אהלן חבר'ה.

אהלן חבר'ה.

נראה לי פעם שלישית שאני הולך לעשות משהו......כן כן.... פעם שלישית שאני הולך להצתרף רשמית לפורום הזה. אני נמצא פה בגלישה חסויה כבר המון המון המון זמן. 5 שנים בערך אם אני ינסה לדייק. אז אני איגור, בן 23 (זקן מדי, לצערי) תושה העמקים בצפון, כרגע משלים את כל הפערים לקראת הלימודים המיוחלים באוניברסיטת חיפה, במגמת עבודה סוציאלית. בקיצר, מקווה שהפעם אני יהיה חזק יותר מפעמים קודמות בשביל להישאר. נשתמע חבר'ה....

../images/Emo88.gifפעם שלישית זה כבר גלידה

וזה אומר שאתה חייב להשאר ולהשתתף אנחנו לא נושכים (חוץ מכריות
)

white star

New member
../images/Emo54.gif וואו

זאת היתה המחשבה הראשונה שלי אחרי שקראתי את מה שכתבת. אומנם ארוך וקצת מרתיע בהתחלה, אבל כתבת את זה כל כך טוב ועם קצב שפשוט לא יכולתי להפסיק לקרוא. אני אתחיל בזה שכל הכבוד על האומץ שאתה ככה מרגיש שאתה יכול להיפתח בפנינו
עכשיו ברשותך, הייתי רוצה להתיחס לכמה דברים שכתבת: "ברצוני להגיד שאין לראותו באדם שהוא שונה בזה שהוא נמשך לגברים דבר חריג מטבעו, וגם אין להתגאות בזה" - כן ולא. אין טעם להתגאות בזה שאנחנו הומואים. יש טעם להתגאות בזה שאנחנו מקבלים את היותינו הומואים, שאנחנו לא מסתתרים בארון ונכנסים לחיים של סבל (לשני הצדדים) עם אשה, אלא בוחרים להיות מי שאנחנו למרות שזה קשה "הרבה הומואים לא הולכים למקומות של סטרייטים, שומעים מוזיקה אך ורק של זמרים\מלחינים גאים, לא סובלים הומואים שמתבטאים כמו סטרייטים בביטויים של "אחי" ו"גבר". למה?" - אני הולך גם למקומות של סטרייטים וגם של הומואים, אבל אני מרגיש יותר נוח להיות במקום של הומואים ששם אני יכול להתנהג כמו עצמי, אם זה מועדון אז אני יכול לרקוד עם מישו צמוד בלי למשוך מבטים מיותרים (או גרוע מזה) ואם זה לשבת איפשהו אז להרגיש חופשי לדבר. אני לא חושב שאפשר לשמוע רק של זמרים\מלחינים הומואים מהסיבה הפשוטה שאין הרבה כאלה. אז כן, רפרטאר השמיעה שלי מגוון, וכן הייתי מעדיף לשמוע שיר על אהבה בין שני גברים לבין גבר ואישה (או אישה לאישה, למען הדיון). אין לי בעיה עם הביטוי "גבר" אבל אני שונא את הביטוי "אחי" ולא רק כי אני הומו ("אחי עושה לך טוב שאני מז*** אותך?" כאילו WTF) אלא כי יש לי אח ביולוגי אחד והוא מספיק לי ואם מישו בדרגת קירבה רגשית אליי כמו לאח, עדיין לא רוצה שיקראו לי ככה. חוצמזה - קבל
ענקי

רותם גבר ../images/Emo13.gif

קודם כל תודה רבה על התגובה התומכת הנהדרת שלך:) לגבי הטענות שהעלית, הראשונה זה בדיוק מה שאני חושב, ואפילו ציינתי את זה שם:) לגבי הטענה השניה, אני מבטיח לא לדבר איתך בביטוי "אחי" :) א, דבר נוסף, מה דעתך להוסיף את מה שכתבתי למאמרי הפורום? או שזה ארוך מדי?

white star

New member
../images/Emo54.gif יואו שכחתי לגמרי

רציתי להגיד שאני רוצה להוסיף את זה למאמרי הפורום וצריך את האישור שלך
סבבה, אני מוסיף את זה

GrimBoy

New member
חחחחחח

איזה מצחיק זה נראה אם קוראים רק את הכותרות.. "סתם אחד שמסתובב" אומר "וואוו רותם גבר" ואז רותם אומר "יואו שכחתי לגמרי" חחחחחח

למעלה