אהלן חברים איך התגעגעתי אליכם

  • פותח הנושא al55
  • פורסם בתאריך

al55

New member
אהלן חברים איך התגעגעתי אליכם../images/Emo23.gif

לא באשמתי,באמת שלא,זה המחשב אשם בכל הוא החליט לחלות
תקפו אותו וירוסים המסכן היה מאושפז זמן מה. אבל חזר הביתה עם כוחות מחודשים. בינתיים יש לי כמה מתכונים מעניינים של עוגיות נהדרות. רוצים??
 

RUTHIE1

New member
איזו שאלה!בטח רוצים../images/Emo24.gif

גם אנחנו התגעגעגענו....
 

al55

New member
ל א הולך לי היום, ניסיתי להעביר

ומתברר שהתמונות גדולות. אצטרך לבקש מהבן להקטין אותם. רותי מה שלומך? קיבלתי את המצלמה החדשה מינולטה Z1 משהו משוכלל מאוד אני עוד צריכה ללמוד להשתמש בה. יש בה המון פונקציות וגם יפיפיה אמיתית.
 

al55

New member
כוכבי לימון ואגוז מוסקט../images/Emo91.gif

כוכבי לימון ואגוז מוסקט 1 כוס קמח תופח מנופה 1/2 כוס קורנפלור 1/4 כפית מלח 1/2 כפית אגוז מוסקט מגורר 155 גר חמאה רכה 1/2 כוס אבקת סוכר 2 כפיות קליפת לימון מגוררת דק 1/2 כוס ריבת משמש אבקת סוכר מנפים קמח, קורנפלור, מלח ואגוז מוסקט לקערה. מקציפים חמאה, אבקת סוכר וקליפת לימון לתערובת קלילה מוסיפים את המרכיבים היבשים ומקציפים עד שהתערובת חלקה. מקררים מרדדיםלעובי 3 סמ' חותכים כוכבים בעזרת חותכן. חותכים את מרכזם של מחצית מהכוכבים בעזרת חותכן קטן כדי ליצור חור. מנניחים בתבניות מרופדות נייר אפיה ואופים 15 דקות בחום 0 15 מעלות. מחממים ריבת משמשים במיקרו מורחים את העוגיות ומהדקים אחת לשניה. זורים אבקת סוכר. מקור המתכון: בישול עולמי.
 

al55

New member
כפתורי פקאן../images/Emo91.gif

כפתורי פקאן 125 גר חמאה 1 חלמון 1/2 כפית תמצית שקדים 1 כוס קמח תופח 1/2 כוס פקאנים קצוצים חצאי פקאנים מקציפים חמאה וסוכר בקערת מערבל עד לתערובת קלילה ואוורירית. מוסיפים חלמון ותמצית שקדים מוסיפים קמח ופקאנים ומערבבים . מקררים את הבצק 30 דקות במקרר. מעצבים כדורים קטנים מניחים בתבנית ומשאירים מרווחים להתפשטות הבצק. מהדקים מחצית פקאן במרכז כל עוגיה. אופים ב-150 מעלות משך 25 דקות.
 

al55

New member
כפתורי פקאן../images/Emo91.gif

כפתורי פקאן 125 גר חמאה 1 חלמון 1/2 כפית תמצית שקדים 1 כוס קמח תופח 1/2 כוס פקאנים קצוצים חצאי פקאנים מקציפים חמאה וסוכר בקערת מערבל עד לתערובת קלילה ואוורירית. מוסיפים חלמון ותמצית שקדים מוסיפים קמח ופקאנים ומערבבים . מקררים את הבצק 30 דקות במקרר. מעצבים כדורים קטנים מניחים בתבנית ומשאירים מרווחים להתפשטות הבצק. מהדקים מחצית פקאן במרכז כל עוגיה. אופים ב-150 מעלות משך 25 דקות.
 

al55

New member
כפתורי פקאן../images/Emo91.gif

כפתורי פקאן 125 גר חמאה 1 חלמון 1/2 כפית תמצית שקדים 1 כוס קמח תופח 1/2 כוס פקאנים קצוצים חצאי פקאנים מקציפים חמאה וסוכר בקערת מערבל עד לתערובת קלילה ואוורירית. מוסיפים חלמון ותמצית שקדים מוסיפים קמח ופקאנים ומערבבים . מקררים את הבצק 30 דקות במקרר. מעצבים כדורים קטנים מניחים בתבנית ומשאירים מרווחים להתפשטות הבצק. מהדקים מחצית פקאן במרכז כל עוגיה. אופים ב-150 מעלות משך 25 דקות. מקור המתכון: בישול עולמי
 

al55

New member
עוגיות פטל

עוגיות פטל 250 גר' חמאה 1/4 כוס סוכר 1 כפית תמצית שקדים 2 כוסות קמח מנופה שומשום ריבת פטל מקציפים חמאה וסוכר במערבל חשמלי מוסיפים תמצית שקדים וקמח. מעצבים כדורים קטנים ומגלגלים בשומשום. מניחים בתבנית ומשטחים מעט, יוצרים גומה במרכז כל עוגיה בעזרת קצה ידית של כף עץ. ממלאים ריבה. אופים ב-190 מעלות משך 10 -12 דקות, או עד שהעוגיות מוכנות. מאכסנים במיכל אטום עם ניילון נצמד בן השכבות. הערות שלי: מילאתי את העוגיות בריבה אחרי האפיה בעודן חמות. מקור המתכון: המטבח העולמי
 

al55

New member
עוגיות טחינה של בני סיידא

מומלצות בהחלט טעימות מאוד בטעם של חלבה.
 

rm65

New member
לאלונה אהלן,

אהלן אלונה מה העניינים זו רותי הגעתי לפורום , תודה על השבת הנפלאה ועל המטעמים המצויינים אוהבת רותי
 

fairy_mi

New member
הכל נראה מעולה!

כמה זמן לא אפיתי עוגיות, איך שעשית לי חשק :) ישר חיל
 
למעלה