אהלן חברה!

אהלן חברה!

שמעו רגע... ידידה שלי חיפשה את הפרק האחרון של המומינים שאף פעם לא שודר בארץ... ראיתי אותו ו....אני לא רוצה להרוס לכם את הילדות אבל... בסוף הפרק סנופקין מתעורר ומגלה שהכל חלום אחד גדול...

זה לא נכון.../images/Emo121.gif../images/Emo28.gif../images/Emo115.gif

זו שמועה לא נכונה. טובה ינסון לא כתבה כזה פרק ולכן הוא לא שודר.

זה נכון מאוד

והנה ההוכחה החותכת בסדרה שמשודרת בישראל הופקה בשנת 1990-92 ולה יש 104 פרקים...בישראל שודרו רק 103 כשהאחרון הוא "ממלכת הזהב" הפרק האחרון האמיתי מספר 104 שמו באנגלית הוא- The Starry Voyage ובעברית הוא-"מסע מלא כוכבים"

הפרק האחרון ששודר בארץ../images/Emo121.gif../images/Emo28.gif../images/Emo115.gif

הוא אכן הפרק "ממלכת הזהב" אך הוא היה פרק 104 ולא 103. אני מנהל אתר מומינים ישראלי - כל מה שכתבת לגבי הפרק האחרון זהו שקר אחד גדול.

בעיניים שלי עצמי

ראיתי את הפרק...והנה הוכחה לכך שנעלם פרק 104... http://cartoon.irc.co.il/shows/moomins.htm כאן תמצא רשימה של כל 103 הפרקים ששודרו בארץ...כאשר למעלה תראה שכתוב שישנם 104 פרקים...

אתה מסרב להאמין למציאות../images/Emo121.gif../images/Emo28.gif../images/Emo115.gif

אין כזה פרק. אין עליו זכויות שידור - עובדה שלא משדרים את זה בארץ. בדקתי באתרים רשמיים ובפורומים גדולים - העניין הזה הוא לא נכון.

Toft

New member
איזה אפס...

טיפש, "The Starry Voyage" זה הפרק "ממלכת הזהב" בכבודו ובעצמו! וההוכחה שלי? שים לב לפרק 102 בגרסה המקורית ("The Birthday Surprise") ושים לב לפרק 102 בגרסה העברית ("יום הולדת"). עכשיו ראה את הפרקים 103 ו- 104 של שני הגרסאות ומה יוצא? ר-ו-מ-ג-ס-פ-א-ה-ת-א-ש-! איזה יופי נכון? שום חלום ושום נעליים!
ברשימת הפורומים והקהילות שלך, תרשום איקס על שלנו, כי עם סיפורים כאלה, לא תצליח לעבוד אפילו על פטי! אדיוס, זירו!

אתה יצאת אפס

כמו האחרים שלא מסוגלים להאמין! בלינק שהבאתי ישנם רק 103 פרקים! נעלם לכם פרק! ומה שנתת זה ממש לא הכוחה! חוץ מזה שהתרגום של The starry voyage זה "מסע מלא כוכבים" ולא ממלכת הזהב! אתם רוצים תאמינו אתם לא רוצים אל תאמינו! תמשיכו להתכחש למציאות! ואני אנסה להשיג את הפרק להורדה ותראו שכולכם טעיתם!

אם תביא את הפרק להורדה../images/Emo121.gif../images/Emo28.gif../images/Emo115.gif

אני אנשק לך את כפות הרגליים.. ואם הפרק לא קיים אתה תנשק לי.. הולך

Toft

New member
אתה צריך לדעת...

שלא תמיד מתרגמים שמות כמו שהם, לא תמיד מה שנשמע טוב באנגלית ישמע טוב גם בעברית. וזה ידוע במיוחד אצלינו (כגון: "אריזה משפחתית" שבאנגלית זה "Family Matters"- נו אז מה?! חייב לתרגם את זה כמו שזה?!). עאלק... "חסר לכם פרק!" זה אתה שחסר לך עדשה, אולי במקום להזות ולזבל תשים אותה במקום? או שאתה לא יודע איך מספר 104 נראה?

נטלי 100

New member
גמני שמעתי על זה ש

סנופקין חלם הכל... ראית אולי את הפרק האחרון ואתה יכול לספר על מה הוא?

למעלה