יומיים חיכיתי!! אם ההרגשה שלך לגבי הטסט טובה, אני חושבת שעברת! מזל טוב! טוב אני לא מצליחה להוסיף בלון ומכונית אז תתדמיין.. (=

למעלה