אהלן חברה

ניקולי

New member
אהלן חברה

שתהיו לי בריאים אתם כותבים הרבה... סידי אתה ממש בתוך העינינים נחמד נחמד...ובכלל שלא נדבר על מרין ג´ס ושיר ועזרא בחיי אני כבר לא יכולה לעקוב אחריכם...ומה יש מתאמים בניכם "פגישות" ו"ארוחת צהרים" ו"טיולים למינהם..(כמו פריז..וכו´)...מה יש?? אני לא ברשימה??? אז מה אם התחלתי לעבוד...אתמול דברתי עם שולמית 1 מסרה לכולם ד"ש ונשיקות..והיא מאוד מאוד מתנצלת שהיא לא הגיעה למפגש(חחחחחחח)...... ריקי אני מאוד שמחה שהגעת להחלטה שהגעת.. הגיע הזמן מאמי.. אני מאוד מקווה שהדף שפתחת הוא באמת דף חדש..ולא תצטרכי לזרוק אותו..ואל תשכחי לכתוב כותרת עם קו למטה חיים חדשים/אהבה חדשה - מאת ריקי. נשמה שלי אני מאחלת לך את כל האושר שבעולם!! ג´ס- מה שלום ה..... איך מתקדם?? את כבר מתחילה להרגיש??? אוהבת אותך ומתגעגעת... מרינוש זהו החלטתי אני אבוא לעבוד אצלך
אני לא מוצאת רק נעדרים אני מוצאת גם את האמא שלהם...
עזרא היום הייתי בלימודים רק שהייתי כ"כ עסוקה ולא היה לי הרבה זמן אז לא הרמתי טלפון..חוץ מזה גם אתה ולבבית יכולים להתקשר מידי פעם.. שירוש.. תודה רבה לך על האיחולים לגבי עבודתי החדשה.. כן אני מאוד מרוצה ונחמד לי "אלי אלי..שלא יגמר לעולם".. סידי..איתך לא יוצא לי לדבר בכלל אני רק מקווה שאתה בסדר..ולא עייף הרבה מהעבודה.. נרקיסי..נשמה ראיתי את מה שכתבת ומה שאני יכולה רק לאמר לך שאין מה לעשות כרגע.. לצערי...מה שנותר זה לנסות ולהיות חזקים כמה שיותר..ונכון כשזה מגיע אלינו זה כואב מאוד...בעיני כל מי שקורה לו משהו זה מכאיב ומשאיר צלקות של כאב. יהיה בסדר (כך לפחות אני מקווה)... ליאור 30 אחרון אחרון חביב..אתה שקט מידי בימים אחרונים..אני מקווה שהכל בסדר..כי אתה חסר לי כאן..חולה עלייך
.. זהו..שכחתי מישהו משהו?? אם כן סליחה מראש.. אוהבת אותכם וערב טוב ניקול*

jess ועוד

New member
אהלן מה איתך ???

חבל שאת לא יכולה להכנס מהעבודה היה פה ממש שמייייח אני לא הצלחתי כל כך להיות פה היום כי יש לי קצת בלאגן בעבודה בקשר לפיץ אז אני מרגישה קצת תנועות לא יותר מדי עדיין אבל זה יבוא חוץ מזה ??? הכל טוב רק קצת כאב שיניים מטריד כזה שיעבור אני מקווה יאללה

ניקולי

New member
ג´ססס נשמתי

הריון לוקח מאיתנו הרבה מאוד מהסידן בגוף וברזל..אני למשל אחרי הלידה הראשונה עקרתי שתיי שיניים (מזלי שהן היו שיניי בינה)..רק דבר אחד אני לא מבינה אומרים שגודלת שן בינה מגיע השכל..את רואה מה זה? עד שהגיע לי שכל עקרו לי אותו
.. ג´ס נשמתי אם את מגיעה לבטן שלך תתני לה בשמי
.. ולךךךךךךךךךךך יקרתי אלף
...ד"ש לניר החמוד והשקט... אוהבת אותכם ניקול*

sidi

New member
ניקולי

מה עניינים? את חסרה פה. הרוח החיה
אבל אל תרגישי מקופחת
אני עדיין בעבודה אבל אל דאגה אני לא עייף, אני עוד מעט יוצא בריקודים ובמחולות
אז שוב פעם, באמת שיהיה לך המון המון הצלחה במקום עבודה ובכללללללללללללל. שיהיה לך אחלה ערב
סידי

ניקולוש...

איזה מתוקה את...רק ממך אפשר לצפות לא להיות כאן- ובכל זאת לדעת כל מה שקורה לכולם...

ניקולי

New member
נרקיסי.. מתוקה

מה נשאר לנו בחיים אם לא לצחוק..ולהנות עם חברים/משפחה...אני נהנת להכנס לכאן מידי יום ולראות את כל המתרחש...זה בכיף שלי... מתוקה שיהיה לך אחלה ערב.. תהני מכל רגע.. חיים פעם אחת ניקול*

ניקולי

New member
בריקודים?? במחולות????../images/Emo4.gif

למה אתה לומד ריקודי עם??... נשמה אני כלל וכלל לא מרגישה מקופחת..
נהפוכו אני מרגישה טוב מאוד. רק אתם חסרים לי בשעות הבוקר והצהריים..מזל שהיה כאן מישהו עכשיו ככה שנעים לי לכתוב לכולם גם בערב
... סידי תודה רבה שובבבבבבבבב על האיחולים לגבי עבודתי..אני מקווה שאני אחזיק שם מעמד..כי הנסיעות לשם הורגות אותי..יש לי פעם בשעה אוטובוס ואםאני מפספסת אותו אני מגיעה בהלוך/חזור שעתיים מאוחר יותר... שיהיה לך ערב מקסים ומהנה.. ניקול*

sidi

New member
רגע

לא ציינתי כבר שאני מדריך ריקודי עם בזמני הפנוי? בטח שלא כי מה לי ולריקודי עם?
לא יודע למה ריקודים ומחולות, היה לי מצב רוח טוב, אז זה מה שיצא אז שיהיה. (זה היה בהשראת גרייניק ואלתרמן). סידייייייי

ניקולי

New member
סידי...בוקר טוב

לא, כי נבהלתי קצת חשבתי אתה מדריך לריקודי עם,ואתה לא מציע לרשום אותי..בגלל זה כ"כ התפלאתי
.. סידי מתוק אם יש לך מצב רוח שישאר המצב רוח הזה לנצח... בוקר טוב ניקול*

GALI02

New member
ניקול

היי מה שלומך??? שכחת אותי אבל לא נורא. סלחתי
איך הולך בעבודה החדשה?
גילי

ortal_sh

New member
הי ניקולוששששששש

גם אותי שכחת , אבל את האמת לא היה לי הרבה זמן לבלות פה , אז אני סולחת לך הפעם - אבל רק הפעם
. חוץ מזה מה שלומך ? איך העבודה ? איך הילדים ? ומה עם יהודה ? אני מקווה לשמוע ממך רק בשורות טובות ! שיהיה לך סוף שבוע נעים ורגוע! אור-טל

ניקולי

New member
שיווו אורטלוש

שיוו נשמה אני מה זה מצטערת..לא נורא נכון את סולחת לי
.. ממוש אני בסדר הילדים בסדר וגם יהודה בסדר..העבודה אחלה..נחמד לי.. ולמה את לא נמצאת כאן הרבה?? לפחות אני משלימה שעות... אוהבת ניקול*

ניקולי

New member
../images/Emo93.gif גלי ידעתי.....

...נשמה ידעתי שחסר כאן קצת חן..איזה מהבולה אני.. (נותנת לעצמי צ´אפחה ראש)...טוב נו... גלי המקסימה.. שעד היום לא נתנה לי את הטלפון שלה..גם כשרציתי אותו למפגש..שהיא לא טרחה גם להגיע.....
.. גלוש לא נורא נשמה גם אני סולחת
ומקווה לראותך בפעם הבאה
.. באהבה ניקול*

@@

New member
ניקולי יקירתי....

תודה נשמה עם החיזוקים, החלטתי לפתוח דף חדש ואני אכן עומדת בזה, אני עדיין לא מרגישה את הקושי אבל בשביל זה כולכם כאן בשביל לחזק אותי. מבטיחה לרשום כאן מכתב על החיים החדשים שלי. אני אוהבת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך ומאחלת לך את כל האושר שבעולם כי מגיע לך. שלך ריקי

~מעיין~

New member
ניקולוש ../images/Emo24.gif

הייייי ניקולי שכחת אותי.. אז מה אם לא התחברתי הרבה? לא נעלמתי סתם.. אני חולה עלייך וסולחת לך מה קורה?

למעלה