אהלן, חדש בפורום!

סיב פחם

New member
אהלן, חדש בפורום!

שמעתי שכיף פה אז באתי. וגם כי iAndroid זה בעיקר אתר של ילדים קטנים ומתלהבים, למרות שיש שם לא מעט אנשים רציניים. אני מקווה שאני לא מעליב פה ישר על ההודעה הראשונה שלי בפורום, אז זו למעשה ההודעה השניה
אני משתמש ב Desire HD עם CyanogenMod Nightly גרסה #140. הרום הכי טוב בעולם.

ברוך הבא! גם לי יש DHD

למה אתה חושב שCyanogenMod הכי טובה? אין לה סנס, אני עם רבלושיין 5.2.0 והיא טובה חוץ מהקטע של הWiFi ששלפעמים אחרי שינה עמוקה הוא לא רוצה להתחבר לרשת. למה לקחת רום ללא סנס? ואיזה רדיו?

סיב פחם

New member
אני חושב שסיאנוג'ן טובה

בגלל שזה רום נקי. בלי התוספות של המפעילות. בנוסף, דואגים כל הזמן לתקן ולפתור בעיות, ולהוסיף פיצ'רים. זה שאין לו סנס זה היתרון שלו. לכן הוא מהיר יותר ומאמץ את המכשיר פחות. בכך הוא גם חוסך סוללה. הסנס באמת ידידותי ומרהיב, אבל משלמים על זה מחיר בביצועים. כל תכונה שחסרה לי מהסנס השלמתי מהמרקט. מבחינתי כרגע המכשיר פשוט נהדר. נסה רום בלי סנס לאיזה שבוע, אולי אפילו תגלה שזה מוצא חן בעיניך. את הצבעים שאתה לא אוהב תמיד תוכל לשפץ במטבח uot.dakra.lt/kitchen/

metrocard

New member
לי יש את הדזייר עם CM7 STABLE

איך הליליות ? יש הרבה באגים או אפשר לחיות איתם?. התקנתי הרום בפעם השניה לפני שבוע (הראשונה היתה מלאה בבאגים ולאגים) אחרי שימוש ארוך ברומים עם סנס. עד עכשיו אני מרוצה חוץ מחיי הסוללה העצובים שלו. לגבי IANDROID, אני גולש גם שם תקופה ארוכה . הוא אולי מלא ילדים אבל הוא הכי מקצועי בארץ לענייני אנדרואיד ומקור מצויין לרומים ולתיקוני עברית.

סיב פחם

New member
הליליות יציבות לחלוטין. לא באגים ולא לאגים.

וגם חיי הסוללה טובים יותר. אגב, החלפתי לסוללה המחוזקת של Mugen Power. אאל"ט 1500 מ"א. משפרת את איכות החיים משמעותית. לגבי המיקצוענות של iAndroid אני מסכים, אבל סיאנוג'ן תומך בעברית מלאה ותקינה לחלוטין, כך שאין לי עניין ברומים ותיקוני עברית. מה שנשאר זה רק החווייה האנושית. אני מקווה שזו תהיה טובה יותר פה בפורום

שלוקמן

New member
ברוך הבא

פרט לפורום iAndroid יש באינטרנט עוד כמה פורומים רציניים בתחום... פורום תפוז הרבה יותר מעניין ונטול צוצקים :) (מקווה שלא פגעתי באף אחד)

למעלה