אהלן כולם!

nerod 72

New member
אהלן כולם!

חזרתי עייף רצח לבית לשבת ראשונה... אז אכלתי ונחתי ודיברתי עם חבר'ה... ועכשיו אני פה... מה אני אגיד לכם..אני בבסיס טירונות 40 דקות מאילת , באמת בסיס נחמד עם תנאים באמת טובים ואני באמת לא מתלונן... שובצתי ליחדת חילוץ והצלה (ה-1 בארץ) ואמרתי או קיי זה מטרה טובה ואני אצא מסופק מהשירות שעזרתי לאנשים בפיגועים ובכל מיני פעולות אחרות... אבל מה.. בבקום אמרו לי אתה לא תהיה בשטחים ולא תילחם... לעומת זאת אתמול אמרו לנו שאנחנו נילחם ושנהיה בשטחים (אנחנו אלה שנפרוץ לבתים של מחבלים ופלשתינים ונילחם עם הצנחנים וגבעתי...) מה שמדאיג אותי מאוד.. אני בשטחים????? רימו אותי בבקום ושיקרו לי וזה לא בסדר! מה קשור הצלת אנשים לפריצה לבתים של מחבלים? זה ממש מעצבן ומעציב אותי בו זמנית...מקווה שיהיה בסדר.. אגב אני בטירונות 03 , אני אהיה שם חודשיים ואני אבוא כל שבועיים הביתה... שבת שלום...

p i n g o

New member
מה קורה??

אני מקווה שהשירות שלך יעבור כמה שיותר טוב ושתחזור בשלום! ובטח כבר למדת שלצה"ל לא צריך להאמין... לפחות תחזור הביתה כל שבועיים מהטירונות, ותוכל לבקר אותנו כאן
דרך אגב, לא ממש הבנתי מה קשור חילוץ והצלה לשטחים... מחלצים את המחבלים מההריסות של הבתים שלהם או מה?!

nerod 72

New member
אז זהו שלא..

אנחנו לא מחלצים פלשתינאים או משהו כזה... אלא להיפך- פורצים לבתים שלהם ונכנסים לשם ונלחמים יחד עם החירניקים! ובאמת מה הקשר בין חילוץ והצלה להריסה ולפריצה ?! ממש לא בסדר...

nerod 72

New member
אז זהו...

שלא כל כך.. פשוט לחכות.. כי יש זמן עד אז..צריכים לעבור טירונות וקורס קודם.. אבל אני לא יכול להפסיק לחשוב על זה - אני בשטחים?????. אני טיפוס של העיר- חברים , מוזיקה והרבה, טלוויזיה , קניונים...

p i n g o

New member
אולי תהיה סרבן?

שמעתי שבכלא הצבאי יש מקום להטעין את הדיסקמן

kyliefan18

New member
יו איזה צעיר

ברוך הבא לסיוט שנקרא צבא...עוד שנה אתה תמצא את החיים שלך במקום שונה. ואל תדאג,הכל אפשר לשנות, מכל טירונות אפשר לצאת, מכל בסיס אפשר לעבור ואל תתן לאף פז"מניק לקמבן אותך ולעבוד עליך! ואל תלחץ כי תאמין לי (מניסיון והרבה דמעות) אי אפשר לעשות לך כ-ל-ו-ם! ואם אתה רוצה קרוב לבית - כדי שתבקש קב"ן להוריד פרופיל ל-64 (נפשי)... בהצלחה! חחחחחחח אני אבא שלך!!!! אתה משתחרר ב-2006!!!!! פחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!

kyliefan18

New member
ושוב

אני מציע להוריד פרופיל, אם יש לך בעיות רפואיות אז זה הזמן לפתח אותן ועם לא אז אני מציע קב"ן, עדיף לשרת קרוב לבית...

למעלה