אהלן חבר'ה...

אהלן חבר'ה...

אז ככה :) דבר ראשון חג שמח ומתוק, אז ככה אני מתכננת ללכת ללמוד בארה"ב... מי מכם נמצאים כיום שם? אני הולכת כנראה לממפיס שבטנסי , האם יש מישהו שגר שמה? יכול לספר לי על הקהילות היהודיות , רמת החיים וכו... תודה ביי

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifרגע רגע../images/Emo70.gif

את רוצה לומר לי שבאמת יש משהו רע בלגור בארה"ב
אני מתהההההההההההההההההההההההההה לעבור לארה"ב
שונאת את הארץ המגעולה הזו.. בלעכס ישראל

SupermanZW

Well-known member
כל אחד והחוויות שלו

יש אנשים שסובלים בארה"ב ויש אנשים שנהנים מכל רגע, זה מאוד אינדיבידואלי. אני חייתי בארה"ב 5 חודשים ומאוד נהניתי לחיות בה. כשתהיי שם תדעי האם ארה"ב מתאימה לך, אל תתני לאף אחד להפחיד אותך. דבר אחד אני יכול להבטיח לך, ארה"ב שונה מאוד מישראל.

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifכן.. והקטע המעצבן הוא..

שאמרו לי שארה"ב גם מאוד מאוד שונה מאיך שהיא כשמבקרים בה לזמן מוגבל.. שלחיות בה זה מאוד שונה. חבללל. הלוואי שהחיים היו תיירות אחת גדולה, אה

SupermanZW

Well-known member
את חייבת לנסות כדי לדעת

הרושם שתקבלי מטיול בארה"ב יהיה שונה מהרושם שתקבלי מחיים בארה"ב, זה נכון. אבל את חייבת לנסות כדי לדעת אם זה מתאים לך, אל תפחדי. טיול ארוך (מספר חודשים) יתן לך רושם טוב יחסית על החיים שם, כאשר תכירי אנשים יהיה לך מושג האם זה סוג האנשים איתם את רוצה לחיות, הכל כמובן יהיה תלוי בהרגשתך.

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifממ תודה..

לא שאני מתכוונת לעבור בזמן הקרוב לארה"ב, אבל זה עזר בצורה מסויימת. תודה

SupermanZW

Well-known member
לא, את טועה

אני ממש חייתי בארה"ב, למרות שזה היה ל-5 חודשים, שכרתי דירה ועבדתי, אני חזרתי לישראל ע"מ ללמוד מהסיבה שלימודים אקדמיים בארה"ב הם הרבה יותר יקרים מבישראל, אם הייתי יכול להרשות לעצמי ללמוד שם מבחינה כלכלית הייתי נשאר שם.

נראה לי שאתה פשוט צריך לכתוב בגדול

שגרת בחו"ל... לא עברנו כבר את הקטע הזה מתישהו?

יודע מה? אני אנסח את זה אחרת...

אתה עברת מתוך רצון *שלך* לעבור, כי לך, אולי, לא היה כ"כ טוב בארץ... יש אנשים שעברו מהרצון של ההורים שלהם...

פשוט היה קשה לי לעזוב את כולם בארץ

זה קשה... ובבי"ס שלי חלק מהילדים לא ממש פתוחים לילדים חדשים
... זה כאילו להתחיל את החיים מחדש... לבנות מעמד מחדש וכו'...

תשובה קצרה...

לכל המעוניינים לדעת אני נורא נורא אוהבת את מדינת ישראל, הריח האנשים וכמובן המוזיקה ;) אבל אני ספורטאית תחרותית ולצערי מדינתנו אינה תומכת בספורטאים בארץ... ולכן אם אעבור לתקופה מוגבלת כמובן כי הרי אין כמו בארץ זה יועיל לי מבחינת הקריירה...

k e r e n l

New member
גם אני בארה"ב...

ובמקום עצמו מדהים.. באמת... אבל מבחינה חברתית.. הם כל כך סגורים וצבועים כאלה... אבל זה אצל כל אחד שונה...

למעלה