אהלן, חדש\ישן פה

XDarkwolFX

New member
אהלן, חדש\ישן פה

טוב לראות שהפורום הזה עדיין פועל, לא נכנסתי לכאן כבר המון זמן, מאז ש"מטייל עם סנאים" (ככה קראו לו...?) ניהל פה את העניינים. בן 17, לא ממש חזק בפאוור אבל יש כמה דברים שאני אוהב. להקות אהובות (גם לא פאוור, כמובן ): דת', טסטמנט, פנטרה, סימפוני איקס, סיניק, אדגאיי, דרגונפורס ורפסודי. קיצר, קבלו אותי ונעים להכיר.

ברוך ה...שב!

פנטרה טובים

McBlack

New member
|מקבלת אותך|../images/Emo140.gif

לבן 17 שלא ממש חזק בפאוור יש שם?
אני מאיה, בת 15.5(+), גם אני לא בקיאה יותר מדי בחומר. |מאוהבת|סימפוני איקס|מאוהבת| אוהב סונטה? מנגן על משהו? כמה זמן?

XDarkwolFX

New member
תשובות לחקירה...

לבן 17 שלא ממש חזק בפאוור קוראים נבו. אוהב את סונטה, למרות שלא הספקתי לשמוע הרבה מהם, רק את Ecliptica (שאהבתי מאוד, אלבום מופת ובמיוחד השיר Kingdom For A Heart) ואת Reckoning Night, שלמרות שהוא ממש שונה גם אותו אהבתי. מנגן שנתיים על גיטרה , בלי מורה (משום מה ההורים שלי לא רואים בלימוד גיטרה משהו ששווה להוציא עליו כסף), וכרגע חוסך לחשמלית חדשה.

אוו גיטריסט (בס יותר שולט)

חשמלית חדשה? ז"א שיש לך אחת? איזה? ולימוד גיטרה זה מאוד חשוב!!!

XDarkwolFX

New member
כרגע

מנגן על EKR... אני יודע, אתה לא מכיר, סתם גיטרה מעאפנה. לקחתי מבן דוד שלי והפכתי לה את המיתרים, כי מה לעשות, אני שמאלי. ובקשר ללימוד - ברגע שתהיה חשמלית רצינית, אני אתחיל להיכנס לעסק.

העיקר שאתה לא מנגן הפוך...

בן דוד שלי גם שמאלני ולראות אותו מנגן על החשמלית שלי זה אחד הדברים הכי קורעים ביקום.
הכי טוב זה פשוט להפוך מיתרים... אבל אני ימנית אז אין לי בעיות. סער, אל תמליץ לו על פליינג וי. זאת אחת הגיטרות הכי פחות נוחות שקיימות. :S וחוץ מזה למי יש כסף לזה?

McBlack

New member
שמאלי, מותק, שמאלי../images/Emo3.gif

שמלאני זה לפי דעה פוליטיות

airgirl

New member
ברוך השב!../images/Emo24.gif

קוראים לי אולגה=] דרגונפורס
יש לך טעם טוב =]

XDarkwolFX

New member
במקרה כן

הייתי Pure Blooded Saiyan, כשאז בקושי כתבתי פה. הייתי גם במפגש של הפורום עוד בגלגול הקודם, ושמתי לב שכל מי שהיה אז כבר לא כאן יותר...

kisama

New member
ברוך הבא...? ../images/Emo9.gif

אני שירה (AKA ג'ינג'ית
), בת 14... אז ברוך השב. ^^; נראה לי שצריך לעשות שרשור הכרות שוב
אני נורא מבולבלת עם השמות...

למעלה