אהלן חדשה פה ושאלה

copydog

New member
אהלן חדשה פה ושאלה

גרה כבר עם שותפים המוווווווווווון זמן, השאלה היא איך אתם מתייחסים להעברת מפתח הדירה ע"י אחד השותפים לחברים / מכרים שלו/ה + להישארות של המבקרים שלהם גם כשאין אף אחד בבית כולל השותף עצמו? אני לא מעוניינת בזה אבל השאלה שלי אם אני מגזימה או שיש דברים בגו, יש לי דברים אישיים וחומריים בדירה ואני לא רוצה שמישהו שאני לא מכירה ולא בחרתי יסתובב בבית ללא השגחה. אני נסחפת.?.?

Jazz Singer

New member
בכלל לא

מה פתאום להעביר מפתחות לאחרים? אם זה המצב אז שיתחילו לשלם גם שכר דירה. איזה חוצפה יש לאנשים

copydog

New member
אני לא מתכוונת

לשכפל מפתח ולהעביר אותו אלא לתת את המפתח שלו למישהו אחר כשהוא איננו בבית, לי זה נראה פשוט בלתי מתקבל על הדעת, קרו לכם מקרים כאלו בעבר?

yaara44

New member
נראה לי מוגזם לקבוע ש"בשום אופן לא"

הכל תלוי בשותף ולמי הוא מתכוון להעביר את המפתח. אם מדובר בשותף שאת מכירה וסומכת עליו, והוא נותן את המפתח באופן זמני למישהו שקרוב אליו, אז למה לא? לדוגמא: אם מדובר באחיו של השותף, שבא לביקור של כמה ימים, תתנגדי שהוא ייתן לו את המפתח במידה והוא חייב לצאת מן הבית? נשמע לי פרנואידי נורא.

copydog

New member
אני ממש לא כזאת קיצונית

ואני לא מדברת על מקרים מיוחדים או על בני משפחה, אני מתכוונת לחברים שבאים וכל פעם זה מישהו אחר ויכול להיות שהשותף סומך עליהם אבל גם את השותף אני בקושי מכירה (הוא בסך הכל גר כאן שבוע ועשה זאת בלילה הראשון שישן בדירה) אני פשוט לא רוצה להפוך את זה לדפוס.... אני לא מאושרת מהרעיון שבזמן שאין אף אחד בבית יסתובב בדירה אדם שאנחנו לא מכירים ויש לו גישה להכל....

חד משמעית-

לא. על אחת כמה וכמה שאת בקושי מכירה את הדייר, לא כל שכן את החברים שלו. יש שם דברים אישיים ופרטיים שלך ואני לא בטוחה שאת רוצה שאנשים שלא מכירים אותך ולא כ"כ חייבים לך משהו, יסתובבו שם באופן עצמאי. חוצמזה- "ביתי הוא מבצרי" לא כ"כ מתקיים כשכל דיכפין יכול להכנס ולצאת מהבית כרצונו (או כרצון השותף...)

למעלה