אהלן חברה!!!!

אהלן חברה!!!!

שיו! צפוף כאן! עשו מקום!!! (עוד קצת.. עוד קצת... אנחנו אנשים רחבים, אנחנו
) באתי להגיד מזל טוף, כיפק היי, כה לחי, ושנה טובה לפורום החדש והמעניין. אתם מוזמנים לפרסם אצלנו את הפורום.. מי כמוני יודע שיש בעיות אינטימיות גם לדובשניות כמותי
עד שהגברים בסביבה מבינים שאיןןןןןןןןןןןןןן כמו בונבוניות לחמם את הלב והמיטה, לוקח קצת זמן..
אז בהצלחה, חברה. ואם תשמרו לי פינה על הספה, אבוא לבקר לעיתים קרובות. פסיפלורה מנהלת פורום "אינטימיות - תמיכה"

גילה37

New member
בונבוניות???????

אחלה מילה .... לא חשוב מה יצא מהפורום הזה אבל לקסיקון חדש אני אלמד...

עופר 123

New member
בונבוניות?? גדול !!../images/Emo6.gif

ברשותך, אני מתכוון לאמץ את המילה... ברוכה הבאה, פסיפלורה, ואנו בהחלט נשמור לך מקום של כבוד על הספה.
לחיים ! שלך, עופר

בא לי שיר ../images/Emo13.gif

אין לי פינות, אין זוויות אני עגולה ומלאת חוויות צחוק מתגלגל מלא בחיים נהנית מכל גרם-ממלא-איברים היו ימים שמבטי בהה בכל מקום, מלבד במראה סטנדרטים דפוקים ונעדרי מעוף של דוגמניות חיוורות במראה שדוף קיבעו בי רק מחשבה נוראה "תרדי כבר במשקל, צרה צרורה!" עד שהרמתי עיניים, אל עיני הגברים וראיתי דברים נסתרים, לוהטים והבנתי פתאום שאני המון אישה ושעד היום הייתי סתם טיפשה! אז קדימה, חברים! הרימו מבט ודעו שכל אחת ואחת התברכו ביופי יחיד ומיוחד שאין לכל אחת ואחד לא להתבייש, צפצפו על כולם והסתכלו בעיניים לכל העולם! אתם שמנים, אתם יפים והכל, הכל בא מבפנים.. ברגע שתספגו זאת לתוך הכרתכם תהפכו למושא הערצה על סביבתכם צ´מעו לאחת שהיתה שם, עכשיו היא כאן ושימו את כל המלהגים על הק..
באהבה

Satori

New member
אין מילים../images/Emo16.gif

מ ד ה י ם... יפה בלי פינות, המוכשרת בבנות, את מושא הערצה שלי (ואני שולח חיוך ביישני) כל הכבוד !

להתבייש???? ממני?? ../images/Emo6.gif

תביא
בוא נמעך אותך קצת פנימה, ישר לבולמי הזעזועים.
בבית הזה לא מתביישים, שמעת???

גילה37

New member
את גדולה מהחיים ../images/Emo23.gif

ממש ממש מחמם את הלב בפרט אם זו את שכתבת את זה . לא אמרתי לך עדיין ברוכה הבאה , אבל אני מוצאת את עצמי כל הזמן מברכת אנשים לא מפסיקים להיכנס לכאן

למעלה