אהלן! יש לי שאלה..

Gooner

New member
אהלן! יש לי שאלה..

הלכתי ל"יום מיון" לקד"צ טכני בחיל אוויר (מה שכמובן היה הדבר הכי רע שקיים) וכמובן החלטתי לוותר על זה . מה שכן, הייתי מאוד רוצה לשרת בחיל אוויר בתפקיד כלשהוא- אפילות בשלישות. חברים שלי שמשרתים בבסיסים השונים מספרים לי רק סיפורים טובים והחלטתי שאני רוצה ללכת בדרכם. מה שכן, אני לא כל כך מבין בדיוק מי נגד מי בחיל האוויר, אך אני רוצה להגיע לשם. במנילה שלי סימנתי במקום הראשון "חיל אוויר-כללי" ולאחר מכן את המערך הטכנולוגי.. ועדיין הזימון היחידי שקיבלתי הוא לקד"צ הנוראי הזה. יש לכם רעיונות איך להתקבל לקורסים שונים (פענוח תצלומי אוויר, למרות שזה נראה קלוש) או כל משהו אחר כדי להבטיח שירות בחיל אוויר? תודה.

Gooner

New member
מקפיץ... לצערי..

כבר עבר לעמוד השני..

Amazing18

New member
אל תשכח חבר

שהתנאים הטובים מתקיימים אך ורק בבסיסים הסגורים של ח"א. אז אם אתה באמת הולך על החייל הזה מטעמי נוחות ותנאים - אתה חייב לשרת בבסיס סגור, משום שגם בקריה וגם בצריפין משרתים ח"א ואממ... אתה יודע, זה לא בדיוק תל נוף. כמעט כל חייל ממוצע מקבל את כל התפקידים האפשריים שקיימים בח"א. משום מה כי כל כך הרבה מסרבים להגיע לשם. מה עם טכנאי מטוסים? עבודה שוחקת שחורה קשה מעצבנת אבל יחד עם זאת אחלה בסיסים אחלה אנשים שירות של 11-3 שאח"כ הופך ל-2 חמשושים וסוגר שלישית. השאלה היא מה אתה באמת מחפש.

Gooner

New member
אני רוצה בסיס סגור

אבל ממה ששמעתי על כל העסק של טכנאות מטוסים.. זה ממש לא כדאי ולא כיף. השאלה איך אני מגיע לבסיס סגור ומה אני יכול לעשות נכון לעכשיו...

למעלה