אהלן כולם

ניל 212

New member
אהלן כולם

מישהו יכול להמליץ על תרופה טבעית לעצבנות יתר, אבל משהו טבעי בלבד לאדם עצבני במיוחד. משהו בעל השפעה מיידית או כמעט מיידית תודה לכל הנחמדים.

אסתר84

New member
תנסה בהומאופתיה

יש בבתי מרקחת . או שתפנה להומאופת שירכיב לך רמדי מותאם המיוחד עבורך.

הילי RCHom

New member
מצטרפת להמלצה להומאופתיה

ישנן בהומאופתיה הרבה פתרונות לעצבנות יתר, ובעזרת אבחון / תשאול וטיפול המותאם לך באופן אישי, ניתן לפתור את בעיית העצבנות. בהצלחה! הילי

TheGreatNut

New member
אישית נראה לי לא נכון...

לקחת משהו כדי להקל על עצבנות. אם זה "עובד", אני אישית מניח שיש סיכוי טוב שזה אולי תוקע את העצבנות בפנים. האנרגיה הזו צריכה לצאת החוצה. זה שהיא לא צריכה להיות שם במינון שכזה זה כבר נושא אחר, אבל היא צריכה לצאת החוצה. אם אדם עצבני במינון מוגזם, חשוב שישנה את אורך החיים שלו שגורם לעצבנות. אני מודע לזה שלא לכל אחד יש את הזמן, האנרגיה והמשאבים להקדיש לשינוי שכזה, אבל לקחת משהו "כנגד" עצבנות יכול לפעמים להחמיר את המצב. זו דעתי.

ניל 212

New member
שלום

תראה זה גם בעיה לא לקחת כלום, וכל הזמן להיות עצבני עד שתמות מעצבים. אם זה ברמה כזו, אולי עדיף לקחת משהו שיעשה אותך יותר רגוע, או יגרום לך לקחת דברים אחרת, או שאולי אני חי באשליה שיש כזה דבר, מין קסם כזה אבל ככה אני חושב.

TheGreatNut

New member
אין קסם, זה משהו שדורש הרבה מאוד עבודה.

אני חושב ששילוב של שני הדברים - טיפול בעצמך + לקיחת דברים טבעיים שמסייעים להקלה - זה השילוב המנצח. אבל לקחת רק דברים שמסייעים להקלה מבלי לטפל בעצמך לדעתי בטווח הארוך יכול לגרום לעיתים להחמרה.

אסתר84

New member
ניל

אין תרופות קסם. הצעתי לך הומאופתיה משום שזאת משלבת עבודה על תדר ..בשיטת "דומה מרפא דומה". תקח בחשבון שיתכן כי זה יציף תחילה את הבעיה על פני השטח מעיין משבר ריפוי ואחרי זה יוטב. יש טענות שאומרות כי זה יעבור. לא יודעת לענות במדוייק יחד עם הכל.. וזה אני חייבת לציין, אני רפלקסולוגית, אינני הומאופתית. אני גם כמו ההוא מעליי... דוגלת בעבודה פנימית . אני דוגלת בעבודה אנרגטית שפועלת על רבדים רבים באדם על מנת שיוכל להגיע לשורש. כלומר בשורה התחתונה אני בעד להוציא את מה שיש בפנים ולא להסתתר מאחורי סיסמאות או להפנים פנימה ...יש שיטה פסיכואנרגטית מצויינת. אם תרצה תשלח לי מסר אני אפנה אותך למטפלת . פרט לכך כמובן שניתן לטפל בזה ברפלקסולוגיה שנוגעת בתחום הגופנפש ועושה פלאים בנשמה, בגוף, מאזנת, מרגיעה, מעצימה בקיצר קצרה היריעה. זהו תחום רחב כ"כ התחום הזה שיכול מאוד לעזור לך. מכירה את השיעור הקשה הזה שנקרא כעס ועצבנות. מה שאני רק יכולה להגיד לך שעצבים וכעס יש להם סיבות עמוקות מאוד וכדאי לך לצלול לשם ולפרום את זה באמת. בהצלחה.
אסתר

אסתר84

New member
הבהרה

בשורה השנייה כדי שתבין לפי ההומאופתיה הרמדי מציף את "המחלה" ואחרי משבר הריפוי הטענה כי המחלה תעבור.

0 אור 0

New member
ההבדל בין טיפול טבעי לטיפול תרופתי

קודם כל אני מסכימה עם ההמלצה לטיפול במקור העצבנות - אם על ידי שינוי אורח החיים והחשיבה, לימוד הרפיה וכן טיפולי עומק, כמו למשל רפלקסולוגיה או שיטת טיפול יותר מילולית כפי שהמליצו מעלי. אבל גם טיפול שכביכול ממוקד לסימפטום, כמו צמחי מרפא רבים שמסייעים להרגעה (קמומיל, פסיפלורה ועוד) וכמו רמדי ההומאופתית, מטפל ונוגע גם בשורשים העמוקים של הבעיה, וזאת בתנאי שלא הלכנו לקנות "רגיעון" סטנדרטי בבית המרקחת אלא התאמנו את הטינקטורה/רמדי באופן אישי לאדם לאחר אבחון. על הומאופתיה כבר הסבירו פה, ואני אוסיף שצמחי המרפא גם הם אינם מכוונים ל"הרדים" את ההתמודדות עם העצבנות, אלא לשקם את המערכות ולהביא אותן למצב של יכולות אחרות.

ניל 212

New member
ננסה את ההומאופתיה

רק רציתי לציין שכל הצמחי מרפא האל,ו לא עשוים כלום. כמו הבבונג וכל הדברים הדומים האלו. חוץ מטעם טעים לא מרגיע ולא כלום.

אסתר84

New member
שאלת ריכוז

אם אתה שותה את זה כחליטת תה .. ואתה אדם כעוס ועצבני בצורה קיצונית אז ברור שזה לא יעבוד לשיבעות רצונך. מאידך אם היית מקבל את זה בצורת טינקטורה אז דווקא כן יש מצב שזה היה עוזר. בהצלחה. אסתר

ת מ ר י 6

New member
2-3 מקלחות קרות זה הכי מיידי שאני מכירה - אבל

כעס ועצבנות קיצוניים כפי שאתה מצייר בבקשתך המקורית, הם משהו שהייתי מסתכלת עליו לעומק ולא פוטרת בקרח לאסקימואים כן, יש לא מעט לעשות בבונג/קמומיל בהחלט לא מספיק למצבים קיצוניים - ודאי לא כחליטה אבל זה לחלוטין דורש התבוננות לעומק על מנת לתת פתרון מלא ולא רגעי שיצוץ ויצוף שוב ושוב ושובושובושוב... רפואה שלימה,

0 אור 0

New member
צמחי מרפא לא באים לבד

לצמחי מרפא יכולה להיות השפעה מאד משמעותית ועמוקה, אך זאת כאשר הם באים עם אבחון והתאמה אישית של מטפל. אני מניחה שלו היית מגיע אלי, לא הייתי ממליצה לך רק על צמחי מרפא (בודאי לא חליטת קמומיל קנויה) אלא על שילוב עם טיפול הוליסטי מעמיק יותר שנוגע בסיבות לעצבנות

ניל 212

New member
אז מה שמספרים..

אז מה שמספרים על חליטות קמומיל זה לא אמיתי ??

טאוֹ

New member
אתה מתכוון לאריזות של תה ויסוצקי?

מה שכתוב שם על הסגולות הרפואיות והיתרונות הבריאותיים של צמחים כאלה ואחרים הוא נכון, רק שכמו שכתבה אור, שתייה של חליטת תה מסחרית, הגם שיכולה להביא להרגשה טובה, אינה שוות ערך בטיפול בצמחים.

0 אור 0

New member
לקמומיל יש השפעה מעולה

אבל לחליטה יש השפעה מעודנת יותר, ולכן למינון טיפולי משתמשים בטינקטורה, וכמובן גם חליטה צריכה להיות בטריות ורמת איכות מסויימת. כפי שאמרתי, מינון טיפולי דורש מטפל ובדרך כלל ישלב מספר צמחים וכפי הנראה שיטות טיפול נוספות. הרפואה המשלימה לא עובדת בשיטה של "כדור וגמרנו" (לא שהשיטה הזו עובדת במיוחד, כפי שבודאי גילית)

למעלה