אהלן חברה
שתהיו לי בריאים אתם כותבים הרבה... סידי אתה ממש בתוך העינינים נחמד נחמד...ובכלל שלא נדבר על מרין ג´ס ושיר ועזרא בחיי אני כבר לא יכולה לעקוב אחריכם...ומה יש מתאמים בניכם "פגישות" ו"ארוחת צהרים" ו"טיולים למינהם..(כמו פריז..וכו´)...מה יש?? אני לא ברשימה??? אז מה אם התחלתי לעבוד...אתמול דברתי עם שולמית 1 מסרה לכולם ד"ש ונשיקות..והיא מאוד מאוד מתנצלת שהיא לא הגיעה למפגש(חחחחחחח)...... ריקי אני מאוד שמחה שהגעת להחלטה שהגעת.. הגיע הזמן מאמי.. אני מאוד מקווה שהדף שפתחת הוא באמת דף חדש..ולא תצטרכי לזרוק אותו..ואל תשכחי לכתוב כותרת עם קו למטה חיים חדשים/אהבה חדשה - מאת ריקי. נשמה שלי אני מאחלת לך את כל האושר שבעולם!! ג´ס- מה שלום ה..... איך מתקדם?? את כבר מתחילה להרגיש??? אוהבת אותך ומתגעגעת... מרינוש זהו החלטתי אני אבוא לעבוד אצלך
אני לא מוצאת רק נעדרים אני מוצאת גם את האמא שלהם...
עזרא היום הייתי בלימודים רק שהייתי כ"כ עסוקה ולא היה לי הרבה זמן אז לא הרמתי טלפון..חוץ מזה גם אתה ולבבית יכולים להתקשר מידי פעם.. שירוש.. תודה רבה לך על האיחולים לגבי עבודתי החדשה.. כן אני מאוד מרוצה ונחמד לי "אלי אלי..שלא יגמר לעולם".. סידי..איתך לא יוצא לי לדבר בכלל אני רק מקווה שאתה בסדר..ולא עייף הרבה מהעבודה.. נרקיסי..נשמה ראיתי את מה שכתבת ומה שאני יכולה רק לאמר לך שאין מה לעשות כרגע.. לצערי...מה שנותר זה לנסות ולהיות חזקים כמה שיותר..ונכון כשזה מגיע אלינו זה כואב מאוד...בעיני כל מי שקורה לו משהו זה מכאיב ומשאיר צלקות של כאב. יהיה בסדר (כך לפחות אני מקווה)... ליאור 30 אחרון אחרון חביב..אתה שקט מידי בימים אחרונים..אני מקווה שהכל בסדר..כי אתה חסר לי כאן..חולה עלייך
.. זהו..שכחתי מישהו משהו?? אם כן סליחה מראש.. אוהבת אותכם וערב טוב ניקול*
שתהיו לי בריאים אתם כותבים הרבה... סידי אתה ממש בתוך העינינים נחמד נחמד...ובכלל שלא נדבר על מרין ג´ס ושיר ועזרא בחיי אני כבר לא יכולה לעקוב אחריכם...ומה יש מתאמים בניכם "פגישות" ו"ארוחת צהרים" ו"טיולים למינהם..(כמו פריז..וכו´)...מה יש?? אני לא ברשימה??? אז מה אם התחלתי לעבוד...אתמול דברתי עם שולמית 1 מסרה לכולם ד"ש ונשיקות..והיא מאוד מאוד מתנצלת שהיא לא הגיעה למפגש(חחחחחחח)...... ריקי אני מאוד שמחה שהגעת להחלטה שהגעת.. הגיע הזמן מאמי.. אני מאוד מקווה שהדף שפתחת הוא באמת דף חדש..ולא תצטרכי לזרוק אותו..ואל תשכחי לכתוב כותרת עם קו למטה חיים חדשים/אהבה חדשה - מאת ריקי. נשמה שלי אני מאחלת לך את כל האושר שבעולם!! ג´ס- מה שלום ה..... איך מתקדם?? את כבר מתחילה להרגיש??? אוהבת אותך ומתגעגעת... מרינוש זהו החלטתי אני אבוא לעבוד אצלך