אהלן חברה

ttf3000

New member
אהלן חברה

אני רוצה לטוס לארה"ב הבנתי שהמצב ממש קשה אם אני לא עובד או לומד בחיים לא יתנו לי ויזה, לא? אילו רעיונות יש לכם לעזור לי לקבל אחת כזאת פליזזזזזזזזזזזזזזזזזז תודה

DJNYC

New member
המממ.. אולי תנסה את זה.

תרשם למוסד לימודים שאתה יכול לבטל את הרישום בו (אולי זה יעלה לך דמי הרשמה).. ואולי תשיג מכתב על עבודה.. נראה לי שאם תעשה את זה דרך סוכנות נסיעות זה יהיה פחות בעייתי..
דניאל

לא מומלץ

היום לדעתי לא מומלץ להגיע לארצות הברית במטרה מוצהרת לעבוד בלי אישורים. להרשם ללימודים ואחר כך לבטל זה בעייתי - כדי לחזור לארה"ב אחרי שיצאת ממנה תצטרך את האישורים של האוניברסיטה ואם תבטל לימודים (או לא תלמד מערכת מלאה) לא תוכל לקבל אותם וזה מבטיח לך חותמת שחורה בדרכון. אפרת

Yaniv-DC

New member
לא, ושוב, לא לבטל הרשמה

ויזת F-1 (סטודנט) נמצאת על הכוונת. היות וכמעט כל הטרוריסטים שריסקו מטוסים, הגיעו לכאן על ויזת סטודנט מבלי ללמוד באמת. בעקבות זאת, אוניברסיטאות וקולג´ים מחוייבים לדווח לרשויות על כל סטודנט F-1 שנרשם, נכנס, ביטל. לגבי מערכת חלקית במקום מלאה - אתה מאבד אותטומטית את הזכות לשנת עבודה שמגיעה לך אחרי סיום הלימודים. החותמת השחורה, עלולה לבוא בהמשך. ביטול הלימודים ושהייה ארוכה כאן - חותמת שחורה. מה שלא תחליט לעשות - שיהייה בהצלחה.

nir2323

New member
ויזת לימודים - מערכת חלקית ???

כשביררתי על ויזת לימודים בקולג´, בנובמבר, הסבירו לי כי לקבלת ויזת סטודנט, חייבים מערכת שעות מלאה, 12 שעות שבועיות לפחות.

Yaniv-DC

New member
נכון, אבל...

כשאתה כבר כאן, בסימסטר השני, אתה יכול להרשם לפחות קורסים מהנדרש. להרשמה הראשונית לקבלת הויזה, אתה אכן חייב להרשם למערכת מלאה, אחרת לא תקבל ויזה מלכתחילה. היה לבן כאן חבר מיוון שנרשם לתואר שני, ובסימסטר השני עשה 2 קורסים במקום 3, נסע לבקר ביוון, וכשחזר - נשללה ממנו זכות העבודה לאחר סיום התואר. לא עניין אותם שהכל היה כי אח שלו נהרג בתאונת דרכים ומשם התחיל כל הסיפור.

ועוד משהו

מנסיוננו - סוכנויות הנסיעות בארץ לא יודעות להתמודד עם ויזות לימודים בצורה טובה. כדאי ורצוי לעשות את זה לבד כדי להיות בטוחים שהכל בסדר. בסוכנות נסיעות כדאי להשתמש לויזת תייר רגילה, אז הם באמת יותר יעילים. אפרת

DJNYC

New member
../images/Emo41.gifהבהרה.

לא התכוונתי שהבחור יירשם למוסד לימודים בארה"בף יקבל ויזת סטונדט ויבטל. הכוונה היתה אחרת... שהבחור ירשם לאוניברסיטה בארץ, וכך יש פחות סיכוי שיעשו לו בעיות בכניסה לארה"ב כי הוא יראה להם שהוא רשום למוסד לימודים בארץ. לזו היתה הכוונה. תודה ושבת שלום.

Yaniv-DC

New member
אה זה בסדר

יא איזה עצבים עם המקדת הוירטואית הדרך היחידה שלי לתקשר אם זה מה שהתכוונת דניאל אז זה בסדר. זה בשביל קבלת ויזת התייר הרגילה.

למעלה