אהלן כולם

אהלן כולם

יום ד'-28 לחודש- משחק של נבחרת ישראל בכדורגל מול נבחרת מולדובה באצטדיון ר"ג. מעוניינים בכרטיסים? חוץ מזה- למי שמעוניין- הפועל ת"א תשחק בקזאן בחצי גמר היורופליג ביום חמישי הקרוב ה-22 לחודש.. באוסישקין מתארגנים להפנינג גדול של האוהדים, והקרנת המשחק על מסכי ענק.כולם מוזמנים ו- אדום עולה !!!! (חח..אני די מודעת לכך שאני בעצם אדומה יחידה בין המוני צהובים פה בפורום, אבל- למי אכפת???) שבוע טוב לכולם, אורית

כייפה אדומ-ה

לאורית יקירתי את תמיד "נופלת" עלינו בזמן-כל הכבוד! בהמשך להצעתך -ממשיך במסורת הצורך ל-150 כרטיסים.זה הולך מצוין, יש ביקוש לקבלת כרטיסים מראש,ביחוד למשחק חגיגי זה.מכין את השליח בכוננות אליך.לאחר תאום טלפוני. בקשר לצבעים(בכאילו)-יש לנו רק (אוהדת) אחת מוצהרת צהובה-את מודעת לה,אבל מפני צנעת הפרד(ט) ואי קבלת אישור חשיפה רשמי מהקרמלין-שומר על הענין בחסיון חלקי(קר-חם,קארה וקאררה,כל יתר הרכזים והמאמנים חתמו על צו פוליטי-קורקט עם כניסתם לתפקיד-בו הם מחויבים לשימוש בכל מגוון הצבעים הקיימים ללא הבדל דת,גזע ופלסטלינה. בכלל כיפה אדומה מכייפת בתמימותה,וזאב אחד קבוע טורף את כל האליפויות.אפילו סבתא מתרעמת על כך(חזיז ורעם שרון)!איך אמר עדי גורדון: אם הם רוצים אותה(אליפות) כל-כך אז שיקחו!.כנראה שנדרש אחד כמו שפר-לא מדבר (כמעט) ישר שולף ויורה.... איף יו מאסט שוט-שוטינג גארד ולא שוטי שוטי ספינתי..במרחבי הירקון בו ניתן "דרור" לכל הצבעים שנראים כמו צבוע ולא כמו זאב. חג'ג'יגה לאללה-בהצלחה!!!! וכמו שטרם נאמר :"ממנחוס-ליחוס" ביי ..... בינתים חייב לרוץ לאכול את הדובדבנים.

ואותה כיפה צהובה.....

(שאינה הצהובה היחידה) אכלה מצות עד סוף החג כי הבטיחה אם יעלו המכביסטים לפיינל פור.

חחח דני..

תאמין לי- קורס בהבנת השפה העברית צריך לקחת לפני שקוראים את התגובות שלך..
. זאבים, דובדבנים ושאר ירקות..נו באמת דניל'ה..חח דרך אגב- כבת דודתו של עדי גורדון המיתולוגי המוזכר על ידך לעיל ,אני מבקשת לעודד את האדומים הערב בחצי גמר היורופליג! גם אם לא באים לאוסישקין לצפות, ניתן לעשות זאת בנוחות מן הבית תוך זלילת דובדבנים(זאת העונה בכלל?).. דבר איתי לגבי המשחק בשבוע הבא ונתאם המישלוחה, וגם שרית- דברי איתי האם את מתארגנת בפנייה ישירה לסוניה או שאת זקוקה לעזרתי. אחלה יום, אורית

למעלה