אהלן כולם!

Lacuna coil

New member
אהלן כולם!

בס"ד קוראים לי קורין!!!!!! ואני מ-ט-ו-ר-פ-ת על שרית חדד איזה כיף שמצאתי את הפורום שלה שלום לכוווולם!!! נשיקות! קורין.

Effoliation

New member
היי קורין../images/Emo13.gif../images/Emo34.gif

כאן פורום מאיה בוסקילה, אבל את מוזמנת להשאר

Zה לא טעות , זה סתם כדי למשוך תשומת

לב מסכנה חסר לההההה אל תתייחסו בכלל להודעה הזאת כאילו שהיא לא ראתה שזה פורום של מאיה בוסקילה נו באמת מה את חושבת לעצמך?

כי היא מעריצה של שרית ובינינו

מעריצי שרית חדד לא ממש מסמפטים אותנו ובכל דרך הם מנסים לריב איתנו ומה זה לא רשום ברור שזה פורום מאיה בוסקילה ? אין תמונות? לא ידעתי אולי אני צריכה משקפיים כי שרית חדד ומאיה בוסקילה ממש דומות מה יכול להיות שהן תאומות?

חחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

אבל לא נראה לי תאמת שהיא מעריצה של שרית... היא כותבת בפורום משוררים וסופרים צעירים או משו כזה וזה היחיד חח אני בשרית ובחיים לא נתקלתי בה... לא נראה

תגידו,למה להתייחס הרי זה ברור שזה

היה בכוונה.. חוצפנים ועוד אחר כך באים אלינו ואומרים לנו לא להכנס לפורומים ולהגיד דברים לא במקום!!!!

Lacuna coil

New member
אוי אני כל כך מצטערת!

סליחה.. אתם יכולות למחוק את ההודעה! אני מאוד מצטערת! ורק שתדעו, אני כן מסנפטת את מאיה בוסקילה, אני חושבת שגם היא גדולה! באמת. מה דעתכן על פורום משולב?

Effoliation

New member
דעתנו?../images/Emo34.gif

דעתנו כרגע לא חשובה, למרות שאני אישית חושבת שזה מפגר מאוד לעשות פורום שרית חדד, פורום מאיה בוסקילה, ופורום מאיה בוסקילה ושרית חדד. מה שכן, את יכולה לשלוח תופס פתיחת פורום וניהולו ל"תפוז|
אנשים" בהצלחה בהמשך הדרך

למעלה