אהלן חברים.

sivi massivi

New member
אהלן חברים.

אני מחפשת גבינה בולגרת עם טעם דומיננטי. יש המלצות? יום מקסים

סיווש מותק שלי, מה שלומך?

גבינות עם טעם דומיננטי אמיתי תוכלי למצוא בשוק האיכרים. יש בימי שלישי ושישי והאמת היא שהתמכרתי לשוק הזה כי באמת שיש שם מציאות, וגם אם קצת יותר יקר מרשתות המזון הרגילות- המחיר שווה את האיכות. אז יש ברעננה ואם אני לא טועה גם בהרצליה , אבל בת"א יש בטוח בנמל ת"א, אז קחי את עצמך וסעי ליום של התפנקות קולינרית, זה שווה. אוהבת אותך.

sivi massivi

New member
אוהבת אותך ! שלומי מצוין..

הייתי בשוק האיכרים בהרצליה לפני כמה חודשים, לא נפלתי. מחיפוש ברשת יש המשבחים את "המאירי", נראה לי שאחפש במעדניה (מזרע בפכר שמריהו), או במעדני מניה. מעדני מניה בשבילי זה כמו לונהפארק! כל כך כיף לי שם

יפה שלי, איך שכחתי : אם גבינות אז לכי

ליום טוב . הם הכי טובים שבין הטובים ביותר. ואת יודעת, יומי הוא הכי בסדר בעולם ויסביר לך הכל. הם באמת תותחים. הם יושבים בלווינסקי ושווים נסיעה במיוחד.

matanot10

New member
גבינה בולגרית

היי,אני ממליצה על הגבינה הבולגרית של פנחס ,היא אמנם רק 5% שומן,אבל הטעם חבל על הזמן..ניתן להשיג גם באחוזיי שומן גבוהים יותר במעדניות בסופרים ,ולאחרונה גיליתי ,שיהיה ניתן להשיג את מוצריי החברה גם באריזה סגורה במקררים. יום טוב!

שפתון

New member
הטובה ביותר זו של המאירי מצפת. אבל לא

פשוט להשיג (יש בלוינסקי ) גם פנחס (5%, 16%) טובה ואותה אפשר להשיג בכל סניף של מגה בעיר

אליה ל

New member
הבולגרית הכי הכי אמיתית שמיוצרת בארץ

היא זו של פנחס וותיק היצרנים בארץ - נדמה לי שהם ממוקמים באשדוד. ניתן להשיג אותה בשופרסל במעדניה שלהם אבל רק באזור המרכז - לצערי לצפון הם לא מגיעים. גבינה בולגרית, עם כל הכבוד "ליודעי דבר" אינה יכולה להיות 5% או משהו דומה - הרי זו בדיחה. בולגרית אמורה להיות סביב ה-20 ומשהו % שומן. היא כמובן גם לא גבינה למריחה. עוד בדיחה עצובה שהולכת עם הגבינה הבולגרית היא שבמעדניות בסופרים החליטו למכור לנו את הגבינה ללא הנוזלים : בשביל מה את צריכה את זה, תשימי מים, תשימי חלב................................. את הגבינה הבולגרית צריך להשאיר במקרר יחד עם הנוזלים המקוריים שלה אחרת היא מתקלקלת והופכת להיות יבשה כמו ........... דרך אגב, התחילו כעת ליבא לארץ גבינה בולגרית נהדרתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ניתן להשיג אותה בטיב טעם, מי שמיבא אותה זה ווילי פוד (נדמה לי) - מגיע בקופסא מלבנית לבנה שעולה בסביבות ה-21 ש"ח - אם אין את פנחס אז קונים את זו.

למעלה