אהלן חברים

חגיגה27

New member
אהלן חברים

נעים מאד אני חדש כאן חצי שנה פרוד. אשמח להצטרף! יש מצב?

tintong

New member
עכשיו אתה בא..

שכולם ישנים ...............תבוא ביום אל תתבייש..................
ברוך הבא אחשלו ........תשתדל .....לא לבנות עלינו............ תנסה לסדר את העניינים .

תקשיב טוב טוב עכשיו

זה פורום לגרושים ולא לפרודים , קפיש ? לך לפורום משוב ותבקש שיפתחו פורום לפרודים ! נראה לי בקצב הזה עוד יפתחו פורום לאלמנים ואלמנות
יאאלה, ברוך הבא, ברוך ברוך , כנס ותתרווח, כולם ברוכים, כולם מבורכים ואתה מקובל וכולנו מקובלים ואחלה מן אחלה שיהיה אחלה אחלה של שבוע וסוף שבוע ויום חם . שיהיה חם חם חם... שכמה שיותר בנות ישראל תלכנה לים עם ביקיני, עם מחשופים, בלי חזיה, אמן כן יהי רצון מלפנייך מאחוריך מצדדיך ובפנים... עמוק עמוק .. ואהההה אההההההה אההההההההההההההההההההההההההההה זהו.

זה מי שאני חושבת שזה?

אני חושבת שאני יודעת מי אתה אבל תן לי אייזה רמז? בכל אופן ברוך הבא ולזכור שמה שצריך לקרות קורה, והכל יהיה בסדר-כולם מתגרשים בסוף.

DANAQ32

New member
הי בוקר טוב וברוך הבא../images/Emo140.gif

אני דיי חדשה פה, ויכולה לומר לך שהגעת למקום שטוב להיות בו. אז תצטרף בכיף,
תרגיש בנוח.. שיהיה לך שבוע נפלא

יש מצב בהחלט../images/Emo13.gifברוך הבא אלינו ../images/Emo140.gif

פינת קפה בצד ימין, איזו
הבאת לנו?

ברוך הבא ../images/Emo42.gif הגעת לעולם שכולו -

דבש טוב לא כולו אבל כאן לפחות אנחנו מוציאים את המיטב מכל מצב גם מהבעסה וגם מהסבבה אז תעלה ותצטרף - אין רגע דל עכשיו מתקרב הקיץ בכלל הולך להיות פה ש מ י י חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ואם בא לך קצת ספר מי מה ומו? ואם לא בא לך...אז גם סבבה!!

zomery

New member
הלו איש יקר

הלו איש יקר במקום הזה תצא מהבעסה תאכל הרבה חסה גם בירות פה לא חסר אל תמהר. ישנם פה אנשים כל כך נחמדים חיוך על שפתיי הם מעלים אז בא גבר גבר ונרים כוסית של יין כי החיים יפים עדיין ממני הפרוד הטרי

zomery

New member
../images/Emo8.gif סטקים ובירות

מה זה עוגה ??? סטקים גבר

לילי301

New member
זום זום..סטיקים זה לא רק לגברים...

יש גם נשים קניבליות שמעדיפות
על חתיכת
..

zomery

New member
מה ניש לילי../images/Emo21.gif

איך את רוצה את הסטיק? MEDIUM REAR WELL DONE ???

לילי301

New member
מעדיפה..

MEDIUM עם נטייה קלה ל REAR ולצדו מרטיני (פלח לימון + קוביית קרח אחת) אגב, זה שאני קניבלית לא אומר שאני מוותרת על הקינוחה, תכין גם
תות כדי שאהיה ממש מסודרת!

zomery

New member
אהה ../images/Emo6.gif

עד שחזרת אליי כבר נשרף הסטיק
אבל אין בעיה אני רושם: -מדיום -נטייה קלה לרייר -מרטיני + פלח לימון+ קוביית קרח אחת כבר מגיע אהה כן.. תרצי גם חומוס-ציפס-סלט ?

לילי301

New member
שונאת חומוס..

מעדיפה טחינה מטובלת במלא לימון...ופוטטוס. מחכה!

zomery

New member
אין בעייה

"אחמד!!!!" קורא לעוזר מטבח.. "בטל את החומוס!!!" "היא רוצה טחינה ופוטטוס" "אני יודע אחמד.. אני יודע..." "מה לעשות זה מה הגיברת רוצה" "טוב טוב.. נדבר אחרי זה... רק תביא מה שביקשתי....!!" אופס... סליחה... המנה כבר בהכנה זה יקח קצת זמן OK

למעלה