אהלן חברה...

שלום חן

New member
אהלן חברה...

לאחר זמן מה שלא ביקרתי, התערבתי בפורום, ולא האזנתי למוסיקה של הפלויד, כי, אמרתי לעצמי שאתנזר זמן מה מפינק פלויד ואשמע הרכבים וזמרים אחרים שהזנחתי אותם מאז הלהט שלי לפ"פ אני חוזר עם סיפור נחמד. זה היה שלשום למטרת פגישת עבודה עם אחד הספקים באזור התעשיה הקלה באשדוד. פתאום אני רואה מכונית מאד מענינת. המכונית הוכנה שבוע לפני בואו של ווטרס לארץ, המטרה היתה פגישה עם הזמר, ביום ההופעה, ושישאיר את חותמו על הוואן המעוצבת להפליא. חדי העין שבאו להופעה לא יכלו להשאר אדישים לנוכך הדבר המפליא הזה וחוץ ממני כנראה כולכם או רובחם ראיתם את העיצוב על ארבע הגלגלים הזה נוסע בסביבת המתחם. נכנסתי לדבר עם בעל הוואן ושאלתיו מה קרה לחתימה איפה היא, כולם שם דיברו על הפלא הנוסע הזה. מתברר שהוא אחר להגיע בזמן ופספס את הפגישה עם ווטרס וחתימה על הוואן המופלא הזה, אבל, בשבילו זה היה סגירת מעגל כי את השלישיה המשלימה הוא ראה אותם בהופעה "פולס" ב- 1994. הבן אדם פשוט מרתק ונחמד להפליא, פריק רציני של פ"פ, שיער ארוך אסוף בקוקו וגולש כמו זנב סוס, לא מגולח, עגיל באוזן ויכול להיות סבא של כל אחד ממכם, הצעירים שבינכם ליתר דיוק, תקליטים נדירים, כרזות סי.דים ומה לא אפילו פטיפון ענתיקה שהוא עדיין מאזין לתקליטי הויניל הישנים. לסיכום הוא הראה לי את זה... (תמונה מצורפת) כשהיה בטורונטו לזמן מה. תהנו...

שלום חן

New member
עוד...

לסיכום, לא הייתי מתביש לנסוע ברחב כזה. לילה טוב

wommer

New member
אני יכול להשבע

שהוא מהיישוב שלי. או שלפחות ראיתי אותו עוצר במקום מרכזי ביישוב. המממ מוזר. עד כמה שאני אוהב את הפלויד, זה קצת ביזארי לסוע ברכב כזה.

wommer

New member
חחח אכן מהישוב שלי

ראיתי אתו חונה מתישהו שם, ואמרתי וואו איזה יופי, אבל לא נראה לי הייתי נוהג בדבר כזה...

בטח אנשים משגעים אותו כשהוא נוסע עם

הרכב הזה. מדליק ביותר!
לאבא שלי יש השמשה תמונות של זמרים ערבים, נדפקתי.

ketas

New member
ואו, משקיע ../images/Emo45.gif

בכיף הייתי מאמצת אוטו כזה

Inis mor

New member
אחלה רכב.

גם אני לא הייתי מתביישת להחזיק וליסוע ברכב כזה. רק שהייתי מורידה את הציור של הבחורות! זה ללא ספק חתיכת מרצ'נדייז הסיפור הזה. הפלוידים צריכים לשלם לו תמלוגים על פרסום. ועוד יותר מעורר קנאה זה שהוא היה ב"פולס".

eilon87

New member
אני לא בטוח

שווטרס היה רוצה להשאיר חותמו על רכב שהשמשות האחוריות שלו הן ה Division Bell

bazmaster

New member
רכב יפייפה אבל...

אם משקיעים כל כך, לא עדיף לעשות את זה בקלאסה? על וולקסווגן טרנספורטר משנות ה60? הספראי זה סלון על גלגלים...לא מתאים כל כך...הוא נורא מודרני

למעלה