אהלן כולם
זהו, הבגרות ה(כמעט)אחרונה שלי לשנה הזאת.. נשארה לי רק הבגרות במחשבים (שאני לא הולך להתכונן אליה.. היא עם חומר פתוח, והכל מבוסס על חשיבה.. ואם קיבלתי 100 במתכונת בלי להתכונן, למה שאני לא אקבל את הציון הזה גם בבגרות?) והמועד ב´ במתמטיקה (שיהיה עוד חודש ושלושה ימים בדיוק.. ככה שיש לי עוד הרבה זמן עד אז..) זאת אומרת שאני חזרתי, סוף סוף, לעניינים... בין משחק למשחק במונדיאל, כמובן..
אז זהו, רק תדעו שחזרתי, ואתמול נפתחה העונה החדשה בליגה בבאולינג.. ופתחתי עם 174, 156 ועוד תוצאה חביבה, שאני לא זוכר אותה בדיוק.. ב174 זה היה ממש מתסכל... התחלתי עם סטרייק, ועוד סטרייק, וספייר, ועוד סטרייק, ועוד ספייר, ואז, כמו אידיוט, עשיתי שני חורים, ועוד סטרייק, ועוד חור.. ואז אני כבר לא זוכר בדיוק.. יכולתי להוציא בקלות מעל 180, או 190, או אולי אפילו לעבור את ה-200.. אבל לא! אני חייב להישאר מתחת לשיא האישי שלי, שעומד על 176..
והיום הייתה לי הבגרות בפיזיקה... כזאת בגרות קלה!!! ואני, כמו אידיוט, עושה שטויות בבגרות-המתנה הזאת... אבל שטויות... חישבתי את הניקוד האפשרי, והגעתי לזה שהמינימלי הוא 87, והמקסימלי הוא 96.. (מגן 80... לא כ"כ השקעתי..
) אבל אני עדיין כועס על עצמי.. יש לי שם שטות, ששכחתי שגוף אחד, אחרי שהוא פוגע בקיר, הוא חוזר לכיון השני (ואז בעצם כיון התנועה שלו הוא שלילי...) ואז עשיתי אחד פחות השני, במקום אחד פחות מינוס של השני, כלומר, אחד ועוד השני... אבל חפיף.... ואם כבר חפיף, מילתו האהובה של אסטראל.. קראתי רק עכשיו את ההודעה, ובאמת, תנחומי הכנים. אני באמת משתתף בצערך. אבל מה שכתבת, הזכיר לי איזה משהו שכתבת ממזמן, לפני בערך 4 חודשים. ואני מצטט מילה במילה: "אז שמע - כולם מתים בסוף וגם אני ימות ואם כבר מתים אז למה לא פשוט לעשות מה שרוצים בחיים למה לא פשוט להיות חופשיים, ללא כל הגבלה כאשר ההגבלה היחידה שקיימת היא הגבולות שאתה מציב לעצמך מבחינה מנטלית... שאותם אתה קובע לאיזה רמה לדחוק...." זהו, סתם, שתזכור את זה.. (זה כמו באיזה סרט, לא זוכר איזה, שבחורה אחת אומרת לבחור, שאיש אחד חכם פעם אמר משהו... ואז הבחור שואל את הבחורה, מי אמר את זה.. והבחורה אומרת - "אתה", יעני, הבחור עצמו..) אז שוב, תנחומי הכנים, ולהתראות בינתיים... ליטן
זהו, הבגרות ה(כמעט)אחרונה שלי לשנה הזאת.. נשארה לי רק הבגרות במחשבים (שאני לא הולך להתכונן אליה.. היא עם חומר פתוח, והכל מבוסס על חשיבה.. ואם קיבלתי 100 במתכונת בלי להתכונן, למה שאני לא אקבל את הציון הזה גם בבגרות?) והמועד ב´ במתמטיקה (שיהיה עוד חודש ושלושה ימים בדיוק.. ככה שיש לי עוד הרבה זמן עד אז..) זאת אומרת שאני חזרתי, סוף סוף, לעניינים... בין משחק למשחק במונדיאל, כמובן..