אהלן כולם

ciccio

New member
אכן סטודנט

שכחת כבר על מה דיברתי קודם? הבנזוג לא מוכן להגיע למסיבת תה אצל הסבתא והוא יבוא לגור בישראל?.... זו גם לא הכוונה שלי, לחזור לארץ יהיה בלית ברירה בסוף הלימודים, אינשאללה בקרוב

eig

New member
מתערב כדי שלא תרגישו לבד :)

איזה יופי השתרשר לו השירשור, מ"מלחמה ושלום" דרך "תורה נביאים כתובים" בדילוג במדור "כל מה שרצית לדעת ולא העזת לשאול" של מעריב לנוער, ועד "גן גורים". יפה מאוד אני מאוד מרוצה מכם ילדים :) אגב בעניין מילה, ישנה הסברה הטוענת שקבוצת רופאים (יהודים יש לציין) הטיפה בארה"ב לפני שנים על הנושא שמילה היא נושא בריאותי..מתוך מטרה יהודית זדונית לגרום לאוכלוסיה לימול. בשנים האחרונות הבינו את זה והתחילו לרדת מזה ולחזור לשפיות, עד היום (כך הבנתי) ישנם קבוצות גיל בצפון אמריקה שרובם נימולים. ודיווחים שקיבלתי מחבר הולנדי על אירופה, מספר, שבאירופה הבינו עד כמה המנהג הזה פרימיטיבי והיום אפילו יהודים שחיים שם לא רצים לימול את ילדיהם. וניתן לראות הרבה יהודים (כמוהו) שלא נימולו. ואם לנתח את השירשור הזה שהתחיל מהמלחמה ונגמר בבולבול, אולי זה הפתרון לשלום. שכל חברי הכנסת יהיו מסופקים מינית כל הזמן ויחשבו מחשבות רגועות. במקום לשים שם טרחים זקנים שרק חולמים על עוד פעם אחת אחרונה. ותחשו על זה :)*

אבא גאה

New member
התחיל בבולבול

שהוביל למלחמה שהוביל לבולבול ...... כמה נשים אתה מכיר שהתחילו מלחמות? זה כי הן לא משחקות כל הזמן בלמי יש זין יותר גדול או וולבו יותר גדול או פיסת אדמה......

ro99

New member
נשים רק מתחילות מלחמות

כשהן סובלות מ-PMT או בזמן המחזור...!
חשבתי שכולם יודעים זאת.

ciccio

New member
or in a bad hair day

oh man yesterday we went out, me and my man loaded on gin tonic and in a leather bar we discussed loudly about israeli issues... no crisis noted back to boolbools?

ciccio

New member
tell me about it...

putting those chest hair in place and not to talk about that ass hair that cant even see.....!!! boolbool u might not have (and save yourself the inconvinience of morning hardons) but it sure does seem to me that u have balls

ro99

New member
You'd better start running now!

You're either very brave or very stupid - can't yet make up my mind!

ciccio

New member
oh sorry....

just now i understood who was suppose to run (would do wonders to my shape too) but tomer, whisch is the flaw? my ass hair or ro's lack of (physical) balls?

אבא גאה

New member
סיכמת את כל התורה

במשפט אחד קצר וחכם "....מי אנחנו שנחליט לימול את הילד הקטן שלנו, זה צריכה להיות בחירה שלו לא שלנו...."
כל הכבוד לך. אתה בטח יודע שפין לא נימול הוא פין יותר רגיש..... ולגבי אסטטיקה - זה כמובן בעיני המסתכל, לכולנו הנימולים יש צלקת די מכוערת (שרק התרגלנו כ"כ לראות אותה שהיא אפילו לא נראית כצלקת) בדיוק במקום שבו חתכו אותנו. היום כשאני מסתכל על הבן שלי (ועל החברים שלו שמתעקשים מידי פעם להתרוצץ בעירום) הם נראים לי כילדים שלמים ויפים, דווקא פין נימול (כזה שיש לי ולבעלי) נראה לי כיום פחות אסטטי. (אם תרצו תמונות להשוואה אשמח לספק תמונות של חתיכים אחד נימול ואחד לא) בנוגע לסיבוכים ולאי הנעימויות - האקט עצמו של החיתוך יכול לגרום להרבה סיבוכים (מדימום, דרך עקמת, להטלת מום ועד מוות - והיו מקרים) להשאיר את האיבר כמו שהוא כפי שנולדנו לא גורם לסיבוכים.... יש מי שיגידו לך שמי שיש לו עורלה מסתכן בדלקות - זה נכון. מי שאין לו עורלה לא יכולות להיות לו דלקות בעורלה (כי אין לו) אבל איזה מין שיטת טיפול זו? לא, כי יש גם משחות אנטיביוטיות. (לבן שלי יש מידי פעם דלקת אזניים, אנחנו החלטנו לטפל במשחה ולא לכרות לו את האוזן - אבל ככה אנחנו).

אבא גאה

New member
סיכמת את כל התורה

במשפט אחד קצר וחכם "....מי אנחנו שנחליט לימול את הילד הקטן שלנו, זה צריכה להיות בחירה שלו לא שלנו...."
כל הכבוד לך. אתה בטח יודע שפין לא נימול הוא פין יותר רגיש..... ולגבי אסטטיקה - זה כמובן בעיני המסתכל, לכולנו הנימולים יש צלקת די מכוערת (שרק התרגלנו כ"כ לראות אותה שהיא אפילו לא נראית כצלקת) בדיוק במקום שבו חתכו אותנו. היום כשאני מסתכל על הבן שלי (ועל החברים שלו שמתעקשים מידי פעם להתרוצץ בעירום) הם נראים לי כילדים שלמים ויפים, דווקא פין נימול (כזה שיש לי ולבעלי) נראה לי כיום פחות אסטטי. (אם תרצו תמונות להשוואה אשמח לספק תמונות של חתיכים אחד נימול ואחד לא) בנוגע לסיבוכים ולאי הנעימויות - האקט עצמו של החיתוך יכול לגרום להרבה סיבוכים (מדימום, דרך עקמת, להטלת מום ועד מוות - והיו מקרים) להשאיר את האיבר כמו שהוא כפי שנולדנו לא גורם לסיבוכים.... יש מי שיגידו לך שמי שיש לו עורלה מסתכן בדלקות - זה נכון. מי שאין לו עורלה לא יכולות להיות לו דלקות בעורלה (כי אין לו) אבל איזה מין שיטת טיפול זו? לא, כי יש גם משחות אנטיביוטיות. (לבן שלי יש מידי פעם דלקת אזניים, אנחנו החלטנו לטפל במשחה ולא לכרות לו את האוזן - אבל ככה אנחנו).

אבא גאה

New member
סיכמת את כל התורה

אבא גאה

New member
אופס, ואין לנו מנהלים שימחקו את

המיותר. סליחה, הכפתור לא עבד אז לחצתי שוב ושוב. קראתם הכל?

למעלה