אהלן חדש פה!

• פותח הנושא ichi
  • פורסם בתאריך

ichi

New member
אהלן חדש פה!

אהלן! [= קוראים לי עדי,אני בן 16 עוד מעט עולה לכיתה י"א ואני מאוד רוצה להיות מדבב... הייתי אמור להיות בקורס דיבוב של נ.ל.ס לפני כיתה י' אבל תקעו לי קורסים של בית ספר באותו הזמן... ]= אז שלום לכולם! ^___^

Tu Lus

New member
ברוך בואך

מקווה שתשתלב אני טובל בת 19, עולה לכיתה... אופס חח סורי, חיילת.

Hawkgirl

New member
ברוך הבא!

בית ספר תמיד משבש את שגרת החיים! ]: מקווה שתצליח להיכנס לקורס בסופו של דבר! אני רותם בת 18, נעים להכיר D:

MorraniChan

New member
וולקם!

אני מורן, בת 16, גם עולה לי"א, בקורס דיבוב בג'טפו ^__^ גם אני לפני כיתה י' הייתי בקורסים. לשון ומתמטיקה. למה? הם סתם רצו כסף XD השתלבות מהירה :)

ichi

New member
מי שרוצה...

מי רוצה אלה המסנג'ר והאייסיקיו שלי אני אשמח מאוד לדבר עם כולם אז בבקשה תוסיפו אותי D: מסן: [email protected] אייסי: 329207468

Tu Lus

New member
אני בבסיס כרגע - תוסיף אותי

אני בעד שנמשיך כולנו לדבר גם מחוץ לפורום. 216246739 [email protected] תגידו שאתם מהפורום.

MorraniChan

New member
הם לא בקשו ממך כסף?!?!

אנחנו היינו צריכים לשלם 390 ש"ח לקורס! :O לא יאומן שיש בתי ספר כמו שלי בעולם... הם גם ביטלו את הנשף של הי"ב-ניקים [אני לא אגיד איך התמרדו. אנשים לא יאמינו] כן.. יש בתי ספר בעולם שהתקציב שלהם נועד רק בשביל מכונת קפה חדשה בחדר מורים XD

מאיוש33

New member
עאלק קט XDD

בתקופה האחרונה מצטרפים אלינו טונה חברים חדשים [ יאיי! ^_^ ] אהה..אני מאיה, 14 וחולמת להיות מדבבת :)

ichi

New member
חחח

חח כן לא ביקשו כסף... תודה רבה לשניכם ^"___^

Tu Lus

New member
סורי שהכינוי לא מוכר לי... אז..?

ליבי? את גם חדשה? יכול להיות שפספסתי אותך כי הייתי שבוע בבסיס בלי אינטרנט. בת כמה את? מאיפה?

היי ^^

אני גם חדשה פחות או יותר ^^" אני בת 16 מחולון,אני לומדת עכשיו דיבוב בג'פטו, ואחרי תיצפוטים של כמה חודשים הצתרפתי לפה..^^

Bar391

New member
שלמלמלום P:

אני בר בת 15...עולה ל-י' השתלבות מהירה D:

ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני תמר. בת 15 מגן יבנה.
ובקשר לדיבוב אני לא אעשה עין הרע...

למעלה