אהלן חברים

fireman

New member
אהלן חברים

כבר שנים שלא ביקרתי כאן
פניה לחובבים הנלהבים..... יש לי פאזל גדול של סידני (פאזל קו רקיע) של 3000 חלקים שיושב בקרטון מיותם לגמרי לאחר מיון של החלקים ושלבים ראשונים של הרכבה. הבעיה היא שאין לי אפילו שניה פנויה בשביל להרכיב אותו.... אם יש כאן מישהו שירצה להרכיב אותו עבורי אני אשמח מאוד, אני מניח שהפאזל בכלל לא קל ולכן יהיה אתגר לא קטן גם למומחים שבחבורה. עדיפות לדרומיים שבחבורה, במידה ואין כאלו, עד נתניה יכול להיות סבבה גם כן..... אני אדאג לכל הלוגיסטיקה של להביא ולהחזיר ואספק כל חומר שידרש בין אם מדובר בקרטוני ביצוע, דבק וכדומה.... מי שירצה לקחת על עצמו את האתגר, אני אמח אם יגיב להודעה זו. תודה ענקית מראש

ssyוM

New member
יש לי רעיון ....../images/Emo189.gif

תמורת כמה שקלים ... תן אותו לילדה המתוקה הזאת מפאזלנד שהציעה שירותי הרכבה .

מממאיה35

New member
../images/Emo178.gif

לא אני, תודה! השמים והמים - לא בשבילי, אם כי ברור שהתוצאה מרהיבה, נשמח לראות
בכל מקרה, פעם נפגשתי עם מישהו שעשה את הפאזל הזה (ב3K או ב 5K, לא זוכרת). הוא סיפר שסיים את הפאזל חוץ מהשמים, והכניס אותו מתחת למיטה, עד שהחליט לנסות שוב, מה שהיה כמובן משימה בלתי אפשרית.. בסוף הוא אמר שהוא חקר את הפאזל וגילה שיש תבנית חיתוך שחוזרת על עצמה בתוך הפאזל כמה וכמה פעמים. הוא איתר את התבנית הזו, ואת שאר השמיים הרכיב כשהוא מחפש חלק חלק לפי הצורה שלו בהתאם לתבנית החוזרת.. בסוף השלים את הפאזל, מה שאומר שיש תקווה

ssyוM

New member
יא ווארדי ...../images/Emo178.gif

אין מצב שבעולם
לא מוכנה להפוך פאזל לסבל ארוך ומתמשך, יש גבול ....

noale noale

New member
הוא יפהפה..

מפתה.. מפתה... אני ממש לקראת סיום הגשר של מונה... מה הגודל שלו? (הכוונה לא חלקים אלא גובה ורוחב)

מממאיה35

New member
ועוד של נוף?

ועוד של שמים ומים? את באמת אוהבת פאזלים כאלה? כלומר אני יכולה להבין לאהוב את התוצאה, אבל בדרך? YYY

כן אני בעיקר אוהבת את התוצאה, אבל גם הדרך

כיפית. דווקא שמיים ומים זה מאתגר יותר. ואני לא אוהבת פאזלים של ציורים אלא רק צילומים אז נופים

למעלה