אהלן.. חדש..

לנדאו1

New member
אהלן.. חדש..

היי, אני בן 15 מפ"ת, מעריץ של יהודה.. מישו יודע מתי יש הופעה של יהודה באזור המרכז? תודה..

היי ../images/Emo24.gif

אין לי מושג בקשר להופעות אבל ברוכים המצטרפים לפורום! יפה שמישהו בגילך אוהב את פולי... ולא ת'מוזיקה הרגילה.... סימן ש'תה מיוחד...

צודק אריק

אני באמת חושבת שמי שאוהב את המוסיקה של יודה דווקא בגיל צעיר הוא מיוחד, וכמו כולנו (לדעתי) מוצא מזור לכאב במוסיקה הנהדרת של הצמד צ`יקו ודיקו, יענו יודה -יעקב. לילה טוב חמודים.

jasir

New member
אהלן אהלן לנאדו

תמיד כיף שיש חבר חדש אז כפי שהבנת יהודה שלנו הופיע כמה ימים בת"א אבל אל דאגה ב-2.6 יש הופעה בנהלל אמנם לא במרכז אבל גם נוף פסטורלי וגם יהודה והופעות במרכז כמו כולנו נקווה שיהיה כמה שיותר מהר

shay poli

New member
שלום לנדאו.

WELCOME TO THE CLUB.של מעריצי יהודה. באמת כל הכבוד,אין הרבה מעריצים של יהודה בגיל הזה (נראה לי,מקווה שאני טועה).גם אני התחלתי לאהוב אותו כבר בגיל 13 אבל זה היה לפני 10 שנים ואז הוא היה קצת יותר בעניינים. אה,משהו חשוב ששכחתי להגיד זה שגם אני מפתח תקווה,אז אם אני אלך מתישהו,ואני חושב שזה יהיה בקרוב,אודיע לך ותוכל להצטרף אם תרצה. יאסו יהודה.

אהלן לנדאו1

גם אני התחלתי להעריץ את פוליקר מגיל צעיר (11 ליתר דיוק), כשבאוטו של אבא שלי שמענו נון-סטופ את "עיניים שלי". ברוך הבא למועדון, כל הכבוד שגם צעירים כמוך מעריצים את יודה.

למעלה