אהלן חבר'ה

אהלן חבר'ה

הגעתי לכאן אחרי שחבר שלי מצא את המקום וביקש שארשום הודעה בשבילו מכיוון שהוא נטול מחשב,לפי מה שהבנתי יש לו מכשיר מאקסטרק עם איזשהו נגד שרוף בתוכו (הוא פתח ובדק אותו) ,רציתי מכם המלצה על מקום (או על אדם פרטי) שיוכל לעזור לו.
איל

RLFD

New member
נגדים אפשר לקנות בחנויות אלקטרוניקה

רק צריך לבדוק שזה אותו ערך ואותה סטייה של הנגד לפי הצבעים.

mot264

New member
RLFD, קיבלת ציון נכשל במבחן

רוב אם לא כל הנגדים במקסטראק הם צ'יפים מעניין מאד איך זוהה שזה נגד או קבל אשר שניהם יכולים להיות בעלי אותה צורה כאשר שרופים. מוט 264

RLFD

New member
אני לא מבין בדברים האלה כל כך..

פשוט הוא אמר נגד אז אמרתי מה עושים במקרה של נגד..(אני במגמת אלקטרוניקה,רוצה להראת קצת ממה שאני כן יודעP: )

mot264

New member
אין בעיות

איך אומרים? התנצלותך מתקבלת בברכה (-: שנה טובה מוט 264

royorlev

New member
גם לי יש שאלה שקשורה לאלקטרוניקה...

נשרפו לי קבלים על לוח אם של מחשב. כבר החלפתי קבלים בעבר בלוחות אם אלא שהפעם נתקלתי בבעיה. בחנות אלקטרוניקה לא היו בדיוק הקבלים שהייתי צריך. על לוח האם היו קבלים מסוג 3300 מיקרופראד 6.3V ובחנות היו רק כאלה עם 10V. המוכר אמר שבוולטים אפשר לעלות וזה בסדר. האם הוא צודק? על הלוח היו קבלים 1200 מיקרו 6.3V. בחנות היו רק 1000 או 1500 ושניהם ב-10V. המוכר לא ידע להגיד לי אם אפשר לשים את הגדולים יותר או את הקטנים יותר. אז שתי שאלות: 1. האם באמת אפשר לשים קבלים עם מתח גבוה יותר, כלומר 10V לכולם במקום 6.3V? 2. האם אפשר להחליף גם את ערך הפראד? ואם כן, האם מותר לעלות או לרדת? תודה, רועי.

למעלה