אהלן כולם!

meiravma

New member
אהלן כולם!

אני מעריכה די ותיקה של משינה וכמו ששמתם לב אני חדשה כאן... שימו
: "מכונת הזמן", דיסק ראשון. שיר מספר שש ("עכשיו את בוכה"). תקשיבו לסוף. לא מדהים?!

שלמונזה

New member
נטשנו את המסורת?

של בקשת 5 שירים אהובים של משינה לחדשים או שחיכיתם לי? סתם שאני אדע...
ובכל מקרה ברוכים הבאים לכל המצטרפים החדשים MASHINA RULES!

meiravma

New member
טוב, מכיוון שהגעת...../images/Emo6.gif

חמישה שירים? וואי, קשה קשה... אני אצטרך לנסות. ובכן: 1. הוא מאמין 2. עכשיו את בוכה 3. דני 4. אין מקום אחר 5. סוזי בלי היד נפלתם עליי במצברוח אנטי-כסאח...

N a V e

New member
פשש

הראשונה ששמה את הוא מאמין כשיר האהוב שלה...מעניין. בכל אופן,התקבלת,אל תדאגי

ברוכה הבאה ואם...

את רוצה לשמוע צרחות ממש מוזרות אז כדאי שתשמעי את סוף הגירסה של להתראות נעורים שלום אהבה לעכשיו את בוכה יובל בנאי אשכרה מתחרפן שם

meiravma

New member
המ...../images/Emo4.gif

הצרחות בסוף הגירסה שיש ב"להתראות נעורים שלום אהבה" הן של מרלה גלן ולא של יובל בנאי...

sherennn

New member
אני אנסח שוב את בשאלה שלי

כי היא לא ברורה במיוחד... מאחר ואין לי לנש"א... הצרחות בסוף השיר בלהתראות נעורים שלום אהבה הן אותן הצרחות ממכונת הזמן? או שבמכונת הזמן הן של יובל בנאי? תמיד תהיתי בקשר להן... ובקשר למרלה גלן, מישהו מוכן לספר מי היא בדיוק...?

דבר ראשון

אנחנו מדברים על השיר "עכשיו את בוכה" בגירסת האולפן (המופיעה בלהתראות נעורים שלום אהבה) מרלה גלן מיללת בסוף. בגירסת ההופעה החיה (מכונת הזמן) יובל בנאי מייצר את היללות במקומה. ואם כבר: מייקל בנסון מחליף את "ללדין" בשיר להתראות נעורים שלום אהבה - "שכב, הירגע, רק תסגור את העיניים".

בגירסה של ערד 94

בנסון הוסיף משהו ל"שכב, הרגע, רק תסגור את העיניים" אתם בטוחים שהצרחות בסוף עכשיו את בוכה בגירסנ של להתראות נעורים שלום אהבה זה לא שלו? נראה לי שמרלה גלן רק מנגנת בצ´לו או מה שזה לא יהיה

מרלה גלן - קינה בסוף עכשיו את בוכה

היא היתה בארץ, הזמינו אותה להקליט עם משינהץ השמיעו לה את עכשיו את בוכה והיא התאימה לזה את הקינה (יללות...) בסוף.

מצטער לבשר לך אבל.....

נגעה בשמיים זה בשיא הרגש ועכשיו את בוכה זה בלהתראות נעורים שלום אהבה. אני בטוח שכבר ידעת את זה פשוט התבלבלת. חוץ מזה אם יש לך את הדיסק של להתראות נעורים שלום אהבה תפתח את החוברת בעכשיו את בוכה ותראה שם: "marla glen courtesy of vouge records, france" וגפ שומעים שם את הצ´לו בבירור

מצטער, טעות...

<הלקאה עצמית בפעם השניה הערב...> וזה באמת מראה כמה זמן לאשמעתי את להתראות נעורים שלום אהבה.

למעלה