אהלן חובבי בלינק

Ariel od

New member
אהלן חובבי בלינק

מה המצב יש לי להקת פאנק חיפאית הקלטנו לא מזמן (חנוכה) אני מעלה קישור לשיר תגובות מכל סוג שהם אפילו על השאוורמה של אתמול יתקבלו בברכה.... יאללה פאנק רוק!

Ariel od

New member
אבל זה טעים

צוחקבשר זה רצח אבל זה לא משנה שכמה מליונים יהיו צמחונים מספיק שיותר מחצי מהיפנים והסינים אוכלים בעיקר בשר ורוצחים המון חיות בין היתר כלבים הם יותר מחצי עולם חחחחחחחחח אז תאכלו בשר עם רגשות אשם ופה בשם תלטפו פרה ותרגישו טוב איך השיר?!?!

זה כלכך עצוב שאנשים לוקחים את

התפיסת עולם הזאת כתירוץ פשוט תגידו שטעים לך ולא אכפת לכם מזה שהחיות נרצחות כדי שלנו יהיה סטייק על הצלחת... אבל אל תתרצו את זה כל אחד שיעשה מה שבא לו.

Ariel od

New member
כן אכפת לי

אבל אני לא חושב שבגלל שאני לא יוכל בשר אז עוד פרה תשאר בחיים. ואני לא נותן תרוצים אני אוהב בשר מה אני יגיד לך זה בן זונה רק אנשים שחושבים שבגלל שהם לא אוכלים בשר הם מצילים פרה איך שבראש שלהם אני לא מאמין בזה.

אתה לא חושב

שאם איזה 2 מיליון אנשים בעולם נגיד לא היו אוכלים בשר זה איכשהו היה משפר ת'מצב? זה מוריד קבוצה של שני מיליון אנשים, שהמספר שלה כל הזמן גדל, מלאכול בשר. ברור שזה עוזר אולי לא משמעותית כמו שרוצים אבל ת'כלס כל דבר קטן שאתה עושה משפיע לא ראית אפקט הפרפר?

Ariel od

New member
כמה דברים חחח

1.לאט לאט יותר ויותר אנשים אוכלים בשר.. ופחות ניהים צמחוניים או טבעונים עכשיו כל העניין של ה2 מליון ברור שזה היה משפיע על כמה מקומות מסויימים וקטנים כי עם 2 מליון יפנים לא יאכלו בשר יצחקו עליהם זה הכל.. 2. אפקט הפרפר זה הסרט שאני הכי אוהב ואני רציני אבל את חושבת שאם אשטון קוצ'ר לא היה אוכל עם אמא שלו במסעדה נניח והוא הזמיןם איזה סטייק אז אחרי איזה פלאשבק יש רק פרות חחח זה דוגמא מפגרת

חחח מה הקשר?

לקחתי את זה בתור דוגמא של כל דבר קטן שאתה עושה ישפיע על מישהו או על משהו והקטע עם אלה שאוכלים בשר זה מזה לא נכון.. אבל עזוב בוא לא ניכנס לזה חחח

למעלה