אהלן כולם כנסו דחוף

אהלן כולם כנסו דחוף

מה ניש כולם?קוראים לי עדי ואני מטורפת על אמריקן איידול!!(אז אני שמחה שמצאתי פה עוד מיליון ילדים כמוני!!). הפייבוריט שלי הוא בלייקי לואיס!!,וחיטטתי לכם קצת בהודעות וראיתי ש-Bleed for Me גם בעדו!שזה מעולה!:)יהיה לנו על מה לדבר!וגם ראיתי שעוד מישהו כתבה שיש לו ידיים ממש סקסיות!אז רציתי רק להגיד לך: נכון??!!איזה מדהים הוא!!כל הזמן חשבתי ככה אבל התפדחתי להגיד..חחח..אז גם איתך יהיה לי על מה לדבר! מה קורה איתכם??שרשרו אם ראיתם את הפרק האחרון של ההדחה (אני כן!!) ואת השמות שלכם..אה!וגם מי הפייבוריט שלכם?. מחכה לתשובה מהררר!!!,עדי לואיס :)

"מיליון ילדים" ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

סליחה?! למה לא עידכנו אותי בזה? לא ידעתי שאוהבי אמריקן איידול הם רק ילדים. אז מה זה נכון? עשיתם פעם שירשור התפקדות וכל אחד אמר בן כמה הוא? אז מה, לכל אחד פה יש ICQ ו-600 חברים באייסי??? תנו קצת מידע לגבי הפורום הזה. מדודה ליבי (28, נשואה)

הודיה100

New member
דוקא לא

אוהבי אמריקן איידול הם חד משמעית לא רק ילדים... אפילו אמא שלי רואה את זה (והיא לא אוהבת ת'דברים האלה..ככה שזה אומר הרבה
) אין צורך להתרגש. (ותזכורת- פולה עבדול כבר נושקת ל-40 אם אני לא טועה.. וגם סיימון כבר לא בן 18..) וגם אל תשכחו את סבתא של בו בייס
לעדי- ברוכה הבאה! אני גם חולקת עליך בעניין של "ילדים" אבל מזה משנה העיקר שכולנו צעירים ברוחנו... אז השתלבות נעימה! (ואגב- אני הודיה, והפייבורטים שלי- ג'ורדן ומלינדה
וכמובן ג'ינה
)

את מתכוונת שפולה וסיימון נושקים ל50

סיימון בן 47 וחצי ופולה ביוני בת 45 אם אני לא טועה. וכן, זו תוכנית לכל המשפחה, אפשר לאהוב אותה בכל גיל!

LeAnnDylan

Well-known member
היי עדי../images/Emo24.gif

אני משערת לעצמי שאת גיל 14 לא עברת בהצלחה יתרה [ואם כן תנחומי] בכל אופן שיהיה לך המשך שיטוט נעים בפורומינו הקט
אני צליל והמועדפת עליי היא אנטונלה. ומהנותרים- פיל תהני, תעשי חיים ותכתבי הודעות עם הרבה סמיילים/אייקונים [חנה אוהבת את זה
] אגב לא לקחת אותי ברצינות

darklighter

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif

גם לי קוראים עדי
ואני רחוקה מלהיות ילדה.... ראיתי את פרק ההדחה. אין לי פייבוריטים ממש העונה...לא איכפת לי מי ינצח...

למעלה