אהלן חבר'ה

N R u l l e s

New member
אהלן חבר'ה

אני נטע רז סוף סוף הצטרפתי גם אני לפורום הנרחב הזה...ולא סתם אלא כדי להגיד כמה דברים... לכל מי שחשב שאני ממש בעד ההתנתקות אז רציתי להבעיר לכם משו...אני לא כל כך בעד אלא יש לי צד מאוד חזק שהוא נגד...אני בעד רק בגלל שכבר אין ברירה...ראיתי את ההפגנה שהייתה בכיכר רבין ומאוד רציתי להיות חלק בה! אצלינו בקורס ב' היה איזשו ויכוח על כמה שבית"ר היא לא מה שהייתה פעם בתקופה שהייתי בקורס ד' אבל אחרי הקורסים האלה שעברתי בנורדיה שיניתי את דעתי ואני חושבת שאלה היו קורסים מאוד משמעותיים בעיני... קורסים שתאמת אי אפשר לשכוח...קורסים יותר טובים מהתקופה שלי בקורס ד'...אולי בגלל הגיבוש שפתאום ניהיה בין כולם...אולי אפילו ההיתנקות גרמה לרובינו להתגבש ככה ואולי בגלל העזיבה של נועם שדווקא עכשיו אחרי שאני אישית הרגשתי שפתאום אין את הדיסטנס הזה בין ההנהגה לחניכים/מדריכים וחבל שדווקא עכשיו הוא עוזב...מקווה שאותו רפאל יהיה בדיוק כמו נועם ויצליח להרים את התנועה כמו שנועם עשה במשך כל השנתיים האלה ונאחל לו בהצלחה... ד"א מעו"ז ברקן בכיכובה של מפקדת מעו"ז אור גולני הולך לעשות ערב פתיחה מושקע לפתיחת מעו"זינו בברקן אז כולכם מוזמנים... וקורס ב' רק רציתי להגיד שבאמת היה קשה לעזוב את נורדיה ולחזור פתאום לשיגרה של שעות שינה נורמליות, בלי עייפות, בלי רעש חניכים מדריכים רס"פים, בלי צ'ינגה לנוגה בארוחות, בלי מחוייבויות כלשהן, בלי ללמוד את שיר הנדר בעל פה, רק שקט ומואזין של ערבים ברקע... תאמת קצת קשה...אז תודה רבה לכל קורס ב' למדריכים רמי ונתי לרס"פ שלנו אבי...ובמיוחד לנועם הבית"רי מכל שהולך לשרת את מדינתינו בצבא הגנה לישראל...תודה! מקווה לראות את כולם במחנות בטיולים ובאירועים של בית"ר... נטע

eliadiv2

New member
נטעעעעעעעעעעע מה המצב?

נטע מה קורה? גם אנחנו מתגעגעיחם אליך ולכלולם. אחנו מתים לחזור לעוד שבועיים לנורדיה. עם ג'ינגה לונגה, שיר הנדר והכל. אנחונ מקווים שנעשה מפגש אצל רמי בבית ובהופעה שלו. אז נתראה שם וכמובן במחנה סוכות של בית"ר 2005. אז ברוכה הבאה ובהצלחה במעו"ז ברקן!

S v e t k A

New member
סחטיין על הנאום אחותי הברקנית...

בקשר לקורסים...כמו שנטע אמרה זו אחת החוויות היותר משמעותיות בשבילי בחיים...מכל בחינה אפשרים...אם זה אנשים / דברים שלמדנו פשוט הכל... בחיים אנל'א ישכח את קורס ב' ("....מלחמה")
קורס ב' - ביום חמישי הקרוב נפגשים אצל רמי בדירה כנראה ניפגש קודם כל בתחנה מרכזית ת"א... פרטים מדוייקים בהמשך!!! ובקשר לפתיחת המעו"ז הרשמית בברקן...בסוף החודש נעשה משו לא מהעולם הזה...כולכם מומזנים...יותר נכון חייבים לבוא

who is this

New member
מה המצב נטע?

אכן.. באסה לחזור לשגרה.. איך אני מתגעגע לליות הלבנים, לזכרונות שהעברנו מקורס ד'.. לשיר הנדר.. וכמובן.. לדוד האחד והיחיד.. שעשה את המסע להרבה יותר "צעקני"

eliadiv2

New member
חחחחחחח כן דוד

האיש שהביא לכולם עצבים והזכיר לכולם עד כמה הם לא אוהבים שמאלנים

למעלה