אהלן חבר'ה..... שאלה לי אלייכם....... כמה זמן אחרי שחותמים בלשכת התעסוקה, מקבלים את הכסף
S shar21 New member 23/6/04 #1 אהלן חבר'ה..... שאלה לי אלייכם....... כמה זמן אחרי שחותמים בלשכת התעסוקה, מקבלים את הכסף
M michl9 New member 24/6/04 #2 יש לי שאלה אחרי שנה אחרי השחרור אני יכולה לחתום כלומר עדיין יש לי את ה70 יום בלשכה או לא? חשוב מאוד מאוד ,כי זה נכון אני כן ירצה מאוד מאוד מאוד לנצל את המדינה ,מה ל'שות... ככה חונכתי וכן אני רוצה כסף מהמדינה אז תענו כי זה חשוב לא נשאר הרבה זמן.
יש לי שאלה אחרי שנה אחרי השחרור אני יכולה לחתום כלומר עדיין יש לי את ה70 יום בלשכה או לא? חשוב מאוד מאוד ,כי זה נכון אני כן ירצה מאוד מאוד מאוד לנצל את המדינה ,מה ל'שות... ככה חונכתי וכן אני רוצה כסף מהמדינה אז תענו כי זה חשוב לא נשאר הרבה זמן.
ח חני 21 New member 27/6/04 #7 זה כמו משכורת יש תאריך מסויים שאת הולכת לחתום בביטוח לאומי ואחרי איזה כמה ימים נכנס לך כסף לחשבון... ברגע שאת מראה להם טפסים שהשתחררת כל ההליך הוא דיי מהר...
זה כמו משכורת יש תאריך מסויים שאת הולכת לחתום בביטוח לאומי ואחרי איזה כמה ימים נכנס לך כסף לחשבון... ברגע שאת מראה להם טפסים שהשתחררת כל ההליך הוא דיי מהר...
S shar21 New member 25/6/04 #5 אם הגשתי באותו שבוע שהתחלתי לחתום בו? כמה זמן לוקחת כל הפרוצ'דורה הזאת?