אהלן חברי הפורום

V a m p

New member
אהלן חברי הפורום

אני חדש פה(לא רוצה שזו תיהיה הודעת "שלום אני חדש" אבל אני חייב). בזמן האחרון התחלתי לשמוע יותר ויותר סיסטם, ויש לי שאלה אחת. על מה הם שרים, אני מתכוון מה המסרים שהם מנסים להעביר? על האי-צדק החברתי? על סמים? על הממשלה?

Evil Pig

New member
בקצרה, גם וגם וגם...

הם אנטי מלחמה אנטי גלובליזציה אנטי קפיטליזם אנטי אלימות אנטי סמים אנטי העולם הנוצרי אנטי דת אנטי הכל !!!! הם פשוט אנטי.. אהה, והיי דרך אגב.. ברוכים הבאים לפורומינו הקטן, אני דורון ואני מבקש ממך להשתתף בדיונים ולהעולת נושאים מעניינים <כמו זה..> בעצמך לשם שלכולנו יהיה הרבה יותר כייף להיות פה ולא נתלונן כמה שמעמם פה.. תודה רבה לך

AvtipuS

New member
דווקא בהופעה שלהם מהקריסמס

הם דפקו "תפילה" לג'יזס...

Evil Pig

New member
זאת ירדה על הנצרות...

זה כמו שאני כל הזמן אומר בעזרת השם אין אחר מלבדו.. אני לא באמת מאמין בו.. אבל אני אומר את זה כי אני מוצא את זה משעשע

TheMo

New member
אבל..!

הם לא אתיאיסתים... בסוף האלבום Toxicity יש תפילה ארמנית, אני מאמין... הם נגד מה שהנצרות הפכה אליו.

ashkeloni

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

אני ניית'ן
ואני חושב שדורון ענה לך בצורה דיי טובה, אין לי איך להרחיב

Evil Pig

New member
OMG!?! וואו אתה הדורון ה10 שאני

שומע עליו השבוע.. זה מטורף אתם מתרבים!

barbar27

New member
|מדוזה|../images/Emo113.gifחח ואי מוזר

כשאני כותבת הודעות לחדשים, השניה הצטרפתי
ברוך הבא,
למה אנשים שונאים הודעות חדשים? זה נחמד^__^ אה, כן, כבר ענו לך על הכל וזה, אז. סיסטם טובים מאד אז טוב שהצטרפת
אבל דורון, תספר קצת על עצמך.. בן כמה אתה? איזה עוד להקות אתה אוהב? אתה מנגן על משהו..?

barbar27

New member
|מדוזה|../images/Emo113.gifחח אופס:|

טעות:| כן:| יותר מדיי דורונים או משהו:| [במאת?:X לא כתבת את זה או משהו?] [אה, לא]

AvtipuS

New member
המפ לא הייתי פה

הייתי עסוק בלקנות חבילה של 6 שקיות תפוצ'יפס, שמתי את כל ה 6 קודים להגרלה של האייפוד נאנו להגרלה האחרונה בכלל של המבצע- בשעה 23:00 היום... לא יזיק לי עוד נאנו >.< (יש לי נאנו 4 ג'יגה, כמעט מלא לגמרי)

למעלה