אהלן חברים

אופטימה

New member
אהלן חברים

אני יודעת שמזה זמן מה אני לא משתתפת בפורום, אבל חשוב לי לומר שאני עדיין איתכם, ועדיין עוקבת אחרי מה שקורה כאן. קצת קשה לי כרגע להיות חברותית כהרגלי מפני שמצבי האישי לא מספק אותי ואני קצת מתוסכלת. לא מוצאת עבודה, בגלל זה אין כסף, בגלל זה לא יוצאת הרבה, בגלל זה הרגשה רעה, מן מעגל מחורבן שכזה. טיקים כמעט אין לי (חוץ מהעכבר המסכן של המחשב שחוטף מכות) אבל הפסוריאזיס קצת התחזק לי במרפקים - המקום הקבוע. לא רוצה רחמים או סימפטיה, זו לא הכוונה - פשוט רציתי לומר שאני עדיין כאן, ועדיין איתכם יותר ברוחי אשר פיזית. למרות הכל, עדיין אופטימית (לא סתם הניק) שיהיה לכולם קיץ נפלא, מקווה שלכולם יש מזגן! אגב - ביפן החום והלחות הרבה יותר גרועים, ישראל זה ממש איסלנד בהשוואה....

הלנה

New member
הי אופטימה!

את יודעת שבדיוק אתמול שאלנו עליך...לאן נעלמת? אני שמחה שאת איתנו ומאחלת לך זמנים טובים יותר. מקווה שניפגש בקרוב, הלנה

אופטימה

New member
תודה יקירים שלי - יש לי שאלה מוזרה.

אז ככה...... הכלבה הקשישה שלי (בת 16!) קצת סובלת מהבטן בימים האחרונים. התקשרתי לוטרינר ואמרו לי שם לתת לה עוף מבושל ואורז. השאלה שלי היא.... איך מבשלים עוף?????? אמא שלי בחו"ל ואני לא רוצה סתם להדאיג אותה (הכלבה הזאת זה כמו עוד ילד) ואח שלי יכול להכין אורז. אז אני מתחננת להוראות פשוטות לבישול עוף - בלי תבלינים בלי כלום - רק הדרך המופלאה בה הוא הופך ממשהו ורדרד ונא למשהו שאפשר לאכול אותו.....(נניח פולקעס) המון המון המון תודה - וגם מהכלבושה

השגיא

New member
אם הכלב שלך פולני-

בשלי את העוף שעה במים, אפשר עם אורז אם הוא מעדה אחרת תפני לאלונה...

אופטימה

New member
הכלבה חצי פולניה

והעוף כבר על האש...... תודה!!! גם על הטיפ וגם על זה שהצחקת אותי.....

כאן פינת הבישול של אלונה

לכלבים לא נותנים אוכל מתובל, רק "מכובס" ככה זה נקרא לבישול ללא טעם. תבלינים עושיםלהם רע לקיבה, לא לתת לה את העור ולא עצמות. החלמה מהירה לכלבה, שתרגיש טוב, ולך ימים טובים יותר. אני שמחה שאת פה איתנו.

אופטימה

New member
נכון מאוד אלונה

כ"אמא" ותיקה אני יודעת ואכן בישלתי "סטרייט" בלי תבלונים ורקחתי לה מנה נאה בלי עצמות. יש לציין שהיא חיסלה את הכל ומאוד הוחמאתי כי זו פעם ראשונה בחיים שאני מבשלת עוף ואורז...... אני שוקלת לפתוח עסק. תודה על הברכות ועל תשומת הלב, מירב (וגם שר מוסרת האו האו)

roni56

New member
אופטימה שלום לך אישה

אז קודם נעים מאוד אני יוסי ואני אח של "אלין של הים". היום רק נכנסתי לפורום וראיתי כמה שהוא מגובש, נכנסתי בעקבות השפלה קטנה שעשו על אחותי הקטנה אלין, בפורום אחר. אני מבין שיש לך פסוריאזיס אני מכיר רופא שמטפל בבעיות מהסוג הזה בשיטה אלטרנטיבית אעם תרצי אפנה אותך אליו בשמחה. הוא נמצאת באיזור הרמל בחיפה אני כמובן לא כותב לך מתוך רחמים אינני מרחם לאחר מה שיש לי בבית אחות עם טוראט במצב קשה אותנו הורינו לימדו שאף אחד לא מסכן רק מי שעושה את עצמו. בקשר למחשב שלך אם יש לך בעיות עקב הטיקים שלך דעי לך שיש לך את אלין ולאלין יש המון חברים שהם טכנאי מחשבים והיא תשמח מאוד לעזור לך דרכם ללא תשלום וללא כלום אפילו להגיע איתם אליך, בכדי שהתהי רגועה. תמשיכי להיות אופטימית כי זו הדרך להצלחה. אף אחד לא מושלם, גם לי יש סבל לא קטן מהגב שאני סוחב אותו שנים. ואת עם הפריחה הזאת והטיקים ואלין עם הטיקים והתרופות והאוסידי ואף אחד לא מושלם, גם לבן שלי הקטן יש טיקים ולאחיין שלי יש בעיה שניקראת ADHD אז תהיי אופטימית כמו שמך, כי יש לאן. בהצלחה יום נעים שיהיה לך ובוקר טוב תודה יוסי

השגיא

New member
יוסי ../images/Emo26.gif

אני זוכרת את הסיפורים של אלין, בימיו הראשונים של הפורום. תמיד היא כתבה כמה תמכת בה תמיד, ועזרת לה מול כולם, וגם עם המחשב... ישר כח!!! כיף לה שיש לה אח גדול כמוך!! גלית

roni56

New member
שגיא היקר שלום.

אני יודע שאלין מספרת עלי . עושה ממני מקסימום איזה אליל וזה בעצם מה שהביך אותי להכנס לכאן. בקשר למחשב לא אני זה שעוזר לה אין לי ידע במחשבים אלא הבן הבכור שלי המבריק המדהים הוא זה שעוזר לה במחשב. אני זה שקניתי לה את המסך כי הקודם התקלקל לה מתנה לפסח . היא עוד תגיע רחוק עם אהבה ותמיכה כשלכם אני בטוח שגיא תודה לך איש יקר אני מודה לך ומיתרגש כמו ילד יוסי

שלום לך יוסי ...

אני גיל .. נעים להכיר

אופטימה

New member
נעים מאוד, מירב

אהלן יוסי, תודה שכתבת לי - נחמד להכיר את המשפחה של אלין. קראתי את כל מה שנכתב על האדיוט שהביך את אלין, אבל באמת שקטן על אלין כל ההערות האלה. בקשר לפסוריאזיס, אני ממש מקרה קל וזה מציק לי רק במרפקים - אני מטפלת במשחות מעולות ואני לא רואה צורך להעמיק את הטיפול - אלטרנטיבי או לא ואין לי ספק שאתה לא כותב מרחמים אלא מטוב לב ורצון לעזור (אתה הרי אח של אלין, זה כנראה משפחתי אצלכם...) בקשר למחשב - הוא ממש בסדר והכל מתפקד, פשוט העכבר חוטף מכות מהאצבעות שלי שנוחתות עליו ברשעות ובכוח...... מקווה שכולנו נישאר אופטימים, תודה על המכתב, וד"ש לאלין המדהימה. אוהבת, מירב

למעלה